Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(vasar_a @ 2006 02 05, 13:39)
Man tai daugkartiniai AVENT yra  thumbup.gif  Vienkartinių tik dvi pakuotes buvau iš pradžių nusipirkusi, AVENT ir NUK, pastarųjų naudot negalėjau, nes vasarą buvo karšta ir kaisdavo krūtys. Nuo AVENT to nebūdavo. Taigi mamytėms patarčiau pirkti daugkartinius ir ekonomiška ir patogu, gerai plaunasi (ir skalbimo mašinoje taip pat), greitai išdžiusta, o vienkartinių tik į ligoninę vieną pakuotę nusipirkti.

Aš turiu daugkartinius, bet man jie permirksta, gal kai pienukas susireguliuos, tai nepermirkinės? g.gif O bandžiau iš vienkartinių Chicco ir Avent, tai man Avent geresni, minkštesni ir malonesni speneliui blush2.gif Su vienkartiniais tai brangoka, daugkartiniai yra taupu, čia jau nepaneigsi g.gif
Atsakyti
O as Canpol negalejau nesioti. Ju krastas toks kietas, kad man iki skausmo ede krutine schmoll.gif . tada ismeciqau visa deze ir pirkau chicco - jie puikus. O nuo trecio menesio iklotu nebereikia, pienas varva tik tada, kai maitinu. thumbup.gif
Atsakyti
Aisku, cia gal as nevisai i tema, bet pasiulysiu: turiu naujus AVent daugartinius ideklus (6vnt., ir maiselis), nenaudoti, bet ispakuoti. Tai uz sokolada atiduociau blush2.gif Mano spieneliu forma buvo tokia, kad uzsidejus liemenuka pienas netekedavo, kadangi uzsipirkau visos amunicijos su kaupu ir is anksto, tai sio dalykelio nepanaudojau. Tai gal kam tikrai reikia?
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2006 02 05, 15:39)
Man tai daugkartiniai AVENT yra  thumbup.gif  Vienkartinių tik dvi pakuotes buvau iš pradžių nusipirkusi, AVENT ir NUK, pastarųjų naudot negalėjau, nes vasarą buvo karšta ir kaisdavo krūtys. Nuo AVENT to nebūdavo. Taigi mamytėms patarčiau pirkti daugkartinius ir ekonomiška ir patogu, gerai plaunasi (ir skalbimo mašinoje taip pat), greitai išdžiusta, o vienkartinių tik į ligoninę vieną pakuotę nusipirkti.

Ekonomiška, tai ekonomiška...Aš irgi bandžiau taip sutaupyti, bet pienelio jie visai nelaikė, viskas kiaurai permirkdavo. Gal vėliau ir tiks, bet maitinimo pradžioje jie man niekam tikę. Gailiuosi, kad išmečiau pinigus kaip į balą. verysad.gif Nors gal dar pabandysiu juos vėliau...

QUOTE(kvaki @ 2006 02 24, 12:40)
Visos giria Chcco. Reikėtų pabandyti juos. Kuo jie geresni gal galite pasakyti? Nesinorėtų vėl nusivilti  ax.gif
Ir dar minėjote Jonsons. Kur juos perkate? Nes tokių dar nemačiau pardavime  ax.gif

Chicco geri, nes apima daug krūties, gražiai priglunda ir nepraleidžia pienelio. Kai kas juos kritikuoja, kad su celofanu, bet dėl to mano krūtims nė kiek neblogiau. Nepenašu, kad jos šustų ar kažkas panašaus. Man jie šiuo metu geriausi.
Naujojau ir Johnson. jie irgi geri. O jų aš radau Euro vaistinėj, Rimi parduotuvėj mačiau. Kai susiregusliuos pilnumoj pieno gamyba, gal vėl gryšiu būtent prie jų.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 14, 18:45)
Ilgą laiką pirkau ir naudojau Chicco įdėkliukus. Neseniai pabandžiau Johnson's baby įdėkliukus. Labai patiko. Ties jais ir apsistosiu  4u.gif

Tai va turiu persiprašyti ir paneigti tai, ką pati parašiau. Visgi Johnson's baby įdėkliukai nėra labai geri, nes per juos persigeria pienas. Taip, kad tom mamytėm, kuriom labai bėga pienukas tikrai geriausi yra Chicco. Taip aš manau, nes išbandžiau visus Lietuvoje esančius įklotėlius.
Atsakyti
O aš nusivyliau Avent saugkartiniais nes man jie graužia speneli ir prilimpa prie jo tie pukeliai tai mane erzina ir šiaip nuslenka kai įsidedi į liemenėlę tai pastoviai turiu taisyti ir tai nepatogu ir dar iš po liemenėlės matosi kantas. Jau nekalbant kad nakti jie nuslenka ant šono nes naudoju naktinę liemenėlę tai jų man neprilaiko. Prieš tai naudojau kažkokius vokiškus vienkartinius tai daug labiau patiko vienkartiniai. Dabar vyras nupirko Jonsons įsidėjau vieną tai jau iškart patiko nes yra vieta įspausta spec. speneliui ko nepasakysi apie daugkartinius Avent. Nežinau jei turėsiu kantrybės gal dar pabandysiu tuos Avent, bet jaučiuosiu apsipirkusi su Avent, man geriau vienkartiniai jų parai man reikia dviejų porų kartais trijų. Maitinu dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 10, 16:54)
o tai kur yra pirkti tu po 29 Lt? As maciau tik AVENt, o jie 40 Lt kainuoja,,,,

