QUOTE(index @ 2010 04 23, 19:00)
Aš irgi turiu panašią bėda..Buvau pas ginių, sako nėštumas vietoje, bet atitinka 5 savaites, o pgl mm turėtų būti 6, liepė ateiti po savaitės, ir bus matyt ar nesivystantis ar vis gi pastojau vėliau, tai dabar tiek nerimo turiu..
Bandau skaičiuot, kad ciklas mano ne 28d, o ovuliacija vyko ne viduryje, o kelios dienos po viduriuko, tai gal viskas mums gerai..
Labai tikiuosi geriausio. Džiaugiuosi ir semiuosi stiprybės iš jūsų gerai pasibaigusių istorijų.
Bandau skaičiuot, kad ciklas mano ne 28d, o ovuliacija vyko ne viduryje, o kelios dienos po viduriuko, tai gal viskas mums gerai..
Labai tikiuosi geriausio. Džiaugiuosi ir semiuosi stiprybės iš jūsų gerai pasibaigusių istorijų.
nenusimink ir nesinervuok galiu pasakyti is savo patirties, kad dabar labai gailiuosi, kad sitaip pergyvenau ir visai bereikalo , is tikro juk pagalvojus, kad ir kaip bebutu , juk mes nieko negalime pakeisti , net ir su savo nervais ...ir dar galiu pasakyti, kad geriausia neskubeti pas ginekologa, nebent jeigu jauti kazka blogo , skauda ar panasiai , nes tie vaikiukai megsta pajuokauti, pasislepti ir panasiai todel kartais ju nemato, arba apskaiciuoja blogai ju buvimo laika pilvelyje taigi nusiramink, viskas bus gerai, vaikiukas auga tavo pilvelyje , paprasciausiai, tau kaip ir dauguma mamyciu , ovuliacija ivyko kur kas veliau , juk tik mes galime pazinti savo organizma geriausiai laikykis , stengis maziau apie tai galvoti, viskas bus gerai pamatysi ir butinai parasyk, kaip tau sekes