Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Man geriausi Johnson's thumbup.gif
O prasciausi - Helen Harper. Visai orui nepralaidus schmoll.gif
Atsakyti
Man tai NUK patinka, bet lipduku tai ir as neneudoju, t.y. nepriklijuoju smile.gif
Atsakyti
Chicco man labai patinka. Bandžiau NUK, bet pasirodė kažkokie mažesni už chicco...
Atsakyti
Turejau visokiu- ir vienkartiniu ir skalbiamu. Patyspatys geriausi, manau, yra AVENT firmos skalbiami iklotai- patogus, juos galima virinti, ir dar svarbu, kad ekonomiski- pakelis, kur yra 6 vnt. kainuoja apie 36 litus, bet uztenka ju tol, kol reikia iklotu. Dar geriau, jei galite isigyti 2 pakelius, nes pirmomis savaitemis nespeji ju keisti. Bet as issiverciau su vienu pakeliu. Jei ateity turesim sesyte, tai butinai pirksiu siuos iklotus thumbup.gif
Atsakyti
man tinka NUK kurie supakuoti po du vnt. dėžutėse mažose. Norfoj perku. Jie primena man sauskelnes, nes pienas kai kaupiasi išsipučia į žele tokią kaip ir sauskelnėse. Nuk kur didesnė dėžutė jie viduje su vata mažiau telpa ir prabėga, reikia dažniau keisti.
Atsakyti
na kaip matau kiekvienai cia skirtingai....

man nei avent daugkartiniai, nei vienkartiniai, mei NUK nei Cannapol nepadejo... viskas kiaurai bega doh.gif

man tik Jhonsons sugeria geriausiai, nors kaip minejo ne viena prilimpa ...ech... niu bet ka padarysi, tokiu idelaiu dar neatradau....
Atsakyti
Man patys geriausi yra Nuko thumbup.gif , nes Jonson apsivatuoja, o Canpol malonus kol svarus, paskui i gabalus sukrenta ir duria i spenelius schmoll.gif
Atsakyti
Man tai geriau Jonson nes Nuko nieko nesugeria o krutis pastoviai dregnos ir po kokiu 3h jau keiciausi palaidine nes prabega.kitu nebandziau ydomu ar AVENT geri?
Atsakyti
Man avento patys geriausi, tik brangoki. Jei planuojat ilgai maitint, tai pirkit avent daugkartinius. Man jie thumbup.gif Išplaunu skalbiankėj su vaiko drabužėliais, tokie malonūs. Kai nusipirkau dukružę maitindama, tai jau antra serija sūnutį maitinu ir juos naudoju thumbup.gif
Atsakyti

Geriausi Jhonsons biggrin.gif
Atsakyti
Geriausi man irgi Johnson's. Visi kiti badosi ir nuo ju toks niezulys... brrrr...
Atsakyti
mastau.gif Naudojau Nuko,Canpol,Johnson.Iš visų šitų galių pasakyti tik tiek, kad ,nuko labai mažai sugeria,o kiti du maždaug vienodo lygio.Gal canpol greičiau suplyšta(jei vaikas netyčia pažaist paima unsure.gif ).Man tai svarbiausia kad daug sugertu,nes vaiką bemaitinat kad atleidžia pieną,tai nors plauk. lotuliukas.gif
Atsakyti