Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Insomnia @ 2008 09 09, 12:54)
Vat aš irgi, kur turiu schemas, tai parodyta lygiai taip pat. Todėl mano kryžiukas viršutinis visada \, o pusiniai / ax.gif

Aš taip pat darau ax.gif O tai taip neteisingai darom, ar kaip čia išeina? g.gif
Atsakyti
Nuotraukai remeli padaryk, manau bus grazu 4u.gif

o kaip padaryti remeli,kai išsiuvineji?labai jau mane sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 09, 11:54)
Vat aš irgi, kur turiu schemas, tai parodyta lygiai taip pat. Todėl mano kryžiukas viršutinis visada \, o pusiniai / ax.gif

man tas pats gaunas, bet man dzin, ir taip grazu lotuliukas.gif jei pradeciau krypti keist, tai isvis s... gautus biggrin.gif
Atsakyti
Nu dėkui už paprotinimą, tai jau tikrai DMC pirksim, kai nedideli gabaliukai, tai centus taupyt tikrai neapsimoka.

O mano kryžiukai irgi /. KAžkaip patogiau taip.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 09 09, 13:04)
O šilkinius siūlus tik vasaros pradžioj ėmiau kaupti, viskas per eMAr  lotuliukas.gif

bet vis tiek aš neskalbčiau tų siūlų, gal tada stengčiausi taip siuvinėti, kad skalbti nereiktųsmile.gif man tos spalvos labai gražios, nesinorėtų jų nuskalbti  blush2.gif

man vienspalviai šilkiniai madeiros firmos siūlai patinka, manau jų ir spalva užfiksuota, nes jie ne rankų dažymo, nors pati skalbti nebandžiau smile.gif

palyginus gija (ne viena siuliuka, o visus 6 ar 8, kiek ten ju priklauso) po 2 isskalbimu su visu matkeliu, spalva nenubluko. manau, kad spalva plovimo metu taip smarkiai nenukencia, kaip nukentetu darbas, jei kas nors ka nors netycia....pvz.: uzpiltu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 09, 10:12)
na kiek as turiu schemuciu tai pusiniu kryzeliu kyptis / tai vadinasi ir virsutinis kryzelis turetu ziureti i ta puse, taciau visur kur yra mokoma kaip siuvineti, parodyta jog dygsniuoti reikia is pradziu taip////////// o ant virsaus\\\\\\\ g.gif , tai iseina jei paveikslas su pusiniais kryzeliais - pilnus siuvineti atvirksciai g.gif kazin ar man taip iseis schmoll.gif  hihihi.gif ar as cia nusisneku g.gif

Manau, pusiniai dazniausiai zymimi /, tiesiog patogumo delei. Sitas zenkas naudojamas dazniau nei \. Bet buna schemu, kur i kita puse ziurintis pusiniai kryzeliai gadina visa vaizda (pati ardziau, nes nepatiko).
Kur moko dygsniuoti niekur neparasyta, kad negalima dygsniuoti i kita puse.

Ir nesuprantu, kas gali susimaisyti pakeitus kryziuku krypti? Nejaugi visada siuvinejat tik is kaires i desine ir is apacios i virsu?
As sukineju pagal situacija.
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 09 09, 13:56)
o kaip padaryti remeli,kai išsiuvineji?labai jau mane sudomino smile.gif

pati neesu darius, bet jau padaryti atrodo stai taip. Gal kils minciu paciai 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 09 rugsėjo 2008 - 14:35
QUOTE(etaeta @ 2008 09 09, 14:33)
pati neesu darius, bet jau padaryti atrodo stai taip. Gal kils minciu paciai  4u.gif

Ačiū 4u.gif Man minčių jau kilo mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau pabaigta ir bs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 09, 17:27)
pagaliau pabaigta ir bs

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 09, 17:27)
pagaliau pabaigta ir bs

rugseje, laaabai sauniai atrodo good.gif thumbup.gif thumbup.gif