Bandžiau NUK - dideli, ploni, gerai prikimba. Jauti, kai sudrėksta.
Bandžiau Jhonsons - mažesni, storesni, bet yra vieta speneliui. gerai sugeria drėgmę ir ją paverčia žele, tai sausi visada.
Bandžiau Canapol - nelabai, popieriniai kažkokie/
Dar bandžiau Babyno - supakuotas kiekvienas atskirai, patogu nešiotis rankinėj, dideli, ploni, neblogai sugeria.
Man iš bandytų geriausiai tiko Johnsons. Jie minkšti ir švelnūs. Daugumos kitų krašteliai per šiurkštūs mano odai, graužia.
Be to, plonesni susiraito ir susimala, kai atidenginėji krūtį maitnimui.
Be to, plonesni susiraito ir susimala, kai atidenginėji krūtį maitnimui.
Nu per mėnesį kiek maitinu, išsirinkau CHICCO. Jie gerai sugeria drėgmę, turi neperšlampamą išorinį sluoksnį, gražiai apgula krūtinę (išformuoti). Prasti tik klijai, nes nelabai man laikosi prilipę (naudoju įklotus ir naktį, nes turiu daug pieno, ir jis mėgsta daug tekėt ) Bandžiau: CANPOL ir NUK, pastarieji tai patys prasčiausi.
CHICCO
patys geriausi ,
nes isbandziau viska
o Nuk bei Canapol patys prasciausi
Cia mano nuomone
patys geriausi ,
nes isbandziau viska
o Nuk bei Canapol patys prasciausi
Cia mano nuomone
Geriausi buvo Johnsons, minksti, nesukieteja
Aš bandžiau "AVENT", bet man nepatiko.
Paskiau naudojau "JOHNSONS" geri buvo patiko.
O dabar naudoju liemenėles įklotukus pirktus iš "Mothercare" parduotuvės, tai jie man patys geriausi, 100 vienetų kainuoja 24,15 Lt (t.y. 7 eurus), kadangi turiu daug pieno ir jis man pastoviai bėga, įklotukus tenka keisti labai dažnai. Tai šių įklotukų kainos ir kokybės santykis geras .
Paskiau naudojau "JOHNSONS" geri buvo patiko.
O dabar naudoju liemenėles įklotukus pirktus iš "Mothercare" parduotuvės, tai jie man patys geriausi, 100 vienetų kainuoja 24,15 Lt (t.y. 7 eurus), kadangi turiu daug pieno ir jis man pastoviai bėga, įklotukus tenka keisti labai dažnai. Tai šių įklotukų kainos ir kokybės santykis geras .
nepamainomi buvo AVENTO daukartiniai
QUOTE(moss @ 2007 09 01, 17:55)
O Fixies geriausi, daug sugeria ir nepraleidzia
ir jie tokie kvėpuojantys . Johnson prastesni už juos nes pridžiūdavo ir speneliai po to šiek tiek vatuoti būdavo. Bet šiaip geri . Prasčiausi Canpol, tas pats kas vatos gumulų ant papų prisidėt
Isbandziau visus kokie tik buvo:
Johnson prilimpa prie krutines ir ji lieka pukuota, gerai jei namie maitinau tai nubegsi i vonia ir nuplausi, o jei laukia tai
Avent brangoki ir kazkuom primindavo Johnson
Nuk patiko, o tie lipdukai tai jie ir nereikalingi man buvo
O dabartiniai Canpol babies tai labai geri O kai varva Neogaro kriaukliai tai jokie iklotai nesugers Kai maitinu namie tai is vienos maitinu, o po kita rankslosti padedu
Johnson prilimpa prie krutines ir ji lieka pukuota, gerai jei namie maitinau tai nubegsi i vonia ir nuplausi, o jei laukia tai
Avent brangoki ir kazkuom primindavo Johnson
Nuk patiko, o tie lipdukai tai jie ir nereikalingi man buvo
O dabartiniai Canpol babies tai labai geri O kai varva Neogaro kriaukliai tai jokie iklotai nesugers Kai maitinu namie tai is vienos maitinu, o po kita rankslosti padedu
Aš bandžiau AVENTO nieko gero tai pat bandžiau Canpol irgi nieko gero. Man labai geri CHICCO kadangi pienuka nusitraukiu tai jie labai gerai sugeria, ir ilgam užtenka, kitu net bandyti nenoriu tikrai labai geri tokie plonyčiai, švelnus
O man tiek NUK ir Canpol geri, nelabai skirumas tarp ju jauciasi..O tie lipdukai kur NUK yra tai nelabai reikalingi..