QUOTE(Linka @ 2005 08 10, 14:44)
Labas, mamytės,
noriu pasidalinti savo atradimu Naudojau ir aš kurį laiką visokius įklotus, ale gaila piniginės pasidarė Tai va, nusipirkau "Bella" įklotus, didelė pakuotė apie 2 lt kainuoja, ir išsikerpu iš šonų apvaliai, taip kad per vidurį telieka nereikalingas 2 cm gabaliukas. Sugeria Kaina Ir dar prilimpantys, galima tiesiog prie maikutės lipdyt, nes naktį man labai nepatogu su liemenuku. Tiesa, vienas trūkumas: matosi per plonesnį liemenuką, bet nešioti namuose pats tas, o einant kur nors galima ir pasikeisti į originalų. Sėkmės visoms maitinančioms
noriu pasidalinti savo atradimu Naudojau ir aš kurį laiką visokius įklotus, ale gaila piniginės pasidarė Tai va, nusipirkau "Bella" įklotus, didelė pakuotė apie 2 lt kainuoja, ir išsikerpu iš šonų apvaliai, taip kad per vidurį telieka nereikalingas 2 cm gabaliukas. Sugeria Kaina Ir dar prilimpantys, galima tiesiog prie maikutės lipdyt, nes naktį man labai nepatogu su liemenuku. Tiesa, vienas trūkumas: matosi per plonesnį liemenuką, bet nešioti namuose pats tas, o einant kur nors galima ir pasikeisti į originalų. Sėkmės visoms maitinančioms
Ir aš šitą atradimą su padariusi.
Kai staiga pritrukau vienkartiniu iklotu, o reikejo skubiai iseiti "į žmones", tai paėmiau tuos bella higieninius įklotus, apsikarpiau ir įsidėjau. Grįžus labai nustebau, kad jie viską sugėrė Taip, kad dabar nepanikuoju, jei baigiasi vienkartiniai. O šiaip naudoju NUK, na nesiskundžiu jais. Chicco nebandžiau, reiks pabandyt kad jau taip giriat
O , beje, ką darot naktį? Man tai žiauriai nepatogu miegot su liemenuku, nors pradžioje tai tik su juo ir su įklotais, bet dabar, kadangi naktį bėga jau rečiau, tai, po naktiniais įsikišu kokią palutę vaiko ir tiek, man žymiai patogiau.
o kazin nuo ko priklauso, kad vienom pienas bega kaip is krano, o kitom visai neteka. Man tai nulasa keli lasai tik maitinant, o buvau prisiklausiusi visokiu pasakojimu, kaip visoms ir visada teka, tai budama nescia prisipirkau visokiu firmu iklotu, bet kad net isbandyt neteko. O gal dar padetis pasikeis? Mazajam dar tik ketvirta savaite
QUOTE(Kristute @ 2005 08 13, 14:12)
o kazin nuo ko priklauso, kad vienom pienas bega kaip is krano, o kitom visai neteka. Man tai nulasa keli lasai tik maitinant, o buvau prisiklausiusi visokiu pasakojimu, kaip visoms ir visada teka, tai budama nescia prisipirkau visokiu firmu iklotu, bet kad net isbandyt neteko. O gal dar padetis pasikeis? Mazajam dar tik ketvirta savaite
Tai gal retai maitini, bandai laikytis kokio nors grafiko, ir todėl pas tave nedaug pienol? O jeigu ne, tai gal tiesiog toks tavo organizmas
QUOTE(Kristute @ 2005 08 13, 14:12)
Na jei nebėga tai manau nebebėgs - toks organizmas. Bet tik džiaugtis tuo reikia, jei tik pieno užtenka. Aš po 80 lt per mėnesį įklotams palikdavau iki 7 gal mėnesio, tai maža nepasirodė. Naktį tai irgi su Bella paketais miegodavau, o ir tuos Avent plastmasinius surinkėjus labai smarkiai naudojau .
