Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(Nikota @ 2006 10 19, 16:48)

Va dar nusipirkau lanos vilnos įklotus..bet čia dėl to kad bijau jog nesušaltų krūtys..tai kai einu į lauką tada įsidedu..irgi super  smile.gif  smile.gif

thumbup.gif dar apie tokius negirdejau. Mano krutys daznai linkusios persalti. Kur tokiu galima isigyti?
Atsakyti
turiu 11 įdėklų. keisčiau į karūnos šokoladą be priedų (už 2 lt). rašyti AŽ.
Atsakyti
O aš naudojau ir Johnsons, Nuko vienkartinius, tai labiau patiko NUKo, o žinot kodėl? Todėl, kad jie natūralesni, švelnesni, nešunta krūtys, o Johnsons įdėkliukai graužti vėliau ima ir orą ne taip praleidžia... Bet dabar naudoju AVENT daukartinius. Labai smagūs, lengvai tikrai skalbiami, greitai išdžiūsta... thumbup.gif O kai man pienelis pradėjo taip srūti, kad eina sau... Vaikučiui jau per daug, springsta valgydamas, tad tenka nusitraukinėti. (Pvz., ir dabar šaldytuve stovi 300ml pienelio, kurio viso vaikelis, aišku, nesuvalgys, kol būsiu universitete, o grįžusi, kaip visada 200ml dar pritrauksiu... Sunkoka taip.)
Atsakyti
as naudoju AVENT daugkartinius, man jie labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju Jonson's baby. Kitu nebandziau, nes man jie patinka. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau nuk, avent, canpol, jonson's, helena harper, chicco iklotelius, ir man chicco patys geriausi ikloteliai.
Atsakyti
O man geriausi helen harper. Jau pusę metų juos naudoju. Tiesa, keičiu labai dažnai, nepigu, bet patogūs ir sugeria daug, nors pakankamai ploni.
Atsakyti
Aš tai naudoju cihcco iklotus man tai thumbup.gif kiek kitus bandžiau,o taip maitinant kai pienas pasileisdavo tai palikdavo šlape doh.gif ,o dabar viskas norėmaliai nebereikia bebijoti
Atsakyti
as naudoju Johnsons. tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anatig15 @ 2006 10 27, 22:56)
O man geriausi helen harper. Jau pusę metų juos naudoju. Tiesa, keičiu labai dažnai, nepigu, bet patogūs ir sugeria daug, nors pakankamai ploni.

drinks_cheers.gif nors isbandziau galybe, bet pritariu nuomonei, kad sitie iklotai man geriausi.
Atsakyti
Man Canpol visai patinka, siuo metu juos ir naudoju.
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Jonson's baby įdėklus ir man jie labai patinka. Esu bandžiusi Nuk'o, bet schmoll.gif
Pasiskaičiusi jūsų rekomedacijų, pabandysiu dar Chicco ax.gif
Atsakyti