Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kaip man patinka jusu darbeliai wub.gif pavydžiu baltu pavydu mirksiukas.gif
ačiū už remelio pavyzdelius aciuks.gif
pagaliau baigiau ir aš savo darbeli thumbup.gif palieku jį jūsų teismui. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 09 09, 22:00)
kaip man patinka jusu darbeliai wub.gif  pavydžiu baltu pavydu mirksiukas.gif
pagaliau baigiau ir aš savo darbeli thumbup.gif  palieku jį jūsų teismui. smile.gif

O ko tu pavydi? rolleyes.gif Taigi ir pati gražiai siuvinėji smile.gif Tik galbūt dizainus dailesnius rinkis - šitas toks truputį primityvus atrodo, tik nesupyk. Pasiknaisiok keliose pastarosiose temose, tiek dizainų susirasi, kad metų metus užteks siuvinėjimui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 09 rugsėjo 2008 - 21:07
aš nepykstu,tik ankščiau visada iš žurnaliuku siuvinejau,,rankdarbiai plius visažinis" ir ,,rankdarbiu kraite' nes dar nežinojau,kad schemos buna dizaineriu ir internete jų galima rasti blush2.gif bet kai sm užklydau į siuvinejame,tada jau sužinau daug visko,ko ankščiau nežinojau.ačiū jums aciuks.gif
Atsakyti
pagaliau baigiau ir aš savo darbeli thumbup.gif  palieku jį jūsų teismui. smile.gif

Tikrai, kruopščiai siuvinėji, kas be ko, bet paveiksliukas tai hm hm... Nelabai toks mirksiukas.gif Man tai atrodo, kad siuvinėti kryžiuku gali visiškai kiekviena (kuri to nori), svarbu gražų pveiksliuką pasirinkti ir jau štai jums šedevras lotuliukas.gif Nes tavo darbelyje kryžiukų labai nemažai, darbo daug, bet žiūrėk pati - kiekviena spalva turi vos po du atspalvius, toks darbelis niekada neatrodys natūraliai ir gražiai. Na, bet jau pati sakei, kad SM visko išmokai, tai ką aš čia pamokslauju smile.gif
Atsakyti
aš omeni ir turejau jus,nes tik iš jusų patarimu visko ir išmokau.o siuvineti buvo sunku,nes spalvas teko parinkineti pačiai,o ir schema netaitiko paveiksliuko spalvu.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 09, 18:27)
pagaliau pabaigta ir bs
blink.gif ohmy.gif wub.gif clap_1.gif yahoo.gif good.gif ploja.gif
Atsakyti
user posted image

O man labai gražus darbelis... wub.gif Aš anksčiau irgi iš šių žurnalų siuvinėjau, tai ten geriau nieko ir nėra... mirksiukas.gif Ir suprantu, kaip sunku spalvas pačiai parinkinėti... 4u.gif

Na šeštadienį važiuosiu atsiimt poros įrėmintų darbelių, tikiuosi viskas gražiai atrodys. Beje man atostogos nuo siuvinėjimo (vaikelio metrikas palauks) dabar ko tai užsimaniau megzti... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,seniau ir aš tik iš žurnalų siuvinėdavau.O kai reikdavo pačiai siūlus rinktis tai siaubas doh.gif Beje mano mama irgi tokius pačius briedžius turi išsiuvinėjus.Dabar kai radau jūsų puslapį tai schemų tiek prisisiunčiau,kad net nežinau nuo ko pradėti,nes visko norisi. thumbup.gif Aš savo darbelius rėminu po stiklu,o kaip jūs darote? Kol kas nemoku įkelti nuotraukų tai parodyti negaliu savo darbelių,nors tiesą sakant beveik visus išdovanoju.
Atsakyti
merginos, reikia pagalbos help.gif
reika apversit chema, taip kad merginos akys žiurėtu i kaire puse (dabar žiuri i dečine), kažkuri čia esat varčius rankas su vestuviniais žiedais... buvo pas mane ta programa, bet nerandu... verčia tik aukštyn kojom doh.gif

jau radau... tikra kvaksė doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 10 rugsėjo 2008 - 09:12
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 10:05)
merginos, reikia pagalbos  help.gif
reika apversit chema, taip kad merginos akys žiurėtu i kaire puse (dabar žiuri i dečine), kažkuri čia esat varčius rankas su vestuviniais žiedais...  buvo pas mane ta programa, bet nerandu... verčia tik aukštyn kojom  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 10 rugsėjo 2008 - 09:17
Rugseje, darbas superinis wub.gif o paveikslas su breidziais truputi man i rusiskus panasus, ir seip elniai ar breidziai man primena kilimus kabancius ant sienu ax.gif lotuliukas.gif o jei rimtai zinant kad pati rinkai spalvas ploja.gif bravo, labai geras rezultatas thumbup.gif

O as, pradejau siuvineti tik tada kai radau jus, ir is zurnalo neturiu nei vieno paveiksliuko siuvineto, o dukrytei netycia toki varda idejau ax.gif nepagalvokit kad tiek stipriai pamisus del kryzeliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 10:05)
merginos, reikia pagalbos  help.gif
reika apversit chema, taip kad merginos akys žiurėtu i kaire puse (dabar žiuri i dečine), kažkuri čia esat varčius rankas su vestuviniais žiedais...  buvo pas mane ta programa, bet nerandu... verčia tik aukštyn kojom  doh.gif

jau radau... tikra kvaksė  doh.gif  blush2.gif

hihihi.gif Beje, Džeine, siuntinys išsiuntotas jau užvakar, laukite počtoljono smile.gif

Ale žiūrau žiūrau į tuos elnius, tikrai, visai ir nieko tas paveiksliukas, tikrai labai primena kaimą, kilius ant sienų bigsmile.gif O spalvas pačiai rinkti tai aš jau taip tingiu, kad nes mažytį tokį paukšteliuką pradėjau siuvinėti, iš kurio pusę spalvų turiu, o kitas jau noriu užsakinėti iš kasiulų, o ne knaisitis savo siūlų maiše. Bet bijau, kad ir man po truputį senka noras siuvinėti, dabar ant siuvimų peršokau. Na, bet Kalėdoms atvirutes dar įstengsiu. O savo gaidį tai turiu susiruošusi, susidėjusi į maišelį, kad kai tik reiks važiuoti į gimdymo namus - pirmoj eilėj jo nepamirščiau, nes pasiusčiau, jei tris dienas reikėtų gulinėti ligoninėj ir nieko neveikti doh.gif Net planuoju prašytis į ligoninę anksčiau, kad kokią savaitę galėčiau pasiuvinėti ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti