Išbandžiau ir aš visokių.Bet geriausi Chicco. Visada speneliai sausi, o nuo kitų tai visad šlapia prabėga.Kaina jų didesnė, bet ir ilgiau užtenka.tų kitų tai turėdavau kelis kartus per dieną keist.Tai paskaičiavus darbrangiau išeina.
Aš irgi bandžiau visų, chicco patiko, bet gan brangu, o dabar jau pienukas normalizavosi, tai iš Norfo Mama ir pigūs ir geri. Labai Nuko nepatiko, stori ir iš kart šlapi būdavo .
O aš nusipirkau Avent daugkartinius.
Iš pradžių maniau bus nesterilu,bet pamąsčius, juk visi sudrėgsta ir būna nesterilūs. Todėl labai džiaugiuosi.
Jų yra trys poros. Taigi išplovus turi dar dvi. Labai gerai
Iš pradžių maniau bus nesterilu,bet pamąsčius, juk visi sudrėgsta ir būna nesterilūs. Todėl labai džiaugiuosi.
Jų yra trys poros. Taigi išplovus turi dar dvi. Labai gerai
As irgi tik uz Chicco, kiek isbandziau visokiu (nebandziau tik daugkartiniu). Tik deja dabar is dvieju dezuciu, viena pasitaike brokuota: visi ikoteliai tvarkingai supakuoti atskirai po viena, bet patys sluoksniai viduje nesuklijuoti. Kazin ar galiu kur grazinti, nes pirkau mazoj Maximoj ir neissaugojau cekio.
Gal kas turit Chicco platintoju kokybes telefona?
Dabar kai pienas jau nebebega taip stipriai kaip anksciau perejau prie NUK iklotu. Jie labai ploni ir patogus. Sugeria irgi gerai.
As taip pat tik uz Chicco Isbandziau visokius, bet su visais vistiek vaiksciodavau slapia, o sitais negaliu atsidziaugt superiniai ir kaina nepasakyciau, kad labai diesne, pvz Nuko kainuoja lyg apie devynis litus, o chicco maximoje apie 11, geriau keliais litai brangiau, bet nors sausa vaikstai, beje ju sunaudoji zymiai maziau negu Nuk ar kitu
Naudojau įvairių firmų vienkartinius įklotus krūtims ir padariau išvadą, kad labai nepraktiškas dalykas:
1. Labai greit persigeria.
2. Dažnai iškrinta.
3. Neestetiškai atrodo, užmiršus ir palikus ant lovos.
4. Labai daug reikia, jei maitinama iki 1-3 m.
5. Brangiai kainuoja.
6. Netinka vaikučiui nuvalyti burnytę.
7. Labai nežaismingai pagaminti.
8. Asocijuojasi su paketais, išmetant reikia į ką nors suvynioti.
Todėl vietoj įklotų krūtims pritaikiau, tai ką turiu namuose. Labiausiai patinka naudoti, įdedant prie kiekvienos krūties sulankstytus, plonus, frotinius vaiko šluostukus (25x25 cm), galima ir vaikišką ploną frotinį rankšluostuką (45x27 cm) - 1 abiems krūtims. Galima ir vaiko merliuką, seilinukus. Jais ir vaikučiui burnytę nuvalysi, o jei prastai miega paliksi šiltą ir kvepentį prie nosytės - labai greit užmigs ir saldžiai miegos. Dažnai gali keisti, išplauti juos nėra jokių problemų.
O kai šalti ir vėjuoti orai į lauką einu prie krūtų įdėjus perlenktą, minkštą, nestorą, šiltą vyresnių vaikų šalikėlį - tai ir krūtų peršalimo išvengiu.
1. Labai greit persigeria.
2. Dažnai iškrinta.
3. Neestetiškai atrodo, užmiršus ir palikus ant lovos.
4. Labai daug reikia, jei maitinama iki 1-3 m.
5. Brangiai kainuoja.
6. Netinka vaikučiui nuvalyti burnytę.
7. Labai nežaismingai pagaminti.
8. Asocijuojasi su paketais, išmetant reikia į ką nors suvynioti.
Todėl vietoj įklotų krūtims pritaikiau, tai ką turiu namuose. Labiausiai patinka naudoti, įdedant prie kiekvienos krūties sulankstytus, plonus, frotinius vaiko šluostukus (25x25 cm), galima ir vaikišką ploną frotinį rankšluostuką (45x27 cm) - 1 abiems krūtims. Galima ir vaiko merliuką, seilinukus. Jais ir vaikučiui burnytę nuvalysi, o jei prastai miega paliksi šiltą ir kvepentį prie nosytės - labai greit užmigs ir saldžiai miegos. Dažnai gali keisti, išplauti juos nėra jokių problemų.
O kai šalti ir vėjuoti orai į lauką einu prie krūtų įdėjus perlenktą, minkštą, nestorą, šiltą vyresnių vaikų šalikėlį - tai ir krūtų peršalimo išvengiu.
Na, o aš nenešioju tų įklotų visai, jie man kažkokie nepatogus
Užauginau pirmą vaiką be jų manau, kad ir dabar apseisiu
nors ir turiu nusipirkus, bet sunaudojau tik du vienetus kolkas
Užauginau pirmą vaiką be jų manau, kad ir dabar apseisiu
nors ir turiu nusipirkus, bet sunaudojau tik du vienetus kolkas
Aš naudoju Jonson's baby įdėklus. Kitų nebandžiau, nes šie man tinka ir patinka. Dabar jų jau kaip ir nereikia, bet kartais būna avarijų net tada, kai krūtys nėra labai pilnos... kai tai nutinka kur mieste, tai tikrai nuotaiką sugadina...
sveikutes, pasirodysiu turbut visiska aborigene bet... naudojau ivairius vienkartinius iklotus ir snipstas.. pieno be proto daug pradedu maitint is kitos kruties pienas fontanais bega, taigi budavau visa slapia ir ta dezute 30 vnt vienk.iklotu per 3 dienas sunaudodavau , tada emiausi iniciatyvos pagalvojau ir dejausi always paketa perkirpta pusiau, jis bent neperbegdavo pradedavo zele kristi taip isvengdavau nemalonaus suslapimo, nors tai tinka daugiau nakciai ir kai buni namie.. nes aptemtais rubais su tokiais ikloteliais neuzsidesi
QUOTE(S.N.A.S @ 2006 10 16, 20:14)
Aš naudoju Jonson's baby įdėklus. Kitų nebandžiau, nes šie man tinka ir patinka.
aš irgi tik šituos naudoju
Va dar nusipirkau lanos vilnos įklotus..bet čia dėl to kad bijau jog nesušaltų krūtys..tai kai einu į lauką tada įsidedu..irgi super