QUOTE (Ramunne @ 2004 07 02, 21:36) |
Man chicco labai Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti |
Maciau yra prie bazes toj Maxsimoj.O tie pussycat tikra nesamone man pamenu juos drauge rekomendavo tai ir nusipirkau
Nu o aš pirkau kažkokius vokiškus hartmann firmos,bet dar nespėjau išbandyt,o vėliau bandysiu tuos chicco kad jau taip dauguma giria
Man NUK visai gerai, o kitu ir nebandziau.Ko gero ir netek pabandyti , nes pienas jau taip nebega ir naudoju tik kai kur toliau iseiti reikia
Naudoju Nuko ir Pussycat, dar esu pirkus ir Canpol. Net nežinau, Nuko-nelabai gerai sugeria, bet su lipduku, neslankioja, Pussy Cat- labai stori, , jei regiesi ploną maikutę vasarą, tai ir matosi tokie apskritimai
bandziau NUK ir JOHNSONS ale abu man nelabai...
nieko sviesaus neimanoma uzsidet
o JOHNSONS faini tuo, kad yr gan didele ,,skylute'' spieneliui.. net per maikute iskyla, vyru demesi traukia .. ...ideklai
nieko sviesaus neimanoma uzsidet
o JOHNSONS faini tuo, kad yr gan didele ,,skylute'' spieneliui.. net per maikute iskyla, vyru demesi traukia .. ...ideklai
Bandziau ir Jonsons ir Avent neskalbiamus. Kazkaip man nei vieni, nei kiti nepatiko. Reikes kitus bandyt. Nors pieno ne upes, bet saugiau su ideklais
Gal kuri bandet ne vienkartinius, skalbiamus? Ir kaip jie?
kaip pasisiut iklotelius i liemenele
kaip pasisiut iklotelius i liemenele
Turėjau Canpol, dabar nusipirkau Pussycat - geresni negu Canpol mao manymu, tik kad tikrai stori ir matosi iš po drabužių
Aš naudojau Pussycat - man labiausiai patiko.Ir palyginti pigūs, tvirti.Kad per plonus rūbus matosi, tai tiesa, bet nieko baisaus O NUK man nepatiko todėl kad greit išyra (suplyšta).Be to, tie lipdukai man nelaikė
o aš naudojau skalbiamus ir plastmasinius Avento man abeji buvo supernaudojau namuose skalbiamus o miesta kai eidavau su plastmasiniais
QUOTE (Atize @ 2004 07 05, 10:52) |
plastmasinius Avento |
O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja?