Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(oliushka @ 2005 06 15, 21:08)
Sutinku, Avent tikrai super geri, tik į bankrotą įvaryt gali cry.gif

nu kas tiesa tai tiesa, todel as naudojau chicco
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 16 birželio 2005 - 23:22
Turiu ir aš daugkartinius Avento įdėklus, jei pieno būtų mažai tai jie pats tas. Nors jų yra trys poros, bet man neužtekdavo dienai, ką ten dienai, praeina dvi valandos ir jau rūbai šlapi. Pirkau, nes tikėjausi sutaupyti, deja cry.gif Dabar naudoju Chicco, perku 60 vnt dėžutę, į dieną dabar jau užtenka max 3 porų. Pirmais mėnesiais man 30 vnt dėžutės užtekdavo dviem savaitėm. Man Chicco patys geriausi, na Avento vienkartiniai irgi fainai, bet brangoki.
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 06 17, 07:20)
Turiu ir aš daugkartinius Avento įdėklus, jei pieno būtų mažai tai jie pats tas. Nors jų yra trys poros, bet man neužtekdavo dienai, ką ten dienai, praeina dvi valandos ir jau rūbai šlapi. Pirkau, nes tikėjausi sutaupyti, deja cry.gif Dabar naudoju Chicco, perku 60 vnt dėžutę, į dieną dabar jau užtenka max 3 porų. Pirmais mėnesiais man 30 vnt dėžutės užtekdavo dviem savaitėm. Man Chicco patys geriausi, na Avento vienkartiniai irgi fainai, bet brangoki.

Vat pas mane irgi tokia pati situacija...
Atsakyti
Įsigijau ir aš daugkartinius Avent sugertukus. Sutinku, kad turint daug pieno, jie nepraktiški. Man juos reikia keisti kas 2-3 val. Taigi, vis vien reikia pirkti vienkartinius arba dar kelis pakelius daukartinių. O maniau, kad su jais pingėlių sutaupysiu.
Atsakyti
Naudoju "NUK'o" įdėklus, man jie thumbup.gif . Bandžiau Avent - taip pat patiko.
Atsakyti
Avent daugkartiniai tikrai neverti savo vardo--praleidzia pro visus galus..is pradziu galvojau, kad gal isidet nemoku, bet pasirodo, kad ne tame problema.taigis ir man nepavyko sutaupyt
Atsakyti
As isbandziau nemazai idekliuku ir bent jau man patys geriausi yra chicco, ir nors jie nera pigus, kitu nebesinori juos pabandzius. Pirma jie tikrai labai gerai sugeria, yra pakankamai dideli todel nenutinka jokiu avariju, kaip kad su kitais nutikdavo ypac nakti, prabegdavo pro sona blush2.gif ... zodziu man jie patys geriausi thumbup.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prigyriau. Na cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš tai naudoju plastikinius Avent pieno surinkėjus thumbup.gif , labai patogu ant tos krūties užsidėt iš kuriuos nemaitini, nes maitinimo metu iš jos pribėga beveik pilnas indukas. Po maitinimo išplauni ir viskas, arba jei trūksta pieno galima su juo primaitinti. Patogu, nei liemenukas sušlampa, nei įklotai persigeria. Juos galima naudoti ir nemaitinimo metu, bet negražiai atrodo, jei aptemptą bliuzelę velkatės. Nors šie surinkėjai nepigūs- Euro vaistinėj virš 40 lt., bet atsiperka, jei ruošiatės ilgai maitinti. Tarp maitinimų nešioju vienkartinius, bet pienas labai retai bėga, taigi keičiu į savaitę kokius du kartus.
Atsakyti
QUOTE(dianadov @ 2005 08 06, 11:45)
Sveikutės. Aš tai naudoju plastikinius Avent pieno surinkėjus thumbup.gif  . Juos galima naudoti ir nemaitinimo metu, bet negražiai atrodo, jei aptemptą bliuzelę velkatės.

Šiuos surinkėjus galima nešioti 40min., jei teisingai prisimenu, po to reikia daryti pertrauką (nurodyta instrukcijoje - gali kenkti pieno liaukoms), taip kad nešioti ne maitinimo metu gal ir nesveika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2005 08 05, 13:47)
Avent daugkartiniai tikrai neverti savo vardo--praleidzia pro visus galus..is pradziu galvojau, kad gal isidet nemoku, bet pasirodo, kad ne tame problema.taigis ir man nepavyko sutaupyt

Jų sugėrimas "pagerėja" keliskart išskalbus, bet išties daug nesugeria schmoll.gif .
Bet kadangi juos pradėjau naudoti vaikiui jau paaugus, kai pienas taip upeliais nebebėgo, tai man jie visai geri tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neras @ 2005 08 06, 15:19)
Šiuos surinkėjus galima nešioti  40min., jei teisingai prisimenu, po to reikia daryti pertrauką (nurodyta instrukcijoje - gali kenkti pieno liaukoms), taip kad nešioti ne maitinimo metu gal ir nesveika...  g.gif

Ne, trumpai galima dėti tuos kaušelius , kurie be skylučių, o pastoviam nešiojimui yra kaušeliai su skylutėm kad krūtys kvėpuotų. Tik instrukcijoje parašyta, kad kai pastoviai nešioji ir prisirenka pieno, jo negalima vartoti vaiko primaitinimui. Komplektą sudaro 6 dalys- 4 kaušekiai ir 2 dangteliai su skylute speneliui. Patariu geras dalykas.
Atsakyti
Labas, mamytės,
noriu pasidalinti savo atradimu smile.gif Naudojau ir aš kurį laiką visokius įklotus, ale gaila piniginės pasidarė schmoll.gif Tai va, nusipirkau "Bella" įklotus, didelė pakuotė apie 2 lt kainuoja, ir išsikerpu iš šonų apvaliai, taip kad per vidurį telieka nereikalingas 2 cm gabaliukas. Sugeria thumbup.gif Kaina thumbup.gif Ir dar prilimpantys, galima tiesiog prie maikutės lipdyt, nes naktį man labai nepatogu su liemenuku. Tiesa, vienas trūkumas: matosi per plonesnį liemenuką, bet nešioti namuose pats tas, o einant kur nors galima ir pasikeisti į originalų. Sėkmės visoms maitinančioms 4u.gif
Atsakyti