Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Man tai nepakeiciami LANAcare, naturalios avies vilnos,skalbiami, kainuoja prilausomai nuo dydziu as mokejau 16 lt., yra pirkti Kotrynoje ir Tindi Rindi parduotuvese, man tai jie nepakeiciami visu pirma del to, kad silta(o ziemuze ilga nusimato),o antra niekada nesijaucia kai pieno prisikaupia(minusas kad jie neturi apsaugines pleveles tai kiti drabuziai gali suslapti), be to didesni uz iprastus tad uzdengia normaliai krutine.
Isbandziau vienkartinius bet nepatiko, kazkaip sujautredavo speneliai, o be to kainuoja nemazai, per maitinimus au seniai dedu ranksluosti, nes vienam maitinimui sueidavo po viena minimum blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2006 11 13, 16:59)
Man tai nepakeiciami LANAcare, naturalios avies vilnos,skalbiami, kainuoja prilausomai nuo dydziu as mokejau 16 lt., yra pirkti Kotrynoje ir Tindi Rindi parduotuvese, man tai jie nepakeiciami  visu pirma del to, kad silta(o ziemuze ilga nusimato),o antra niekada nesijaucia kai pieno prisikaupia(minusas kad jie neturi apsaugines pleveles tai kiti drabuziai gali suslapti), be to didesni uz iprastus tad uzdengia normaliai krutine.
Isbandziau vienkartinius bet nepatiko, kazkaip sujautredavo speneliai, o be to kainuoja nemazai, per maitinimus au seniai dedu ranksluosti, nes vienam maitinimui sueidavo po viena minimum  blink.gif

as irgi nusipirkau LANACARE bei Avent'o, laukiu greitu metu leliuko savo atkeliaujant, bandysim smile.gif
Atsakyti
O as naudoju "Suavinex"laaaabai patenkinta,po 3 paras su tais paciais iklotais isbunu,jie nesukieteja ir nera pienuko kvapo.
Atsakyti
chicco pirmauja tarp mamyčių, aš dar nepikau ir dar neprireike, bet jau žiurejau kainas labai jau Chicco pakuotej daug vnt, o jei ju man neprireiks, kur aš juos desiu tada g.gif Ar tikrai ju visom mamukem reikia?
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 22:47)
chicco pirmauja tarp mamyčių, aš dar nepikau ir dar neprireike, bet jau žiurejau kainas labai jau Chicco pakuotej daug vnt, o jei ju man neprireiks, kur aš juos desiu tada  g.gif  Ar tikrai ju visom mamukem reikia?

Jei leliukas nugraužia spenelius, tai Chicco nelabai gerai, nes pro juos krūtis mažai kvėpuoja, tuo būdu sulėtėja arba išvis nevyksta gyjimo procesas. Dėl šios priežasties iš išbandytų kol kas man labiausiai patiko Nuk įklotai thumbup.gif , Johnsons mažiau, o Canpol visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vombatas @ 2006 11 29, 13:38)
Jei leliukas nugraužia spenelius, tai Chicco nelabai gerai, nes pro juos krūtis mažai kvėpuoja, tuo būdu sulėtėja arba išvis nevyksta gyjimo procesas. Dėl šios priežasties iš išbandytų kol kas man labiausiai patiko Nuk įklotai thumbup.gif , Johnsons mažiau, o Canpol visai nepatiko schmoll.gif

g.gif na matai kitos sake kad nuo NUK nekvepuoja krutine g.gif . Na manau kol pati nepabandysiu tai ir nesužinosiu, manau kiekvienai labai individualiai. Kadangi man dar ju nereike tai savo nuomones neturiu schmoll.gif ir sava patirtim pasidalinti negaliu
Atsakyti
Geriausi tai AVENT, bet jie labai brangūs. O patys prasčiausi tai CANPOL. Braižosi, blogai sugeria, nėra lipnios nugarėlės, todėl susimala į gumulą ir "klaidžioja" po lėmenėlę. Aš tai naudoju Jonson&Jonsons ir Nuk. Beje sekmadieniais Eurovaistinėse perku su 15 proc. nuolaida, tai gaunas pigiausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 22:47)
chicco pirmauja tarp mamyčių, aš dar nepikau ir dar neprireike, bet jau žiurejau kainas labai jau Chicco pakuotej daug vnt, o jei ju man neprireiks, kur aš juos desiu tada  g.gif  Ar tikrai ju visom mamukem reikia?

as du vaikus ismaitinau (antra net 14 men.) ir niekada neprireike man jokiu iklotu. Tiesiog pieno buvo tiek, kiek reikia ir jis nebegdavo, jeigu vaikelis nezisdavo. Dabar maitibu trecia ir jau pajutau, ka reiskia, kai viena krutimi maitini, o is kitos bega pienas. Tada jau tie iklotai reikalingi.
Manau, kad skubeti pirkti neverta, juk ju visur yra, kai prireiks ir nusipirksi. Pagaliau pirmas dienas to pienuko nedaug yra, galima ir merliuka paprasta isideti.
Atsakyti
As Avento daukartiniu. Visai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
O as naudoju daukartinius avent firmos, o tai vienkartiniu pirmus menesius nespejau pirkti.
Atsakyti
Išbandžiau turbūt visokius kokių tik yra. labiausiai patiko jonson. Pakuotėj jų 30 ir ilgiausiai užtenka. Kadangi pienas liejasi laisvai doh.gif tai kitų firmų nespėdavau keist, o jonson ilgiau užtenka ir jie minkšti labai ir su lipduku kad neslankiotų
Atsakyti
Naudojau tik CHICCO,dabar beveik nebereikia,nes pieno prisikaupia norma-nebesilieja.bet tie lipdukai tai man nelimpa(gal kad daug mojuoju rankom g.gif ).o sugeria tai thumbup.gif
Atsakyti