Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(kristukas78 @ 2006 01 21, 16:22)
Naudojau Johnson's ir Helen Harper, tai mano Helen Harper geresni ir pigesni. Juos vis dar naudoju.

O kur tu Helen Harpen gavai? blush2.gif Tokia negirdeta firma... Ir kiek kainuoja, kad sakai pigesni? blush2.gif
As naudoju Pussycat, tai visai nieko, bet jei pienukas labai teka, tai praleidzia verysad.gif
Ir dabar dar gavau NUK - reiks isbandyt, gal geri??
Atsakyti
Naudojau AVENT, CHICCO, Canpol, Johnson, bet geriausia - visai be jų. Sustabdau pieno tekėjimą užspaudus spenelį ir nuo 2 mėn. jokių įklotų nebenaudoju, bet maitinu iki šiol ax.gif
Atsakyti
O aš pirmais mėnesiais kai pienuko daug tekėdavo tai naudojau ir NUK, ir kitokius, o vėliau, kai tik šiek tiek išsisunkdavo, tai naudojau paprastus kosmetinius vatos tamponėlius, na tuos apvalius, veidui valyti biggrin.gif ... Keisti dažnai reikia, bet pigumas tai neišpasakytas... thumbup.gif
Atsakyti
As isbandziau visokius kokiu tik yra,bet labiausiai tai man patinka CHICCO,nezinau kodel,bet kai kurie ikloteliai dirgina oda,ju krasteliai siurkstoki verysad.gif ,todel teko isbandyti visus,kol suradau tinkamiausius smile.gif
Atsakyti
Man tai daugkartiniai AVENT yra thumbup.gif Vienkartinių tik dvi pakuotes buvau iš pradžių nusipirkusi, AVENT ir NUK, pastarųjų naudot negalėjau, nes vasarą buvo karšta ir kaisdavo krūtys. Nuo AVENT to nebūdavo. Taigi mamytėms patarčiau pirkti daugkartinius ir ekonomiška ir patogu, gerai plaunasi (ir skalbimo mašinoje taip pat), greitai išdžiusta, o vienkartinių tik į ligoninę vieną pakuotę nusipirkti.
Atsakyti
O as naudojau ir Avent ir Chicco ir Jhonson. tik manau, kad pries naudojant reiktu pasiskaityti sudeti, bent jau pas Semeta kai lankiau kursus liepe naudoti tuos kuriu sudeti nera celafano, o vat Chicco sudeti jis yra, todel jie ir sugeria geriausiai, bet nera sveika, o man tai kainos ir kokybes atzvilgiu geriausi_ johhnson.
Atsakyti
Ilgą laiką pirkau ir naudojau Chicco įdėkliukus. Neseniai pabandžiau Johnson's baby įdėkliukus. Labai patiko. Ties jais ir apsistosiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos aš taip pat naudoju įdėklus chicco jie man thumbup.gif jie dideli,patogūs o svarbiausia daug sugeria iki šiol perku tik juos bandžiau ir kitų firmų pvz.avent tai jie man visiškai nepatiko schmoll.gif maži pro juos visada prabėgdavo,o krutis nuo jų apsipūkodavo doh.gif ,dar bandžiau galbūt pačius pigiausius pussycat tai ten va jau tikras šlamštas doh.gif grynas popierius peršlapdavo ne tik šis 'popieriukas' bet ir liemenėlė ir rūbai,o apie daugkartinius nežinau neteko naudotis mano nuomone geriau rinktis vienkartinius taip negu daugkartinius plauti tūkstančius kartų,juk jų būna mažai kokios trys poros,tai po tiek skalbimo nemanau kad atrodo patraukliai schmoll.gif Aš visoms būsimoms ir esamoms mamytėms rekomenduoju tik CHICCO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau netiketai NUK firmos ideklus. Siaip visai nieko, bet jie celofanuoti blink.gif
Tai nera labai gerai, nes siluma laiko.. gerai kad dabar ne vasara tai nors nesunta.. Per ziema sunaudosiu, ka jau dabar.. neismesi..
Atsakyti
Aš naudoju Nuk firmos įdėkliukus thumbup.gif , kažkaip iš pirmo karto patiko, tai kitų ir neteko naudoti. Gal reikės pabandyti Avent g.gif , nes visos labai giria.
Atsakyti
as naudoju vienkartinius "Jonson baby" man jie labai thumbup.gif
Bet girdejau kad buna silikononiai,tai jie dar geresni,i juos kai pribega pienas,galima ispilti i buteliuka,ir pamaitinti kudyki 4u.gif
Atsakyti
Naudoju dabar Canpol. Man jie patinka thumbup.gif nes leidžia odai kvėpuoti ir nešunta spenelia viduj, nors ir būna drėgnas įklotas. Sugeria nemažai ir greit džiūsta. Tas man patink, nes drėgmė prie krūties laikosi mažesnį laiką.

Bandžiau Nuc, tai jie visiška priešingybė. Iš išorės celofans, kuris tipo nepraleidžia drėgmės, bet ta drėgmė pro kraštus išsilieja. Labai ploni ir drėgmės visiškai nesugeria. Taigi tuo metu kai nešioji, spenelis šunta savo sultyse doh.gif
Be to šituos turėjau keist 3-5 kartu dažniau nei Canpol. Tai dėžutė baigėsi per kelias dienas doh.gif

Visos giria Chcco. Reikėtų pabandyti juos. Kuo jie geresni gal galite pasakyti? Nesinorėtų vėl nusivilti ax.gif
Ir dar minėjote Jonsons. Kur juos perkate? Nes tokių dar nemačiau pardavime ax.gif
Atsakyti