QUOTE(krr @ 2011 10 25, 16:28)
Nenoriu gasdinti,bet kartais augimo atsilikimas gali ispeti apie apsigimima
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
bent jau man taip buvo
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
svarbu,kad tas atsilikimas nedidetu
Na nezinau, dabar esu isgasdinta jau genetiniu kraujo rezultatu, nors echoskopijos rezultatai geri. Ir kas svarbiausia echoskopija dare 7 kartus iki 13 ar 14 savaites ir kiekviena karta mate normalu proporcinga augima ir visus refleksus atsirandancius laiku (aisku atmetus kokia savaite, kaip dabar skaiciuoja). Genetike po echoskopijos pasake, kad itarimu nera ir kai pasakiau kad kazkaip tu savaiciu yra maziau visalaik, tai ji pasake, kad pagal vaika matosi, kad neatsilieka, ji tada nusprende kad taip ir turi buti ju maziau kazkodel. Bet va dabar kraujo rezultatai blogi.... tai panika ir nervai... O kokios buvo Jusu genetines tikimybes? Echoskopija parode blogybes ar kraujas? Labai norisi savo rezultatus palygint, nors tiksliai kraujo tikimybiu neatsimenu.
Papildyta:
QUOTE(nateli @ 2011 10 26, 11:22)
Mano situacija geruoju nesibaige. Siandien ryte pasirode kraujo. Nuvaziavau i ligonine. Pagal kraujo ir UG tyrimus nestumas nesivystantis (hcg per 10 dienu padidejo nuo 1149 iki ~2100, o tai yra labai mazai; embrionas per 6d praktiskai nepaaugo). Kadangi abrazijos nesutikau daryti, o ir gydytojai rekomendavo sulaukti naturalaus persileidimo, tai ir laukiu. Liudna, bet suvokiu, kad taip buna.
Vajezau kaip gaila... Nesuprantu as tu hcg, bet jeigu gydytojai jau tokia isvada padare.... Laikykis, kartais buna geriau anksciau suzinot baisybes negu veliau, gal tai vienintelis dalykas kuris gali paguosti.
Papildyta:
Jau tiek kartu gasdinta del tu savaiciu skaiciaus, del spazmu, pragulejus del kraujavimo ir dabar su blogu krauju as vis dar tikiuosi, kad viskas gerai vaikeliui. Kazkaip niekas neismusa to gal ir naivaus optimizmo, kol nera tikslaus konkretaus atsakymo is gydytoju. As vis tikiuosi stebuklo. Vaikelis jau gan didelis, atsilaike jau visus keturis menesius, maniau jau visos blogybes praeity, kai perejom ta rizikingiausia laikotarpi - pirmus tris menesius... Dabar tik vandenu tyrimas gali viska isaiskinti, bet vis tiek niekaip negaliu isivaizduoti blogiausio atvejo, turbut neimanoma jam pasiruosti.