Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

išbandžiau visus, išskyrus Chicco, norėtųsi ir šituos pabandyt, nes kol kas nė vienais išbandytais nesu labai patenkinta. Geriausi kol kas pasirodė Johnsons, prasčiausi - Canpol. Gal kas patartumėt, kur galima įsigyt Chicco, nes kažkaip nesu vaistinėse jų užmačiusi
Atsakyti
Iš pradžių naudojau vienkartiniu, bet labai jau daug jų reikėjo, o be to kai vaikštinėjant kieme pradėdavo bėgti pienas, vaikščiodavau su šlapia krūtine, nors ir nesimatydavo, bet jausmas ne koks schmoll.gif . Tada atgailėjau 30 litų ir Nuko parduotuvėje nusipirkau vilnonius ir Šilta, ir pienukas neprateka iki rūbų, ir jokio drėgmės jausmo. blush-anim-cl.gif. Priežiūra irgi paprasta: išvėdinti kasdien ir kartą per savaitę ar dvi išskalbti specialiu muilu - fantastika mirksiukas.gif . Regis kai juos dėvėdavau ir pienuko padaugėdavo, o kai išskalbdavau (naudodavau vienkartinius), jo sumažėdavo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o man nepatiko Johnsons schmoll.gif nors ta medzegele atrodo svelni ir t.t. net man tas audinys prilipdavo prie spenelio blink.gif ir labai nemalonu paskui ta idekla atplesti kai reikia maitinti... nadoju Canpol o Nuk labai greitai permirksta ir prabega dar pro krasta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 03 rugpjūčio 2007 - 11:06
Man geriausi buvo Chicco. Jų pirkti yra čipolinuose, Kotrynoj ir kitose šio tinklo parduotuvėse. Patiko, kad jie ploni, visiškai nesimato net po plona palaidinuke, labai gerai ir daug sugeria, neprabėga.
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 08 03, 14:44)
Man geriausi buvo Chicco. Jų pirkti yra čipolinuose, Kotrynoj ir kitose šio tinklo parduotuvėse. Patiko, kad jie ploni, visiškai nesimato net po plona palaidinuke, labai gerai ir daug sugeria, neprabėga.

drinks_cheers.gif man patys geriausi CHICCO , jie kažkaip kai susigeria tai pasidaro viduj kaip drebučiai ir neprabėga thumbup.gif , o kitus isidedi ir neužilgo šlapia doh.gif
Atsakyti
Johnsons man geriausi thumbup.gif , išbandžiau visus bet kažkaip nepasiteisino schmoll.gif tai vieni stori, tai dideli, tai braška, tai vel kas nors ...
Rašo mamytes kad prilimpa prie krūties to audinio, pukelio, bet jei dažniau keiti tai tikrai niekas ten nelimpa
Atsakyti
as naudoju avent medziaginius, pradzioj praleisdavo pro krastus, bet dabar tai liuks arba is vis nesidedu, tik jei kur isvaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2007 08 02, 22:57)
Priežiūra irgi paprasta: išvėdinti kasdien ir kartą per savaitę ar dvi išskalbti specialiu muilu - fantastika mirksiukas.gif .

hm, įdomu, tai kur tas visas susigėręs pienas pasideda, jei tik išvėdinti, o neskalbti g.gif . Per savaitę tai oho kiek ten jo prisirenka. Ar gal jie labai stori, bet vistiek, kai taip karšta, tai gal ir kvapelis nekoks greit atsirastų. Na nežinau, nelabai noriu tikėt, kad juos taip retai tereikia skalbt unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 08 10, 01:20)
hm,  įdomu, tai kur tas visas susigėręs pienas pasideda, jei tik išvėdinti, o neskalbti  g.gif . Per savaitę tai oho kiek ten jo prisirenka. Ar gal jie labai stori, bet vistiek, kai taip karšta, tai gal ir kvapelis nekoks greit atsirastų. Na nežinau, nelabai noriu tikėt, kad juos taip retai tereikia skalbt  unsure.gif .

jei jie vilnoniai - tada tikiu rolleyes.gif vilna toks dalykas, kad dazhnai skalbt nereikia, uzhtenka ishvedinti...
ash naudoju daugkartinius medzhiaginius avent, man tinka thumbup.gif

o ish vienkartiniu labai patiko Hellen Harper - plonychiai, dideli, labai gerai sugeria ir po drabuzhiais nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 07 31, 21:11)
išbandžiau visus, išskyrus Chicco, norėtųsi ir šituos pabandyt, nes kol kas nė vienais išbandytais nesu labai patenkinta. Geriausi kol kas pasirodė Johnsons, prasčiausi - Canpol. Gal kas patartumėt, kur galima  įsigyt Chicco, nes kažkaip nesu vaistinėse jų užmačiusi

Butinai isbandyk Chicco thumbup.gif Man jie geriausi. O nusipirkt galima ne tik specializuotose parduotuvese arba vaistinese. Ju yra ir didesnese Maximose (nezinau, ar kituose PC yra).

QUOTE(Monique @ 2007 08 03, 14:44)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2007 08 03, 12:04)
o man nepatiko Johnsons schmoll.gif nors ta medzegele atrodo svelni ir t.t. net man tas audinys prilipdavo prie spenelio  blink.gif  ir labai nemalonu paskui ta idekla atplesti kai reikia maitinti... nadoju Canpol o Nuk labai greitai permirksta ir prabega dar pro krasta  unsure.gif

drinks_cheers.gif Johnsons - patys prasciausi. As su jais taip spenelius nusitryniau, kad kelias dienas vaikui papulio negalejau duoti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziwiliux: 10 rugpjūčio 2007 - 08:52
As isbandziau visus cia paminetus iklotelius, bet man geriausi CHICCO thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi geriausi Chicco, nors išbandžiau nedaug, bet labiausiai šitie patiko. Kažkas klausė, bet jau mačiau atsakė kita mamytė, jų yra pirkti ne tik čipoline kotrynoj ir pan., jų yra maximoj.
Atsakyti