Yra Eurovaistinės bazėse (aš pirkau prie Medios, Kalvarijų gatvėj) ax.gif
Atsakyti
Na, nusprendžiau ir aš pasidalyti savo patirtimi smile.gif Nuo pat pradžių naudoju Avent daugkartinius įdėkliukus ir tikrai nežadu jų keisti, "varysiu" toliau iki galo. biggrin.gif Jų privalumai:
1. Natūralūs, pralaidūs orui, tačiau nepraleidžia pieno.(Na, nebent jei jau pienas bėga fontanais, tai gali bendrai sudrėkti per visą įdėkliuką, bet ne daugiau.O kad būtų "kaip baloj", tai tikrai nežinau ar iš viso taip įmanoma g.gif.Man neteko to patirti )
2.Be galo minkšti, malonūs ir švelnūs, kas ypač svarbu maitinimo pradžioje.
3.Puikiai skalbiasi ir neužsiskalbia(8mėn. patirtis) tiek rankomis, tiek mašina(tam yra spec. maišelis).
4.Puikiai džiūsta.
5.Ekonominė pusė: jei planuojat maitinti ilgiau, bent iki 6mėn. tai atsiperka su kaupu.Maitinančioms iki 3mėn, gal geriau ir vienkartiniai g.gif
6.Super kokybiški ir patvarūs, niekaip nesusidėvi ir vis geros formos(matyt užtektų ne vienam vaikui, kas planuojat į ateitį ax.gif )
Kiekvienas daiktas, kad ir koks tobulas jis būtų, vis vien turi ir trūkumų.Taigi:
1.Reikia skalbti.
2.Iš pradžių gali prilipti pūkeliai, bet kai išskalbi ir išlygini iš vidinės pusės, viskas ok.
3.Šiek tiek matosi įdėkliuko kraštai(kantas), bet vėlgi, išlyginus ir pasirinkus normalią liemenėlę, viskas ok.
4.Gali šiek tiek "važinėti" po liemenėlę, bet ji neturi būti pernelyg laisva, žodžiu, ne "palapinė" rolleyes.gif
5.Pradžioje maitinimo gali atrodyti, kad kaista krūtinė.(Ypač per karščius, bet kai pabandžiau vokiškus vienkartinius ir viskas pradėjo iš viso šusti, tai tuoj grįžau vėl prie Avento).Matyt kad pradžioje 1-ą savaitę,vis vien krūtinė dega,ištinę ir viską skauda- kur jau ten dar įdėkliukus dėti.Ir koks skirtumas-ar žiema, ar vasara).
O po to viskas taip gražiai susitvarko, kad net pačiai sunku patikėti.
Taigi, kiekvienas renkasi kaip jam atrodo geriau, žiūrint kam ko reikia.
Atsakyti
Man Johnson's nepatiko nes per juos persigeria. Dar naudojau kazkokius neaiskius (nepamenu pavadinimo), tai tikras s.... schmoll.gif O labiausiai patiko NUK thumbup.gif
Atsakyti
Geriausi man buvo Chicco Sensitive thumbup.gif liemenėlės įklotai, puikiai sugėrė bėgantį pieną ir nepersisunkdavo pro drabužius. Esu bandžius Pussycat ir Avent vienkartinius, tai nelabai schmoll.gif , sušlapdavo skersai ir šusdavo. O Pussycat labai apveldavo plaukeliais doh.gif tai kol nuplauni blink.gif Dabar kai pieno mažai tai naudoju Canpol, bet jie man truputį " kanda " blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persefone: 25 balandžio 2006 - 14:40
Kiek išbandžiau vienkartinių įdėklų, labiausiai man tiko ir patiko Johnsons. Ir pienukas pas mane pradžioj tikrai smarkiai bėgdavo, bet nebuvo situacijos, kad peršlaptų leimenėlė. O va su kitais tai buvo schmoll.gif Na, visų giriamų Chicco aš nebandžiau, bet ir nebuvo reikalo, nes Johnsons man geriausi thumbup.gif Ir ekonomiška, ir patogu. O dabar, kai pienelis bėga labai nestipriai, tai man jų ilgam užtenka smile.gif
Atsakyti
Aš dabar naudoju avent vienkartinius įdėkiliukus tai man labai patinka, visai neperšlampa, o prieš tai naudojau vienkartinius pusycat tai per juos pradrėgdavo.
Atsakyti