Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Per karčius namie tai vis tik geriausia medžiagytė, pas mane yra siuvimo mašina ir daaaug medžiagos, tai aš pasisiuvus esu tokius apvalius daugkartinius, tik su jais jau niekur neišeisi lotuliukas.gif ...
Tiesiog pastebėjau, kad visą laik nešiojant vienkartinius speneliai tapo labiau pažeidžiami...

Aš taip bandau įsivaizuoti kad tie vilnos įklotukai nesimato po liemenėle, net ir plonute g.gif Reiks varyti jaučiu pardavėjas pakankinti ax.gif Žiūriu čia niekas nebandę g.gif
Atsakyti
man johnon's patiko daug labiau nei avent (vienakartiniai) drinks_cheers.gif labai patogus ir svelnus thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Chicco, Nuk ir Johnson's. Labiausiai patiko Johnson's: gera forma ir puikiai limpa prie liemenėlės thumbup.gif Beja, juos pavyksta nusipirkti pigiau Eurovaistinėje kai šeštadieniais būna 15 proc. nuolaida visoms prekėms smile.gif
Atsakyti
As irgi isbandziau ne vienos firmos idekliukus bet labiaysiai patiko Johnson ir Avent.Tik nepirkit kazkokiu Pussycat itin nemalonus blink.gif [/SIZE][/SIZE]
Atsakyti
Aš tai naudoju vienkartinius Chicco firmos. Labai geri, platūs ir gerai sugeria. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 08 01, 10:28)
Aš tai naudoju vienkartinius Chicco firmos. Labai geri, platūs ir gerai sugeria. thumbup.gif

as isbandziau nemazai firmu>man irgi Chicco firmos geriausi thumbup.gif
maziausiai prakaituoju su jais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 08 01, 11:28)

thumbup.gif
Atsakyti
Kam patinka Johnson's įklotėliai, tai dabar Euro vaistinėse jie kainuoja 20 % pigiau, tai yra 8.99 lt. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš kiek bandžiau (tikrai ne visus čia minėtus) man tiko ir patiko ir kaina priimtina Johnson's įklotai. kaip tik per eurovaistinės akciją prisiprkau 3 dėžutes tongue.gif mat labai man nuo gimimo bėga doh.gif pienukas, ypač kai maitinu (dabar mažyliui jau 4mėn 1sav.)
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2006 08 01, 18:46)
as isbandziau nemazai firmu>man irgi Chicco firmos geriausi thumbup.gif
maziausiai prakaituoju su jais blush2.gif

Kiek isbandziau man irgi Chicco geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Chicco firmos labiausiai patiko
Atsakyti
Mano kolegė, auginanti 4 metų dukrytę sakė, kad pati naudojo pigiausius higieninius įklotus. Tiesiog vieną įklotėlį perkerpi per pusę ir turi įdėkliuką į liemenėlę. Sakė, kad patogumas tas pats kaip ir su specialiais įdėklais, bet kainuoja ne 9 Lt, bet 2-3 thumbup.gif
Atsakyti