Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Na, nuko tikrai prasti. Aš praktiškai visus mėginau. Kokybiškiausi jhonson`s baby ir avent.
Atsakyti
isbandziau vienkartinius NUK ir Jonson g.gif as uz Jonson thumbup.gif
Dabar vis mastau gal reiktu daugkartinius pirkti...tik niekaip nenusprendziu kokios firmos ir ar tikrai geriau g.gif bet pinigines atzvilgiu manau kad geriau, o kaip patogumas krutinei? blush2.gif
Atsakyti
patys geriausi Avent man thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, tai pigiausias variantas patys paprasčiausi hig paketai ax.gif Aš juos persikirpdavau per pusę ir dėdavausi.Ir pigu, ir puikiai sugeria smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių naudojau Aven firmos, l geri thumbup.gif , veliau pabandžiau Nuk - tie irgi neblogi.
Atsakyti
As pirkusi tik chicco vienkartinius- tai labai patenkinta. Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 12 07, 17:26)
isbandziau vienkartinius NUK ir Jonson  g.gif  as uz Jonson  thumbup.gif
Dabar vis mastau gal reiktu daugkartinius pirkti...tik niekaip nenusprendziu kokios firmos ir ar tikrai geriau  g.gif  bet pinigines atzvilgiu manau kad geriau, o kaip patogumas krutinei?  blush2.gif

vilnoniai is Tindi Rindi thumbup.gif ziema ypac gerai,sildo, pripratau, tai be ju net salta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2007 12 14, 18:40)
vilnoniai is Tindi Rindi thumbup.gif ziema ypac gerai,sildo, pripratau, tai be ju net salta lotuliukas.gif

4u.gif
O as su pieno surinkejais vaikstau, bet nelabai gerai jos pastoviai, nes pasilenkus viskas issipyla, prisirenka apie 15 ml, o gal ir daugiau neziurejau, daug prisirenka po vieno maitinimo. Mane domina daugiakartiniai, kurie daug sugeria....
Ka patarsit?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2007 12 16, 16:58)
4u.gif
O as su pieno surinkejais vaikstau, bet nelabai gerai jos pastoviai, nes pasilenkus viskas issipyla, prisirenka apie 15 ml, o gal ir daugiau neziurejau, daug prisirenka po vieno maitinimo. Mane domina daugiakartiniai, kurie daug sugeria....
Ka patarsit?? mirksiukas.gif

nugi vilnoniai ir yra daugkartiniai bigsmile.gif kokie dar buna? vilna lb daug sugeria smile.gif
Atsakyti
idomu, kad daug mergaiciu jonsons giria, pradejau nuo ju, bet taip ir nesunaudojau, atidaviau, dabar turiu chicco - zymiai geriau
bet as cia vertinu ne pieno sugerimo prasme, o siaip komforto, nes nuo jonsons ikloteliu man pukeliai veldavosi, ju pavirsius kazkiek i suspausta vata panasus ir lipdavo prie kruties, bet cia gal del to, jog pas mane tas pienukas praktiskai neteka smile.gif tai kurioms taip pat prireikia iklotu tik retkarciais jonsons nerekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
O as labai nusivyliau Avent daugkartiniais. Maniau kad sutaupysiu, bet gavosi atvirksciai. Sumokejau 37 lt, o naudoti neimanoma-labai prastai sugeria, stori, net pupso is po drabuziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2007 12 17, 05:16)
idomu, kad daug mergaiciu jonsons giria, pradejau nuo ju, bet taip ir nesunaudojau, atidaviau, dabar turiu chicco - zymiai geriau
bet as cia vertinu ne pieno sugerimo prasme, o siaip komforto, nes nuo jonsons ikloteliu man pukeliai veldavosi, ju pavirsius kazkiek i suspausta vata panasus ir lipdavo prie kruties, bet cia gal del to, jog pas mane tas pienukas praktiskai neteka smile.gif tai kurioms taip pat prireikia iklotu tik retkarciais jonsons nerekomenduoju  4u.gif

Man nuo Johnsons tas pats darydavosi-veldavosi tie pukeliai siuleliai,prilipdavo prie speneliu.Patys prasciausi-nerekomenduoju schmoll.gif Na o labiausiai patiko MEDELA ir LANSINOH firmos.Labai daug sugeria,ploni,patogus,malonus smile.gif Aplamai,siu firmu ir tepaliukai speneliams geriausi ir visos kitos priemones maitinimui thumbup.gif
Atsakyti