Man tai nepakeiciami LANAcare, naturalios avies vilnos,skalbiami, kainuoja prilausomai nuo dydziu as mokejau 16 lt., yra pirkti Kotrynoje ir Tindi Rindi parduotuvese, man tai jie nepakeiciami visu pirma del to, kad silta(o ziemuze ilga nusimato),o antra niekada nesijaucia kai pieno prisikaupia(minusas kad jie neturi apsaugines pleveles tai kiti drabuziai gali suslapti), be to didesni uz iprastus tad uzdengia normaliai krutine.
Isbandziau vienkartinius bet nepatiko, kazkaip sujautredavo speneliai, o be to kainuoja nemazai, per maitinimus au seniai dedu ranksluosti, nes vienam maitinimui sueidavo po viena minimum
QUOTE(gabute @ 2006 11 13, 16:59)
Man tai nepakeiciami LANAcare, naturalios avies vilnos,skalbiami, kainuoja prilausomai nuo dydziu as mokejau 16 lt., yra pirkti Kotrynoje ir Tindi Rindi parduotuvese, man tai jie nepakeiciami visu pirma del to, kad silta(o ziemuze ilga nusimato),o antra niekada nesijaucia kai pieno prisikaupia(minusas kad jie neturi apsaugines pleveles tai kiti drabuziai gali suslapti), be to didesni uz iprastus tad uzdengia normaliai krutine.
Isbandziau vienkartinius bet nepatiko, kazkaip sujautredavo speneliai, o be to kainuoja nemazai, per maitinimus au seniai dedu ranksluosti, nes vienam maitinimui sueidavo po viena minimum
as irgi nusipirkau LANACARE bei Avent'o, laukiu greitu metu leliuko savo atkeliaujant, bandysim
O as naudoju "Suavinex"laaaabai patenkinta,po 3 paras su tais paciais iklotais isbunu,jie nesukieteja ir nera pienuko kvapo.
chicco pirmauja tarp mamyčių, aš dar nepikau ir dar neprireike, bet jau žiurejau kainas labai jau Chicco pakuotej daug vnt, o jei ju man neprireiks, kur aš juos desiu tada Ar tikrai ju visom mamukem reikia?
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 22:47)
chicco pirmauja tarp mamyčių, aš dar nepikau ir dar neprireike, bet jau žiurejau kainas labai jau Chicco pakuotej daug vnt, o jei ju man neprireiks, kur aš juos desiu tada Ar tikrai ju visom mamukem reikia?
Jei leliukas nugraužia spenelius, tai Chicco nelabai gerai, nes pro juos krūtis mažai kvėpuoja, tuo būdu sulėtėja arba išvis nevyksta gyjimo procesas. Dėl šios priežasties iš išbandytų kol kas man labiausiai patiko Nuk įklotai , Johnsons mažiau, o Canpol visai nepatiko
QUOTE(Vombatas @ 2006 11 29, 13:38)
Jei leliukas nugraužia spenelius, tai Chicco nelabai gerai, nes pro juos krūtis mažai kvėpuoja, tuo būdu sulėtėja arba išvis nevyksta gyjimo procesas. Dėl šios priežasties iš išbandytų kol kas man labiausiai patiko Nuk įklotai , Johnsons mažiau, o Canpol visai nepatiko
na matai kitos sake kad nuo NUK nekvepuoja krutine . Na manau kol pati nepabandysiu tai ir nesužinosiu, manau kiekvienai labai individualiai. Kadangi man dar ju nereike tai savo nuomones neturiu ir sava patirtim pasidalinti negaliu
Geriausi tai AVENT, bet jie labai brangūs. O patys prasčiausi tai CANPOL. Braižosi, blogai sugeria, nėra lipnios nugarėlės, todėl susimala į gumulą ir "klaidžioja" po lėmenėlę. Aš tai naudoju Jonson&Jonsons ir Nuk. Beje sekmadieniais Eurovaistinėse perku su 15 proc. nuolaida, tai gaunas pigiausias variantas
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 22:47)
as du vaikus ismaitinau (antra net 14 men.) ir niekada neprireike man jokiu iklotu. Tiesiog pieno buvo tiek, kiek reikia ir jis nebegdavo, jeigu vaikelis nezisdavo. Dabar maitibu trecia ir jau pajutau, ka reiskia, kai viena krutimi maitini, o is kitos bega pienas. Tada jau tie iklotai reikalingi.
Manau, kad skubeti pirkti neverta, juk ju visur yra, kai prireiks ir nusipirksi. Pagaliau pirmas dienas to pienuko nedaug yra, galima ir merliuka paprasta isideti.
As Avento daukartiniu. Visai neblogi