Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

AVENT-vienkartiniai,tikras sssss...... stori, palieka vatos likucius ant papo, pries maitinima reikia plaut su kempyne kad nusivalytu. pati naudoju BOOTS iklotu, jie kaip ir be pVdinimo, pardos zenkliukas tik parasytas, kainuoja 4.50 e.labai geri, plonesni, sugeria l gerai, kaip zele, papas nesunta blush2.gif
Atsakyti
Pirma karta kaip isbandziau chicco, taip nieko ir nebeieskojau thumbup.gif Superiniai ikloteliai, dar ne karto nera pavede - saugo diena nakti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenu ne didmiestyje lotuliukas.gif ,tai ėmiau iš vaistinės kokius tik turėdavo doh.gif ,bet geriausi man būdavo,berods "Jonsons" ar kažkaip panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 12, 01:01)
Pirma karta kaip isbandziau chicco, taip nieko ir nebeieskojau thumbup.gif  Superiniai ikloteliai, dar ne karto nera pavede - saugo diena nakti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi neseniai isbandziau chicco thumbup.gif O visi kiti tame tarpe avent daugkartiniai yra sss blush2.gif As is savo patirties, nes tikrai ju nemazai isbandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geriausi johnsons thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 11, 23:01)
Pirma karta kaip isbandziau chicco, taip nieko ir nebeieskojau thumbup.gif  Superiniai ikloteliai, dar ne karto nera pavede - saugo diena nakti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , tik uz Chicco thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. gal kam reiketu daugkartiniu AVENT ikloteliu( 6vnt., plaunami)? Atiduociau uz 10 lt. naudojau juos gal tik pora menesiu, nes pas mane labai greitai susitvarke pieno gamyba ir niekada nebuna pertekliaus( turbut todel, kad pirma vaika ismaitinau 3 metus smile.gif )
Atsakyti
bandziau ir avent ir johnsons, bet nepatiko nei vienos, bet labai greitai viskas susitvarke. ir man ju nebereikejo. o siaip kad pienas nebegdu is krutu buvau pradejus miegot ant nugaros ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2008 01 15, 15:41)
Man geriausi johnsons  thumbup.gif

man ir jie patys pačiausi ir patys geriausi buvo thumbup.gif , išbandžiau visus ir avent ir nuk ir chicco ir dar visus kokius budavo randu pc, bet nei vieni man taip nepatiko. Bet juk kiekviena renkasi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
man geriausi buvo chicco thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na man patys geriausi canpol babies, isbandziau ivairiu ir nuk'o , johnson...bet ne vieni is ju nepatiko
Atsakyti