išbandžiau visus, išskyrus Chicco, norėtųsi ir šituos pabandyt, nes kol kas nė vienais išbandytais nesu labai patenkinta. Geriausi kol kas pasirodė Johnsons, prasčiausi - Canpol. Gal kas patartumėt, kur galima įsigyt Chicco, nes kažkaip nesu vaistinėse jų užmačiusi
Iš pradžių naudojau vienkartiniu, bet labai jau daug jų reikėjo, o be to kai vaikštinėjant kieme pradėdavo bėgti pienas, vaikščiodavau su šlapia krūtine, nors ir nesimatydavo, bet jausmas ne koks . Tada atgailėjau 30 litų ir Nuko parduotuvėje nusipirkau vilnonius ir Šilta, ir pienukas neprateka iki rūbų, ir jokio drėgmės jausmo. . Priežiūra irgi paprasta: išvėdinti kasdien ir kartą per savaitę ar dvi išskalbti specialiu muilu - fantastika . Regis kai juos dėvėdavau ir pienuko padaugėdavo, o kai išskalbdavau (naudodavau vienkartinius), jo sumažėdavo
o man nepatiko Johnsons nors ta medzegele atrodo svelni ir t.t. net man tas audinys prilipdavo prie spenelio ir labai nemalonu paskui ta idekla atplesti kai reikia maitinti... nadoju Canpol o Nuk labai greitai permirksta ir prabega dar pro krasta
Man geriausi buvo Chicco. Jų pirkti yra čipolinuose, Kotrynoj ir kitose šio tinklo parduotuvėse. Patiko, kad jie ploni, visiškai nesimato net po plona palaidinuke, labai gerai ir daug sugeria, neprabėga.
QUOTE(Monique @ 2007 08 03, 14:44)
Man geriausi buvo Chicco. Jų pirkti yra čipolinuose, Kotrynoj ir kitose šio tinklo parduotuvėse. Patiko, kad jie ploni, visiškai nesimato net po plona palaidinuke, labai gerai ir daug sugeria, neprabėga.
man patys geriausi CHICCO , jie kažkaip kai susigeria tai pasidaro viduj kaip drebučiai ir neprabėga , o kitus isidedi ir neužilgo šlapia
Johnsons man geriausi , išbandžiau visus bet kažkaip nepasiteisino tai vieni stori, tai dideli, tai braška, tai vel kas nors ...
Rašo mamytes kad prilimpa prie krūties to audinio, pukelio, bet jei dažniau keiti tai tikrai niekas ten nelimpa
Rašo mamytes kad prilimpa prie krūties to audinio, pukelio, bet jei dažniau keiti tai tikrai niekas ten nelimpa
as naudoju avent medziaginius, pradzioj praleisdavo pro krastus, bet dabar tai liuks arba is vis nesidedu, tik jei kur isvaziuojam.
QUOTE(Kriste2 @ 2007 08 02, 22:57)
Priežiūra irgi paprasta: išvėdinti kasdien ir kartą per savaitę ar dvi išskalbti specialiu muilu - fantastika .
hm, įdomu, tai kur tas visas susigėręs pienas pasideda, jei tik išvėdinti, o neskalbti . Per savaitę tai oho kiek ten jo prisirenka. Ar gal jie labai stori, bet vistiek, kai taip karšta, tai gal ir kvapelis nekoks greit atsirastų. Na nežinau, nelabai noriu tikėt, kad juos taip retai tereikia skalbt .
QUOTE(jurk @ 2007 08 10, 01:20)
hm, įdomu, tai kur tas visas susigėręs pienas pasideda, jei tik išvėdinti, o neskalbti . Per savaitę tai oho kiek ten jo prisirenka. Ar gal jie labai stori, bet vistiek, kai taip karšta, tai gal ir kvapelis nekoks greit atsirastų. Na nežinau, nelabai noriu tikėt, kad juos taip retai tereikia skalbt .
jei jie vilnoniai - tada tikiu vilna toks dalykas, kad dazhnai skalbt nereikia, uzhtenka ishvedinti...
ash naudoju daugkartinius medzhiaginius avent, man tinka
o ish vienkartiniu labai patiko Hellen Harper - plonychiai, dideli, labai gerai sugeria ir po drabuzhiais nesimato
QUOTE(jurk @ 2007 07 31, 21:11)
išbandžiau visus, išskyrus Chicco, norėtųsi ir šituos pabandyt, nes kol kas nė vienais išbandytais nesu labai patenkinta. Geriausi kol kas pasirodė Johnsons, prasčiausi - Canpol. Gal kas patartumėt, kur galima įsigyt Chicco, nes kažkaip nesu vaistinėse jų užmačiusi
Butinai isbandyk Chicco Man jie geriausi. O nusipirkt galima ne tik specializuotose parduotuvese arba vaistinese. Ju yra ir didesnese Maximose (nezinau, ar kituose PC yra).
QUOTE(Monique @ 2007 08 03, 14:44)
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2007 08 03, 12:04)
o man nepatiko Johnsons nors ta medzegele atrodo svelni ir t.t. net man tas audinys prilipdavo prie spenelio ir labai nemalonu paskui ta idekla atplesti kai reikia maitinti... nadoju Canpol o Nuk labai greitai permirksta ir prabega dar pro krasta
Johnsons - patys prasciausi. As su jais taip spenelius nusitryniau, kad kelias dienas vaikui papulio negalejau duoti...
As isbandziau visus cia paminetus iklotelius, bet man geriausi CHICCO
Man irgi geriausi Chicco, nors išbandžiau nedaug, bet labiausiai šitie patiko. Kažkas klausė, bet jau mačiau atsakė kita mamytė, jų yra pirkti ne tik čipoline kotrynoj ir pan., jų yra maximoj.