Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Ar naudojat idekliukus i liemenele? Ir kokius?

As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu clap.gif
Atsakyti
as naudojau, bet acibodo. tai kox krastelis ishlenda (bandzeu ir tuos su lipduku, man nelabai laiko), tai shiaip pamirshtu nusipirkt. tiesa sakant, apsieinu be ju. o ir maitinanciu liemeneliu nemegstu.
Atsakyti
NUK'o clap.gif
Atsakyti
As naudoju chicco jie man patys paciausi thumbup.gif thumbup.gif jie prisiklijuoja,gerai sugeria,neperslampa.Ju didele pakuote 60 vnt.pries pabrangima pirkau MAXSIMOJ tai kainavo 19.99 dabar lyg apie 25lit. blink.gif Gal jie ir brangoki bet man jie kazkaip taupiau naudojasi ;)Tarkitko labai patogu pasiimti ir i rankine jei kur reik ilgesniaim laikui isvaziuoti is namu,jie supakuoti kiekvienas atskirai kaip ir tie susparnelias tongue.gif laugh.gif laugh.gif na manau supratot wink.gif tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomke: 02 liepos 2004 - 19:55
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 02, 20:45)
NUK'o clap.gif

Analogiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau vienkartinius visokių firmų. Labiausiai nepatiko, atrodo, chicco - labai jau panašūs į higieninius paketus blink.gif . O skalbiamų net nepirkau - nebūtų sustabdę mano upių...
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 07 02, 20:54)
As naudoju chicco jie man patys paciausi thumbup.gif  thumbup.gif jie prisiklijuoja,gerai sugeria,neperslampa.Ju didele pakuote 60 vnt.pries pabrangima pirkau MAXSIMOJ tai kainavo 19.99 dabar lyg apie 25lit. blink.gif Gal jie ir brangoki bet man jie kazkaip taupiau naudojasi ;)Tarkitko labai patogu pasiimti ir i rankine jei kur reik ilgesniaim laikui isvaziuoti is namu,jie supakuoti kiekvienas atskirai kaip ir tie susparnelias tongue.gif  laugh.gif  laugh.gif na manau supratot  wink.gif tikrai labai  thumbup.gif

Na štai, tau jie patys pačiausi. Dėl skonio nesiginčijama... biggrin.gif
Kartais pagalvoju, kad mes laimingos, kad turim iš ko rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 02 liepos 2004 - 20:05
QUOTE (Jomke @ 2004 07 02, 19:54)
As naudoju chicco jie man patys paciausi thumbup.gif thumbup.gif jie prisiklijuoja,gerai sugeria,neperslampa.Ju didele pakuote 60 vnt.pries pabrangima pirkau MAXSIMOJ tai kainavo 19.99 dabar lyg apie 25lit. blink.gif Gal jie ir brangoki bet man jie kazkaip taupiau naudojasi ;)Tarkitko labai patogu pasiimti ir i rankine jei kur reik ilgesniaim laikui isvaziuoti is namu,jie supakuoti kiekvienas atskirai kaip ir tie susparnelias tongue.gif laugh.gif laugh.gif na manau supratot wink.gif tikrai labai thumbup.gif

pritariu 100%. man jie irgi patys geriausi, o labiausiai nepatiko NUK'o. as nakti nemaitinu, nes maze ismiega iki ryto, tai ryte amzinai atsibusdavau slapioj lovoj blink.gif o va kai nusipirkau chicco, dar ne karto taip nebuvo. ir jie tikrai taupus. NUK'o man uztekdavo 30 vnt. pakuotes tik 3-4 dienom, o 60 vnt. chicco uztenka net 3 savaitem, taip kad ir pigiau gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (agnieshka @ 2004 07 02, 21:10)
pritariu 100%. man jie irgi patys geriausi, o labiausiai nepatiko NUK'o. as nakti nemaitinu, nes maze ismiega iki ryto, tai ryte amzinai atsibusdavau slapioj lovoj blink.gif o va kai nusipirkau chicco, dar ne karto taip nebuvo. ir jie tikrai taupus. NUK'o man uztekdavo 30 vnt. pakuotes tik 3-4 dienom, o 60 vnt. chicco uztenka net 3 savaitem, taip kad ir pigiau gaunasi thumbup.gif

Ir man visi kiti visada permirgdavo sad.gif budavo kad ne tik patalyne slapia ir vyrelis dar nukentedavo laugh.gif nes pieno labai daug pasmane budavo ir tiesiog ciurkslem begdavo.Tai tu ideklu nespedavau keistis rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju Canpol. Na man jie nelabai.. Perku situos, nes kitokie
prie manes esancioj IKI nera sad.gif Reiks pabandyti tuos Chicco,
kad taip giriat.

Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 07 02, 21:19)
Naudoju Canpol. Na man jie nelabai.. Perku situos, nes kitokie
prie manes esancioj IKI nera sad.gif Reiks pabandyti tuos Chicco,
kad taip giriat.

Chicco viduje yra tu granuleliu kaip ir pampersuose todel jie labai gerai sugeria dregme wink.gif
Atsakyti
Man chicco labai thumbup.gif Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera g.gif Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai thumbup.gif , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski dry.gif Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom blink.gif Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti huh.gif
Atsakyti