Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(vijelius @ 2005 06 12, 18:32)
Aš irgi nuo pat pirmų dienų naudojau daugkartinius skalbiamus Avent įdėkliukus. Neįsivaizduoju kiek pinigų išleisčiau vienkartiniams. Tikrai labai praktiškas ir geras dalykas. Vieną kartą sumoki ir daugiau nebereikia pirkti.
Pakuoteje yra 3 poros. Vieną kai sušlampa, išimų išskalbių, o kitus sausus ir švarius įsidedu. Jei ir tie sušlapo greitai, turiu trečius ir viskas  thumbup.gif

Jauciu, kad pirksiu ir as AVENT daugkartinius....
Tik va dabar dilema iskilo... SIandien pritrukau savo pieno (tai gerai, kad uzsaldziusi turejau dar) ir teket maziau pradejo... verysad.gif Nedauk tu dieve, kad dar pienas pradingtu... Tada ir tie mano nusipirkti daugkartiniai AVENT iklotai neatsipirks... cry.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 12, 21:05)
Jauciu, kad pirksiu ir as AVENT daugkartinius....
Tik va dabar dilema iskilo... SIandien pritrukau savo pieno (tai gerai, kad uzsaldziusi turejau dar) ir teket maziau pradejo...  verysad.gif Nedauk tu dieve, kad dar pienas pradingtu... Tada ir tie mano nusipirkti daugkartiniai AVENT iklotai neatsipirks...  cry.gif  blink.gif  g.gif

Nesuprantu aš jau kam tau jie jei pieno mažai, pas man iki puses metų pienas bėgo taip, kad jai vaikas pačiulpęs ispjaudavo tai visa maikė budavo šlapia jai neužspaudžiu krutinės, kaip fontanas tekėdavo
Atsakyti
Aš tai chicco naudoju,jie daug sugeria tikrai geri, o AVENT daukartiniai geras daigtas,bet jei mažai pienuko tai neapsimoka.Dar kaip pati rinkausi kokius pirkti ,o tai buvo prieš gerus du mėnesius,tai euro vaistinei bazei kainavo apie 30lt.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 09, 18:45)
Gal galite patarti???
Iki siol nudojau vienkartinius iklotus i liemenele ir tik siandien aptikau, kad AVENTjie buna ir daug kartiniai - plaunami. Bet ju kaina tokia, sakyciau, nemaza... Bijau, kad nusipirksiu, o ten s.... Gal kuri esate naudojusi? Ar praktiska tuos iklotus isigyti?

Na o aš pasakyčiau, kad didesnio šlamšto už Avent daugiakartinius neturėjau schmoll.gif . (beje, kitokių firmų daugiakartinių neturėjau).
1. jie tragiškai atrodo liemenėlėje, ypač jei užsidedi kokią aptemtą bliuską.
2. Nu nieko praktiškai nesugeria schmoll.gif . Kadangi turiu pakankamai daug pieno, tai kol viena dukra pavalgo iš kitos pusės tiek pribėga pieno, kad visas liemenukas sušlampa (prabėga pro to įkloto kraštus... kad ir kaip jį bandžiau taisyti) . Taigi- po kiekvieno maitinimo tenka keisti įklotą ( o tai jau tikrai daugiau nei 3 kartus per dieną), nes įklotas pasidaro šlapias ir siaubingai graužia krūtinę. Išvados- juos dar kartą pirkčiau tik tuo atveju, jeigu beveik neturėčiau pieno.. ir dėvėčiau labai laisvas bliuskas g.gif
Atsakyti
Avent vienkartiniai super geri, chicco irgi geri, bet jau nuk firmos-tikras slamstas
Atsakyti
Aš irgi turiu AVENT daugkartinius sugertukus, bet dabar beveik jų nebenaudoju, nors pradžioje vietoj vienkartinių tikrai patiko. Tačiau po kelių skalbimų, kaip kažkuri mama jau minėjo, jie tikrai nekaip atrodo. Man labiau dabar patinka plastikiniai pieno surinkėjai, tokie plastikiniai gaubteliai, kurį užsidedi ant tos krūties iš kurios nemaitini, ten subėgusį pienuką galima ir į buteliuką supilti. Nors dažnai tai už liemenėlės ( namuose aišku ) užsikišu paprastą marlę, kuri paskui labai gerai tarnauja užmigdant vaikiuką thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 12, 21:56)
Nesuprantu aš jau kam tau jie jei pieno mažai, pas man iki puses metų pienas bėgo taip, kad jai vaikas pačiulpęs ispjaudavo tai visa maikė budavo šlapia jai neužspaudžiu krutinės, kaip fontanas tekėdavo

nemazai jo pas mane... Tiesiog viena diena kazkas buvo atsitike... sustreikavo mano pieno gaminimo aparatas smile.gif
Be to, as dirbu nevisa darbo diena (kartais tenka piena darbe nusitraukti), tai kazkaip labai jau nesaugiai darbe jausciausi be iklotu.
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2005 06 13, 12:47)
Aš irgi turiu AVENT daugkartinius sugertukus, bet dabar beveik jų nebenaudoju, nors pradžioje vietoj vienkartinių tikrai patiko.  Tačiau po kelių skalbimų, kaip kažkuri mama jau minėjo, jie tikrai nekaip atrodo. Man labiau dabar patinka plastikiniai pieno surinkėjai, tokie plastikiniai gaubteliai, kurį užsidedi ant tos krūties iš kurios nemaitini, ten subėgusį pienuką galima ir į buteliuką supilti. Nors dažnai tai už liemenėlės ( namuose aišku ) užsikišu paprastą marlę, kuri paskui labai gerai tarnauja užmigdant vaikiuką  thumbup.gif .

Man netinka toks variantas... tenka karts nuo karto ir i darba nuvaziuoti...

beje, o tai ka ten su ta marle darai?
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 14, 18:00)
Man netinka toks variantas... tenka karts nuo karto ir i darba nuvaziuoti...

beje, o tai ka ten su ta marle darai?

Merliuką prie nosies ir vaikas miega thumbup.gif , matyt jis užuodžia pieno kvapą ir jam ramiau, saugiau gal.
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2005 06 15, 09:14)
Merliuką prie nosies ir vaikas miega  thumbup.gif , matyt jis užuodžia pieno kvapą ir jam ramiau, saugiau gal.

reiks tai isbandyti su mano mazyle, bet kazkaip abejoju, kad ji taip greitai pasiduotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 13, 12:34)
Avent vienkartiniai super geri, chicco irgi geri, bet jau nuk firmos-tikras slamstas

Sutinku, Avent tikrai super geri, tik į bankrotą įvaryt gali cry.gif
Sunaudojau jų turbūt milijoną, po to nusipirkau Avent daugkartinius, tai man vis prabėgdavo pienukas, na ir po kelių skalbimų tapo šiurkštūs,o dabar tai jau galima sakyt nieko nenaudoju, kartais jei jaučiu, kad bėgs tai kokią servetėlę įsidedu
Atsakyti
Dekui, kad pasidalinote patirtimi...
Geriau netaupysiu ir toliau naudosiu vinkartinius. mirksiukas.gif
Atsakyti