Man geriausi Johnson's
O prasciausi - Helen Harper. Visai orui nepralaidus
Man tai NUK patinka, bet lipduku tai ir as neneudoju, t.y. nepriklijuoju
Chicco man labai patinka. Bandžiau NUK, bet pasirodė kažkokie mažesni už chicco...
Turejau visokiu- ir vienkartiniu ir skalbiamu. Patyspatys geriausi, manau, yra AVENT firmos skalbiami iklotai- patogus, juos galima virinti, ir dar svarbu, kad ekonomiski- pakelis, kur yra 6 vnt. kainuoja apie 36 litus, bet uztenka ju tol, kol reikia iklotu. Dar geriau, jei galite isigyti 2 pakelius, nes pirmomis savaitemis nespeji ju keisti. Bet as issiverciau su vienu pakeliu. Jei ateity turesim sesyte, tai butinai pirksiu siuos iklotus
na kaip matau kiekvienai cia skirtingai....
man nei avent daugkartiniai, nei vienkartiniai, mei NUK nei Cannapol nepadejo... viskas kiaurai bega
man tik Jhonsons sugeria geriausiai, nors kaip minejo ne viena prilimpa ...ech... niu bet ka padarysi, tokiu idelaiu dar neatradau....
man nei avent daugkartiniai, nei vienkartiniai, mei NUK nei Cannapol nepadejo... viskas kiaurai bega
man tik Jhonsons sugeria geriausiai, nors kaip minejo ne viena prilimpa ...ech... niu bet ka padarysi, tokiu idelaiu dar neatradau....
Man patys geriausi yra Nuko , nes Jonson apsivatuoja, o Canpol malonus kol svarus, paskui i gabalus sukrenta ir duria i spenelius
Man tai geriau Jonson nes Nuko nieko nesugeria o krutis pastoviai dregnos ir po kokiu 3h jau keiciausi palaidine nes prabega.kitu nebandziau ydomu ar AVENT geri?
Man avento patys geriausi, tik brangoki. Jei planuojat ilgai maitint, tai pirkit avent daugkartinius. Man jie Išplaunu skalbiankėj su vaiko drabužėliais, tokie malonūs. Kai nusipirkau dukružę maitindama, tai jau antra serija sūnutį maitinu ir juos naudoju
Geriausi Jhonsons
Geriausi man irgi Johnson's. Visi kiti badosi ir nuo ju toks niezulys... brrrr...