Išbandžiau turbūt visus, kuriuos galima nusipirkti Vilniuje. Vaistinėse nelabai pasirinksi, kokie būna tokius ir imu. ir lenkiškus ir prancūziškus ir nuko, visokius. Visi man jie laiko tik pora valandų, t.y. iki maitinimo. Kai vienu papu maitinu, kitas čiurlena fontanėlius ir sugertukas būna pilnas. Naktį irgi keičiu, nes pabundu šlapia. Ar patogu daugkartiniai? Kur jų gauti, kažkaip nesusidūriau. Ar skalbiant ar plaunant nepraranda formos?
QUOTE (kregždutė @ 2004 07 05, 11:37) |
Visi man jie laiko tik pora valandų, t.y. iki maitinimo. Kai vienu papu maitinu, kitas čiurlena fontanėlius ir sugertukas būna pilnas. Naktį irgi keičiu, nes pabundu šlapia. Ar patogu daugkartiniai? Kur jų gauti, kažkaip nesusidūriau. Ar skalbiant ar plaunant nepraranda formos? |
Man buvo tokia pati situacija , ir,deja ,jokios pagalbos tikrai neradau.Pirmomis savaitėmis sunkiai galėdavau išeiti bent truputį į lauką , nes drabužiai krūtinės srityje labai greitai patapdavo šlapi.Todėl namuose , gal ir juokingai atrodė , vaikščiodavau pritvirtinusi rankšluostuką.Apie vienkartinius įdėkliukus nebūdavo kada ir pagalvoti - kai per vieną dieną sunaudojau beveik du pakus įdėkliukų atšoko fantazija...
Vėliau , kai situacija pagerėjo, iš paprastos marlės prisigaminau "daugkartinių" įdėkliukų ir naudojau ilgai ir nuobodžiai.Ir skalbdavau ...
QUOTE (šilka @ 2004 07 05, 11:59) |
O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja? |
Man irgi ydomu apie plastmasinius net nesu girdejusi kaip jie atrodo,kokia kaina ir kur ju galima isigyti?
net keista , kad tiek daug mamyčių naudoja vienkartinius įklotus. Prieš gimdymą apsirūpinau chicco įklotais, bet greitai jais pasibaisėjau. Pienas tekėjo, kaip sakot, upėmis, per parą sunaudodavau jų begales. Pagalvojau, jei taip ir toliau, tai šitie sumauti įklotai man atsieis begales pinigų. Ir nusiunčiau vyrą pirkti skalbiamų. Net nežinau, kur jis juos rado, bet nupirko kažkokios negarsios firmos - trys poros 15 lt (rodos). Ir ką, žindau jau aštuntą mėnesį, ir dar sėkmingai tebenaudoju šiuos įklotus . Kai pagalvoju, jei būčiau iki šiol vienkartinius pirkusi, tai plaukai piestu stojasi...
Žodžiu, aš rekomenduočiau tik skalbiamus. O jei nusipirksit ne 3, o, tarkim, 6 poras, tai išvis bus kaifas .
Žodžiu, aš rekomenduočiau tik skalbiamus. O jei nusipirksit ne 3, o, tarkim, 6 poras, tai išvis bus kaifas .
QUOTE (šilka @ 2004 07 05, 10:59) |
O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja? |
Plaunami atrodo va taip yra cieli 4 įdėkliukai ir maišelis kur sudėjus juos skalbiankėjė skalbti kains jų apie 23 Lt atrodo
O plastmasiniai kažkas panašaus į šituos tik viršus jų keičiasi yra kvėpuojantys ir nea tai geriausia nešioti nekvėpuojančius nes jeigu daug pieno tai pasilenkus išbėgs O kaina jų apie 50 Lt Euro vaistinėse
Tai tu man dabar ciukciai isaiskink smulkiau tai jie kaip suprantu ne vienkartiniai,praplauni ir vsio(na as turiu tuos plasmasinius uomeny),o dabar sakyk jei tuos nesioti kur nekvepuoja tai ar nesunta ta krutine juk plasmase visdelto.O ar jie graziai priglunda,ar nesimato po bliuskute,ar jie tinka bet kokio dydzio krutinei,na pagaliau ar jie patogus?
QUOTE (Jomke @ 2004 07 07, 20:18) | ||
|
Na plaunami tai medžiaginiai tokie visai nieko kai pienas jau susireguliuoja arba jo mažiau tai užtenka jų. Bet kai pieno upės būna tada geriau plastmasiniaiten instrukcijoje parayta kad galima kaupt pieną ale kad js po kiek laiko prarūgsta, o tas viršus kvėpuojantis tai gerai kai vaikštai nesilankstydama nes viršuj 3 skylutės ir pasilenkus pro jas išbėga bet krūtinė kvėpuoja. O tos kur nekvėpuoja tai baisiai gerai kai pieno daug karts nuo karto issiimi ispili bet pro niekur neprabėga bet jeigu nešiosi visa diena tada gali skaudet truputi krutine nes visgi nepatenka oras ten bet siaip dalykas liuks kai iseini i miesta , o namuose geriau su skalbiamais arba vienkartiniais. O siaip tai kiek inau tinka visoms krutinems bet siek tiek matosi galima padauzyt jauciasi apsaugos O jie yra beveik tokie patys kaip kad avent isis pientraukio galas jeigu isivaizduoji kur prie kruties prisideda tai vat ten lygiai toks patis virsaus kieta plastmase o viduj tokia minkstute issilenkia pagal tavo forma. Fu na atrodo viska susakiau ka neaiskiai paaiskinau klausk pasistengsiu aiskiau pasakyt.
Atize aciu tau uz toki issamu paaiskinima,reiks tikriausiai isigyti tas apsaugas
QUOTE (vika @ 2004 07 05, 10:54) |
As uz chicco Tai vieninteliai idekliukai kurie man uztikrina sauguma Kitu tokiu nera, nes isbandziau tikrai daug. O taip pat ju man uztenka po viena visai dienai, o su kitais keisdavau kas dvi val. nes perslapdavo kiarai |
Visiskai pritariu. Man irgi jie patys geriausi
As naudojau chicco. Tikrai patys paciausi, prisiklijuoja ir neperslampa. dar labai patiko, kad plonuciai. Su Nuk ir kitais nera net ko lyginti.
QUOTE (viksrelis @ 2004 07 02, 18:27) |
Ar naudojat idekliukus i liemenele? Ir kokius? As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu |
man patys geriausi chicco, ju ilgai uztenka, neperslampa ir svarbiausia nepersisviecia per sviesius rubus kaip kitu firmu idekliukai.
Aisku kad chicco
Jie pigiausi vaistinej EURO Baze
Jie pigiausi vaistinej EURO Baze