Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(Lali @ 2005 06 09, 19:45)
Gal galite patarti???
Iki siol nudojau vienkartinius iklotus i liemenele ir tik siandien aptikau, kad AVENTjie buna ir daug kartiniai - plaunami. Bet ju kaina tokia, sakyciau, nemaza... Bijau, kad nusipirksiu, o ten s.... Gal kuri esate naudojusi? Ar praktiska tuos iklotus isigyti?

As irgi juos turiu, bet kadangi pas mane pieno marios, tai man jie nepasitvirtino smile.gif

Geriausi vienkartiniai iklotai chicco wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kliuska @ 2006 06 09, 15:45)
pritariu 100%, vieninteliai CHICCO nepavede  thumbup.gif
bent jau Kaune juos pardavineje Maximoj XXX, tai kitos Maximos gal irgi turi  mirksiukas.gif

Ir maksimos turi, ir vaiku miestas, ir kestucio g. kotrynoje.
Atsakyti
Avent iklotai geri jei pienas neteka upeliais. Nors pienuko turiu daug, taciau jis pas mane nebega, kazkaip "uzsikonservuoja" lotuliukas.gif Visais kitais atzvilgiais jie puikus - gerai skalbiasi, greit atsiperka. Zinoma pro aptemptus rubus matosi, taciau iki daugkartiniu esu naudojusi keletos firmu vienkartinius ir visi jie sviesdavosi g.gif
Atsakyti
Na kaip saunu, kad radau sita tema. Siandie kaip tik parduotuvej ziurinejau tuos daugkartinius AVENT iklotelius, galvojau va gal sutaupysiu, ale susidariau nuomone, kad ne.
Dabar naudoju Canpol ir negaliu skustis. Kiek esu naudojus, tai Pussicat tikras s...apsiveldavo speneliai, visus kitus krutys "priima" gerai smile.gif
Esu naudojus plastmasinius surinkejus, bet jie nepasiteisino. Kaip kazkas minejo po jais sunta oda, ju negali nesiot pastoviai, o jei atsiguli tai pro krastus isbega susirinkes pienas. Tiesa, juos nesiojau pries 10m. tai gal dabartiniu kokybe visai kita, nors...oda vis tiek pro plastmase nekvepuos 4u.gif
Atsakyti
man chicco geriausi
Atsakyti
Naudojau tik pirmus pora mėnesių, po to kažkaip savaime susitvarkė, vis dar maitinu. Naudojau Avent, visai patiko, nors po aptemptais rūbais ir matydavosi.
Atsakyti
Aš išbandžiau Jonsons, Avent ir Chicco įklotus. Tai iš jų man labiausiai patiko Chicco. Jie tikrai labai kokybiški ir nei karto nepavėdė. Dabar tik juos ir naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekacka @ 2006 07 01, 16:23)
Aš išbandžiau Jonsons, Avent ir Chicco įklotus. Tai iš jų man labiausiai patiko Chicco. Jie tikrai labai kokybiški ir nei karto nepavėdė. Dabar tik juos ir naudoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As isbandziau Jonsons, Chicco... Man labai patiko Jonsons!!! Jie prisiklijuoja ir turi duobute speneliui. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va pasigyriau, kad geri Canpol įklotai ir pradėjo jų krašteliai "kandžiotis" g.gif Teks ieškot geresnių.
Atsakyti
Bandžiau Jonson, Canpol, Chicco, dar kažkokius... Tai iš jų labiausiai patiko Chicco, nes papukas lieka sausas, pienukas ten virsta į žėlė biggrin.gif
Lipdukus ir turi, bet aš nenaudoju, nes kai maitinu išimu, tai man nereikia kad priliptų ...

Turiu AVENTO daugkartinius, na kai tok vos vos tebėga, tai tinka, nakties neatlaiko smile.gif

Norėčiau pabandyti lamos vilnos įklotukus, reklama labai graži, gal kas bandėt juos? Kažin kiek kainuoja, nes Avent tai brangiai ir tikrai neverti tos kainos, geriau jau vienkartiniai doh.gif
Atsakyti
as pradzioje naudojau vienkartinius iklotus,bet pas mane taip bego is abieju krutu i visas puses fontanais,taip kad per diena sunaudodavau maziauisai 3 poras blink.gif zinoma,jie visiskai man neapsimokejo schmoll.gif deja,tokiam jurbarke daugkartiniu nebuvo pirkti,o ir girdejus apie tokius nebuvau... blush2.gif dabar pirkciau tik daugkartinius.
Atsakyti
As naudoju Milupa iklotus i liemenele. Nezinau, ar Lietuvoj ju yra. Bet man labai patinka, kad jie dvieju spalvu, su priminimais, nuo kurios kruties sekanti karta reikia pradeti maitinti:) Man keista buvo, kai mamytes rase, jo per diena sunaudoja pora iklotu. As juos keiciu beveik po kiekvieno maitinimo. Niekada jie neperslampa, bet per vidury buna dregni ir man atrodo, kad speneliams dregme negerai.
Atsakyti
Na, bent jau man pasitvirtino sena tiesa, kas pigu, tas šlamštas ax.gif
Nusipirkau NUKAS įklotų, tai keisk ir keisk, dar vatos lieka ant spenelių blush2.gif
Visai patinka JOHNSON'S.
Atsakyti