Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

As dar nedaug isbandziau, bet mano papuliams tiko Johnson ideklai: ir visai graziai priglunda, ir gerai sugeria-dar kol kas nebuvo pro sali prabege. Buvo vyras nupirkes kazkokiu pigesniu ideklu-neatsimenu pavadinimo, tik dezute tokia rudais dazais nupiesta mamyte su vaikuciu (lyg ir), -tai visiskas slamstas-bega kiaurai.
O daugkartiniai Avent'o gali tikti tik bunant namie, nes irgi kaip mat perslampa ne tik jie patys, bet ir drabuziai. Su jais niekur i viesuma negaleciau iseit-jausciaus nesaugi.
Matau, kad daug mamyciu giria Chico, tai reiks gal ir man pabandyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi geriausi CHICCO
Atsakyti
isbandziau visokius, bet CHICCO - nepakeiciami thumbup.gif , plonuciai, gerai sugeria, o ir vasara nepersisviecia per plonus rubus thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už chicco thumbup.gif tikrai nemažą praktiką turiu,tai galiu pasakyti ,kad jie geresni už visus Lietuvoj siūlomus.Dabar jų man beveik nereikia,nes kaip ir susinormalizavo pieno gamyba,tačiau maitinant tai vitiek iš kitos krūties truputį bėga,tai tam aš naudoju marlinius vystyklus,kadangi naktį tai miegu be liemenuko,o vystiklą tik užmeti ant krūties ir viskas-sausa ir švaru biggrin.gif Pamaitini,ir padedi į šalį thumbup.gif
Atsakyti
Na as jau irgi nemazai patirties turiu , jau antra leliuka savo maitinu . Kai pirmaja savo maitinau tai isbandziau visokiausius viennkartinius iklotelius , nes pienukas labai tekejo , ir naudojau juos ilgai , nes maitinau beveik iki pusantru metuku . Tai labiausiai patiko man chicco , tai ir dabar perku tik siuos , bet kokybe tai ju suprastejo verysad.gif
Atsakyti
Esu naudojusi tik NUK. Ir visai esu jais patenkinta rolleyes.gif Na dar gal noreciau isbandyti CHICCO, nes cia perskaiciau, kad daug kam patiko ax.gif
Atsakyti
O man tai NUK visai nepatiko schmoll.gif Man labiausiai patinka Johnson's baby thumbup.gif
Atsakyti
As rasiau, kad man labiausiai patinka Johnson idekliukai, bet kai perskaiciau si skyreli ir pamaciau, kad visos giria Chicco firma, tai nutariau ir as pabandyti. Tai toks mano eksperimentas nenuvyle. 4u.gif
Man siuo metu geriausi butent sios firmos: niekada nepraleidzia ir normaliai priglunda prie krutines. Kitu dabar jau net neperku.
Tad, mielos mamytes, pirkti Chicco ir neapsiriksit.
Atsakyti
Esu naudojusi NUK ir Chicco smile.gif .Man geriau chicco thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju NUK'o įdėklus ir man jie geri.
Atsakyti
Tik už chicco thumbup.gif labai daug gali sugert, gerai priglunda ir oda kvėpuoja thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau Johnson's ir Helen Harper, tai mano Helen Harper geresni ir pigesni. Juos vis dar naudoju.
Atsakyti