Dieną naudoju tik Chicco idekliukus, patys geriausi , plius pieno surinkėjus kai maitinu. Naktį aišku tenka miegot su liemenuku i kurį įsidedu... higieninius paketus. Kol to nesugalvojau atsikeldavau šlapia, nes iš pieno surinkėjų išbėga jei maitini gulint . O jokie įdekliukai neatlaiko didesnio pieno kiekio
nuo pirmų dienų naudoju tik Chicco ir nežadu keisti.
kai vieną kartą baigėsi įdėkliukai ,tai kitokių net nepirkau(dėjausi merliukus),kol neradau Chicco.o Kaune kiek žinau tai jų yra Kotrynoj ir dar radau 'Savo' rimi.
kai vieną kartą baigėsi įdėkliukai ,tai kitokių net nepirkau(dėjausi merliukus),kol neradau Chicco.o Kaune kiek žinau tai jų yra Kotrynoj ir dar radau 'Savo' rimi.
Sveikos mamytės,iš vienkartinių idėkliukų kaip supratau geriausi Chicco.O kokius daugiau apsimoka pirkti vienkartinius ar daugkartinius(skalbemus)? Ir kokių dar firmų buna daugkartinių be Avent?
Geriausi is visu Tai CHICCO
Bandziau ir kitus, bet ner ko ir lyginti
Bandziau ir kitus, bet ner ko ir lyginti
As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu [/color]
Pritariu - jie geriausi
Sveikutes ,
Sorry, kad įsiterpiau bet skelbimu lentoje yra mano skelbimukas: Parduodu Avent daugkartinius įdekliukus į liemenelę+maiselis skalbimui(visa tai originalioje pakuoteje)...6 vnt.... rashykite į asmeninę....
Sorry, kad įsiterpiau bet skelbimu lentoje yra mano skelbimukas: Parduodu Avent daugkartinius įdekliukus į liemenelę+maiselis skalbimui(visa tai originalioje pakuoteje)...6 vnt.... rashykite į asmeninę....
QUOTE(dėja @ 2005 02 26, 19:41)
iš vienkartinių idėkliukų kaip supratau geriausi Chicco.O kokius daugiau apsimoka pirkti vienkartinius ar daugkartinius(skalbemus)? Ir kokių dar firmų buna daugkartinių be Avent?
Iš tų kuriuos aš esu išbandžiusi, tai kokybiškiausi yra Avent (labai švelnūs, gerai ir daug sugeria ir nepraleidžia lauk, turi lipduką), tik jie, ko gero, brangiausi. Pirmais mėnesiais maitinimo metu dar naudojau plastmasinius Avent pieno surinkėjus. Vėliau išbandžiau Nuk (nepatiko, nes praleisdavo pieną lauk, sušlapdavo liemenėlė ir rūbai), Pussycat (išvis tragedija , krūtys būdavo nuolat šlapios, kaip su kokiais pieno kompresais), Canpol (juos dabar ir naudoju; pigūs - 40vnt. - 11,90lt IKI ir Čipoline, ploni, gerai sugeria, nors pirmais mėnesiais jų gal būtų ir neužtekę...). Čia, žiūriu, forumietės Chicc'us giria, šitų tai kažkaip neišbandžiau.
Šiaip jei laukčiausi antro, tai pradžiai turbūt visgi nusipirkčiau vienkartinius Avent'us
O as naudoju nuko vienkartiniu idkliukas. Man jie patinka ir visai nesiruosiu ju keisti kitais
As pati maitinu jau 4 menesius, bet kazkaip niekad nebuvo taip, kad is krutines upeliais begtu pienas ir reiktu kazkokiu ypatingu idekliuku...
Perku tokius, kurie yra artimiausioje vaistineje (kas kart vis kitokius) ir visi jie man nera blogi... Kazkaip visa diena galiu pravaikscioti su vienais idekliukais ir praktiskai jie buna sausi... Tik per nakti, tiksliau paryciais sudreksta.
Negi man vienai tik taip? Ar tai reiskia kad mazai pieno?
Bet juk vaikas normaliai svorio priauga ir geros nuotaikos, ir net nakti nepabunda valgyti...
Idomu, ar yra tokiu kaip as, kurioms pienas nebega upeliais...
Perku tokius, kurie yra artimiausioje vaistineje (kas kart vis kitokius) ir visi jie man nera blogi... Kazkaip visa diena galiu pravaikscioti su vienais idekliukais ir praktiskai jie buna sausi... Tik per nakti, tiksliau paryciais sudreksta.
Negi man vienai tik taip? Ar tai reiskia kad mazai pieno?
Bet juk vaikas normaliai svorio priauga ir geros nuotaikos, ir net nakti nepabunda valgyti...
Idomu, ar yra tokiu kaip as, kurioms pienas nebega upeliais...
PAbandziau NUK firmos sigertukus man nepatiko, nes greitai suslapdavo ir jausdavosi pieno kvapas( labai jau nosi erzino) beje krutu speneliai lyg ir sust pradejo. Tada pradejau naudoti Jonson& Jonson esu labai patenkinta ir kitoms rekomenduoju, nes sie sugertukai kaip ir sauskelnes sugeria i vidu pienuka , o virsutinis sluoksnis buna visada sausas ir oda nesidirgina
QUOTE(Arnika @ 2004 11 22, 19:40)
Dieną naudoju tik Chicco idekliukus, patys geriausi , plius pieno surinkėjus kai maitinu. Naktį aišku tenka miegot su liemenuku i kurį įsidedu... higieninius paketus. Kol to nesugalvojau atsikeldavau šlapia, nes iš pieno surinkėjų išbėga jei maitini gulint . O jokie įdekliukai neatlaiko didesnio pieno kiekio
Man tai budavo su Nuk firmos sugertukai, pabandyk jonson & Jonson tikrai efektyvesni!
irgi maitinu jau puse metu.nors nedaug as ju isbandziau,bet man labiausiai patiko johnsons&johnsons.tikrai labai geri,krutys nesunta,nes kitoje puseje nera i celofana panasios medziagos,minsti ir svelnus.o i blogiausius tai irasyciau helen harper.