As naudojau Avent daukartinius, man patiko
Man patys geriausi ziema buvo Lanacare vilnos siltuciai, minkstuciai ikloteliai. O is vienkartiniu nieko geresnio neradau uz bebe confort. Nestori, puikiai sugeria - liux!
man pro visus iklotus pienelis verzdavosi. Tik paduodu viena kruti kudikiui, o is kitos, kad pasileidzia....Ranksluosti salia tureti, kad prispausti, ot taip.
nu vaziuosiu i akropoli vilnonius iklotus pirkti Aciu
As naudojau kazkokius uz 10 lt, pavadinimo nebepamenu (tokioj rudoj dezutej). Bet ten gana storas popierius ir kai jautrus speneliai budavo, tai nemaloniai liesdavosi. Po to kazkaip pabandziau NUK. Minkstuciai, svelnuciai, nestori, labai patiko O apie vilnonius nebuvau girdejusi Dabar nebenaudoju, nes pienuko tekejimas susinormalizavo ir nebeteka. Na nebent labai ilgai bunu nemaitinusi, tuomet ima laseti.
QUOTE(Oksanik @ 2007 12 20, 10:18)
nu vaziuosiu i akropoli vilnonius iklotus pirkti Aciu
bet jie, kaip ir visi vilnoniai gaminiai, geriau sugers tik po keliu skalbimu
as naudojau NUK (dezutes kaina apie 10 litu), man labai tiko ir patiko, gerai sugeria ir nedirgina odos
Nusipirka avent daugiakartinius ir didelius vilnonius uz 16 lt, desiu ant virsaus, gailiuosi, kad tik viena pora nusipirka
O daugiau is daugiakartinio nieko nera pasiulyt??
Ir as AVENT daugkartinius naudoju - nera ko lyginti su vienkartiniais.
QUOTE(diannute @ 2007 12 19, 20:23)
man pro visus iklotus pienelis verzdavosi. Tik paduodu viena kruti kudikiui, o is kitos, kad pasileidzia....Ranksluosti salia tureti, kad prispausti, ot taip.
man irgi pro visus verzavosi,ir pro geruosius avent,vienkartinius,daugkartinius(vilnoniu tiesa,nebandziau)..paskui netycia atradau Tommy tippee (nzn ar lt ju yra) ,ten viduje zele granulytes-na nuo tada jau nebereikdavo ranksluosciu ir ikloto keist kas 30min vis nervinausi ,kad anksciau ju neradau
As ivairiu firmu vienkartinius iklotus isbandziau. Labai jau daug ju susinaudoja. Brangu Pasisiuvau medvilninius daugkartinius. Labai gerai.