Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Chicco thumbup.gif bandžia NUK, tačiau pastarieji kur kas mažiau sugeria
Atsakyti
Man geriausi Johnsonu. Chicco irgi neblogi, bet lyginant kaina, johnsonus pirkti geriau apsimoka, o ir sugeriau jie ne prasciau nei chicco.
Atsakyti
ax.gif Sveikutės.Gal kas galit atsakti, o kurie geriau vienkartinio naudojimo ar daugartinio.Kas kiek maždaug reikia keisti tuos daukartinius,kiek jų yra komplekte perkant ir kiek maždaug kainuoja? g.gif
Atsakyti
As is "Avent" turiu nusipirkus, bet nepakanka ju man smile.gif Geriausiai palute susidraskiau y gabalus, tai per daug sluoxniu pora valandu nepersigeria... ax.gif
Atsakyti
Is vienkartiniu Jonson tikrai geri, o is daugkartiniu labiausiai patiko Lana care - ir dydziu jie dideli, ir sugeria tikrai gerai, tik kiek kainuoja nezinau, nes gavau dovanu. O Avent daugkartiniai nelabai, jie mazesni ir ne taip gerai sugeria. Cia klause kiek ju - tai i-pakavime yra 3 poros, o kaina ~ 30 Lt, tiksliai nepamenu.
Atsakyti
Chicco - patys geriausi. Visi kiti - tikras ššš, jei pieno turi arba turi juos keisti kas valandą.
Atsakyti
man irgi chicco patinka 4u.gif sustabdo mano upes blush2.gif
Atsakyti
Pritariu chicco patys geriausi,su jais visur jausdavausi gerai,nes nereikdavo pergyventi,kad kas prabegs.
Atsakyti
O man NUK geriausi. Buvau atostogu pas mama ir pritrukau NUK iklotu, tai tam kaime gavau tik CANPOL. Nu ziauriai jie man nepatiko, sunaudojau 4 vnt. ir padejau i spinta...
Atsakyti
Man geriausi Jonson thumbup.gif Isbandziau visus biggrin.gif
Atsakyti
Man geriausi buvo NUK, jokių nusiskundimų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
NUK- nepatiko nes nesugeria nieko , Canpol- nesugeria nieko, Avent - sugeria gerai, Johnsons- sugeria grai, labai švelnūs.Chicco neišbandžiau dar.
Atsakyti