Per karčius namie tai vis tik geriausia medžiagytė, pas mane yra siuvimo mašina ir daaaug medžiagos, tai aš pasisiuvus esu tokius apvalius daugkartinius, tik su jais jau niekur neišeisi ...
Tiesiog pastebėjau, kad visą laik nešiojant vienkartinius speneliai tapo labiau pažeidžiami...
Aš taip bandau įsivaizuoti kad tie vilnos įklotukai nesimato po liemenėle, net ir plonute Reiks varyti jaučiu pardavėjas pakankinti Žiūriu čia niekas nebandę
man johnon's patiko daug labiau nei avent (vienakartiniai) labai patogus ir svelnus
Išbandžiau Chicco, Nuk ir Johnson's. Labiausiai patiko Johnson's: gera forma ir puikiai limpa prie liemenėlės Beja, juos pavyksta nusipirkti pigiau Eurovaistinėje kai šeštadieniais būna 15 proc. nuolaida visoms prekėms
As irgi isbandziau ne vienos firmos idekliukus bet labiaysiai patiko Johnson ir Avent.Tik nepirkit kazkokiu Pussycat itin nemalonus [/SIZE][/SIZE]
Aš tai naudoju vienkartinius Chicco firmos. Labai geri, platūs ir gerai sugeria.
QUOTE(lyra @ 2006 08 01, 10:28)
Aš tai naudoju vienkartinius Chicco firmos. Labai geri, platūs ir gerai sugeria.
as isbandziau nemazai firmu>man irgi Chicco firmos geriausi
maziausiai prakaituoju su jais
QUOTE(lyra @ 2006 08 01, 11:28)
Kam patinka Johnson's įklotėliai, tai dabar Euro vaistinėse jie kainuoja 20 % pigiau, tai yra 8.99 lt.
QUOTE(egliene @ 2006 08 01, 18:46)
as isbandziau nemazai firmu>man irgi Chicco firmos geriausi
Kiek isbandziau man irgi Chicco geriausi
Mano kolegė, auginanti 4 metų dukrytę sakė, kad pati naudojo pigiausius higieninius įklotus. Tiesiog vieną įklotėlį perkerpi per pusę ir turi įdėkliuką į liemenėlę. Sakė, kad patogumas tas pats kaip ir su specialiais įdėklais, bet kainuoja ne 9 Lt, bet 2-3