Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Patys geriausi man (o ir pigiausiai sumoj iseina) yra Chicco. Antroj vietoj rasyciau Avent ir Nuk. Visi kiti ( isbandziau tikrai daug kol atradau sau tinkamus) yra nemazas sh... Ypac Helen harper, Tena, Pussy cat, netgi tie patys JOhnson&Johnson.
Atsakyti
Patys geriausi CHICCO, patys blogiausi (is tu kuriuos naudojau) canpol baby
(drasko krutys, islenda is liemeneles)sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 02 27, 14:26)
As pati maitinu jau 4 menesius, bet kazkaip niekad nebuvo taip, kad is krutines upeliais begtu pienas ir reiktu kazkokiu ypatingu idekliuku...
Perku tokius, kurie yra artimiausioje vaistineje (kas kart vis kitokius) ir visi jie man nera blogi... Kazkaip visa diena galiu pravaikscioti su vienais idekliukais ir praktiskai jie buna sausi... Tik per nakti, tiksliau paryciais sudreksta.
Negi man vienai tik taip? Ar tai reiskia kad mazai pieno?  g.gif
Bet juk vaikas normaliai svorio priauga ir geros nuotaikos, ir net nakti nepabunda valgyti...
Idomu, ar yra tokiu kaip as, kurioms pienas nebega upeliais...  g.gif

Ausyte1, Pas mane irgi taip baisiai pienas nebega, as netgi nakti be liemeneles miegu tik kai maitinu kita krutine uzsidengiu, nes tada biski bega. Nu ir rytais kai atsistoji jis bega. Bet pieno yra tikrai pakankamai. Svorio priaugam normaliai. Ir net kartais mazoji bevalgydama springt pradeda, tada kai istrauki pienas pats savaime upeliu bega. Bet kol nevalgo nieko... Tai va ne tu viena tokia smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau nemažai įklotėlių krūtims ir manau, kad geriausi CHicco, jei yra daug pienuko, o kai pienuko sumažėjo tai tinka ir Nuk... bet 1 vietą duočiau chicco...
Atsakyti
Gal galite patarti???
Iki siol nudojau vienkartinius iklotus i liemenele ir tik siandien aptikau, kad AVENTjie buna ir daug kartiniai - plaunami. Bet ju kaina tokia, sakyciau, nemaza... Bijau, kad nusipirksiu, o ten s.... Gal kuri esate naudojusi? Ar praktiska tuos iklotus isigyti?
Atsakyti
Aš tuos daugkartinius įklotus naudoju nuo pat pirmų dienų. Jie gerai sugeria tekanti pienelį ir juo lengva skalbti. Tikrai verta nuspirkti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šiaip 6 vnt. kainuoja apie 29 Lt, o vienkartinių dėžutė apie 8-10 Lt, taigi atsipirks šie įklotai gana greitai, juk juos naudosi viso žindymo metu ir dar kitam vaikui liks.
Atsakyti
QUOTE(Laumzirgis @ 2005 06 09, 19:10)
Aš tuos daugkartinius įklotus naudoju nuo pat pirmų dienų. Jie gerai sugeria tekanti pienelį ir juo lengva skalbti. Tikrai verta nuspirkti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šiaip 6 vnt. kainuoja apie 29 Lt, o vienkartinių dėžutė apie 8-10 Lt, taigi atsipirks šie įklotai gana greitai, juk juos naudosi viso žindymo metu ir dar kitam vaikui liks.

o tai kur yra pirkti tu po 29 Lt? As maciau tik AVENt, o jie 40 Lt kainuoja,,,,
Atsakyti
Aš tai naudojau vienkartinius man jie labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 10, 20:31)
Aš tai naudojau vienkartinius man jie labai patiko ax.gif

na as ir vienkartinius, bet man jie nepatinka... Visokius isbandziau, bet nepatiko nei vieni... Ir pinigeliu nemazai sukapsi... 30 vnt = max. 15 dienu... zinant, kad tie 30 vnt. kainuoja 10 lt... schmoll.gif
Atsakyti
Na man tai labai pienelis bėgo kai gime dukryte tai sunaudojau 10 iklotų, o 10 dar iki šiol guli
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 12, 14:34)
Na man tai labai pienelis bėgo kai gime dukryte tai sunaudojau 10 iklotų, o 10 dar iki šiol guli

10 vienkartiniu iklotu? Ir viskas? doh.gif Neisivaizduoju tokios situacijos... Ir tai vadini - labai bego pienas... mirksiukas.gif As i diena maziausiai viena pora sunaudoju... Nu nzn, gal as labai netaupi, bet antra karta tu paciu nesioti nesinori, juk jie vienkartiniai...

help.gif Kur gauti pirkti normaliu, nebrangiu daugkartiniu iklotu i liemenele?
Atsakyti
Aš irgi nuo pat pirmų dienų naudojau daugkartinius skalbiamus Avent įdėkliukus. Neįsivaizduoju kiek pinigų išleisčiau vienkartiniams. Tikrai labai praktiškas ir geras dalykas. Vieną kartą sumoki ir daugiau nebereikia pirkti.
Pakuoteje yra 3 poros. Vieną kai sušlampa, išimų išskalbių, o kitus sausus ir švarius įsidedu. Jei ir tie sušlapo greitai, turiu trečius ir viskas thumbup.gif
Atsakyti