Bandziau Jonsons, Nuk tai nepatiko
O Fixies geriausi, daug sugeria ir nepraleidzia
O man geriausi JOHNSONS
QUOTE(Žanetyte @ 2007 09 01, 18:07)
O man geriausi JOHNSONS
As irgi siuos naudoju jau metus ir nesiskundziu
QUOTE(jurk @ 2007 07 31, 21:11)
išbandžiau visus, išskyrus Chicco, norėtųsi ir šituos pabandyt, nes kol kas nė vienais išbandytais nesu labai patenkinta. Geriausi kol kas pasirodė Johnsons, prasčiausi - Canpol. Gal kas patartumėt, kur galima įsigyt Chicco, nes kažkaip nesu vaistinėse jų užmačiusi
Man Chicco geriausi Ju galima rasti didesnese vaistinese, Kotrynoj, Mazylio pasaulyje ir panas. Labai nepatiko NUK ir Canpol
naudojau kelių firmų - NUK, Canpol, ...bet JOHNSON man geriausi jų nesimato per liemenėlę, man tai patinka
Man taip pat geriausi JOHNSONS, daug sugeria, nesukieteja
QUOTE(Rutuxxx @ 2007 09 06, 12:35)
Man taip pat geriausi JOHNSONS, daug sugeria, nesukieteja
Ir as prisidedu, man taip pat jie geriausi
O Nuk, tai labiausiai nepatio
man labiausia patinka chicco be visu jusu isvardintu man dar drauge atidavusi pussycat, tai ten isvis nesamone ziauriai nepatiko.
Bandziau Avent, Johnson ir NUK.
Nuk is vis nepatiko, prisigeria pienuko ir paskui nors sunk, man net speneliai pradejo perstet nuo ju Avent ir nelabai.
man geriausi Johnson
Nuk is vis nepatiko, prisigeria pienuko ir paskui nors sunk, man net speneliai pradejo perstet nuo ju Avent ir nelabai.
man geriausi Johnson
QUOTE(jukka @ 2007 09 04, 19:17)
Man Chicco geriausi Ju galima rasti didesnese vaistinese, Kotrynoj, Mazylio pasaulyje ir panas. Labai nepatiko NUK ir Canpol
man irgi tiktai CHICCO Bandžiau labai daug ir tikriausiai kokiu tik jų yra, bet nepatiko nei vieni išskyrus šiuos