Geriausi tikrai - CHICCO.
Ir kitoms nepatariu iš anksto pirkt - juk gali ir neprireikt .
QUOTE(sirse @ 2005 06 13, 14:13)
Na o aš pasakyčiau, kad didesnio šlamšto už Avent daugiakartinius neturėjau . (beje, kitokių firmų daugiakartinių neturėjau).
1. jie tragiškai atrodo liemenėlėje, ypač jei užsidedi kokią aptemtą bliuską.
2. Nu nieko praktiškai nesugeria . Kadangi turiu pakankamai daug pieno, tai kol viena dukra pavalgo iš kitos pusės tiek pribėga pieno, kad visas liemenukas sušlampa (prabėga pro to įkloto kraštus... kad ir kaip jį bandžiau taisyti) . Taigi- po kiekvieno maitinimo tenka keisti įklotą ( o tai jau tikrai daugiau nei 3 kartus per dieną), nes įklotas pasidaro šlapias ir siaubingai graužia krūtinę. Išvados- juos dar kartą pirkčiau tik tuo atveju, jeigu beveik neturėčiau pieno.. ir dėvėčiau labai laisvas bliuskas
1. jie tragiškai atrodo liemenėlėje, ypač jei užsidedi kokią aptemtą bliuską.
2. Nu nieko praktiškai nesugeria . Kadangi turiu pakankamai daug pieno, tai kol viena dukra pavalgo iš kitos pusės tiek pribėga pieno, kad visas liemenukas sušlampa (prabėga pro to įkloto kraštus... kad ir kaip jį bandžiau taisyti) . Taigi- po kiekvieno maitinimo tenka keisti įklotą ( o tai jau tikrai daugiau nei 3 kartus per dieną), nes įklotas pasidaro šlapias ir siaubingai graužia krūtinę. Išvados- juos dar kartą pirkčiau tik tuo atveju, jeigu beveik neturėčiau pieno.. ir dėvėčiau labai laisvas bliuskas
Visiskai su tavim sustinku: nors mes dar neilgai zindziam, bet jau spejau pastebeti vienkartiniu ir daugkartiniu ideklu skirtuma. Su vienkartiniais man niekada dar nebuvo perslapes kiaurai liemenukas ir tikrai graziau priglunda prie kruties, o su Avent ideklais - ne tik liemenukas pribega pilnas pieno, bet ir i lova privarvinam ir naktinius suslapinam. Zinoma, gaila mesti pinigus ant vienkartiniu, bet gal geriau ant ju, nei nuolat keistis ir plaut liemenukus, naktinius ir patalyne.
Man geriausi CHICCO
as visus isbandziau, man niekas nepadejo, ir prabego, ir bere mano papuciu. geriausia buvo merlius, prabega bet nors nebere. tik chiko nebandziau, bijau pirkt, nes bereikalo bus ismesti pinigeliai, ir beto nenoriu daugiau kentet to niezulio
As irgi patvirtinsiu, kas CHICCO geriausi iklotai, nes yra pakankamai dideli (bet ne stori) ir neprabega pienukas (neslampa liemenele kaip su NUK ar kt). Bedos atveju dar neblogi JHONSON - jie tik maziukai tokie...
Sekmingo zindymo visoms!
Sekmingo zindymo visoms!
Vienkartiniu isbandziau NUK'o, pussy cat ir canpol. blogiausi pasirode canpol, nes ju krasteliai labai trindavo labiausiai patiko NUK'o, nes pussy greit perslapdavo
QUOTE(Siracusa @ 2005 12 10, 18:09)
Vienkartiniu isbandziau NUK'o, pussy cat ir canpol. blogiausi pasirode canpol, nes ju krasteliai labai trindavo labiausiai patiko NUK'o, nes pussy greit perslapdavo
man irgi geriausi nuk'o. nepatiko nei canpol, nei jonson, nei avent