AVENT-vienkartiniai,tikras sssss...... stori, palieka vatos likucius ant papo, pries maitinima reikia plaut su kempyne kad nusivalytu. pati naudoju BOOTS iklotu, jie kaip ir be pVdinimo, pardos zenkliukas tik parasytas, kainuoja 4.50 e.labai geri, plonesni, sugeria l gerai, kaip zele, papas nesunta
Pirma karta kaip isbandziau chicco, taip nieko ir nebeieskojau Superiniai ikloteliai, dar ne karto nera pavede - saugo diena nakti
Kadangi gyvenu ne didmiestyje ,tai ėmiau iš vaistinės kokius tik turėdavo ,bet geriausi man būdavo,berods "Jonsons" ar kažkaip panašiai
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 12, 01:01)
Pirma karta kaip isbandziau chicco, taip nieko ir nebeieskojau Superiniai ikloteliai, dar ne karto nera pavede - saugo diena nakti
as irgi neseniai isbandziau chicco O visi kiti tame tarpe avent daugkartiniai yra sss As is savo patirties, nes tikrai ju nemazai isbandziau
Man geriausi johnsons
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 11, 23:01)
, tik uz Chicco
bandziau ir avent ir johnsons, bet nepatiko nei vienos, bet labai greitai viskas susitvarke. ir man ju nebereikejo. o siaip kad pienas nebegdu is krutu buvau pradejus miegot ant nugaros ir
QUOTE(dru-gelis @ 2008 01 15, 15:41)
Man geriausi johnsons
man ir jie patys pačiausi ir patys geriausi buvo , išbandžiau visus ir avent ir nuk ir chicco ir dar visus kokius budavo randu pc, bet nei vieni man taip nepatiko. Bet juk kiekviena renkasi pagal save
man geriausi buvo chicco