Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Reska @ 2008 09 18, 14:22)
Viskas ten gerai  mirksiukas.gif  Kai rodo vieną lapą, spaudi dešiniam šone apačioje "soxranit original', tada dešiniu klavišu, save as..., ir viskas  mirksiukas.gif , sekantį lapą...

Turbut žiopla, bet ta aš moku padaryt. Atsispausdina viskas išplaukę, nesimato ženklų. blush2.gif
Atsakyti
gal kur netyčia užmatėt schemų su jaukiomis (bet ne vaikiškomis burbulinėmis) nedidukėmis avelėmis, avele ar aviukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemiga @ 2008 09 18, 14:57)
Turbut žiopla, bet ta aš moku padaryt. Atsispausdina viskas išplaukę, nesimato ženklų. blush2.gif

Nu nežinau, man visakas kuo puikiausiai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 09 18, 11:12)
Ir dar gal jūs žinot, kodėl nemažai nuorodų į picasa albumus neveikia, nes rašo, kad duomenys buvo ištrinti  g.gif  tiek gerų nuorodų išsisaugau, o po kiek laiko jos nebeveikia  doh.gif

picasoje talpinti schemas yra autorinių teisių pažeidimas, todėl albumus ištrina moderatoriai.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 09 18, 15:12)
Nu nežinau, man visakas kuo puikiausiai gaunasi.

drinks_cheers.gif Geresnės kokybės schemą mūsų, "vagišių", versle sunku ir surasti turbūt. Aš tai dar biški kitaip darau: apatiniame dešiniajame kampe spaudziu "Pokazat vse razmery" ir pasirenku "ischodnyj", tada atsidaro naujas langas ir jame jau spaudziu save as.
Atsakyti
Čia tokie paprastučiai net nesutvarkyti, foto neryškūs, o realybėje akį rėžia smile.gif
http://public.fotki....i/sta74166.html
http://public.fotki....i/sta74163.html
Atsakyti
O kuria prasme akį rėžia?

Nes man atrodo, kad kryžiukai, įdėklui telefonui per laisvi, ir per skysti. Manau kad gražiau būtų su daugiau gijų siuvinėt, ir šiek tiek labiau įtempti mirksiukas.gif
kempiniuko negaliu komentuot, nes vaizdas labai išplaukęs,
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 18, 15:15)
drinks_cheers.gif Geresnės kokybės schemą mūsų, "vagišių", versle sunku ir surasti turbūt. Aš tai dar biški kitaip darau: apatiniame dešiniajame kampe spaudziu "Pokazat vse razmery" ir pasirenku "ischodnyj", tada atsidaro naujas langas ir jame jau spaudziu save as.

thumbup.gif Vat šitaip ir man priimtina. Viskas dabar ryškiai mayt. Valio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 09 18, 16:36)
O kuria prasme akį rėžia?

Nes man atrodo, kad kryžiukai, įdėklui telefonui per laisvi, ir per skysti. Manau kad gražiau būtų su daugiau gijų siuvinėt, ir šiek tiek labiau įtempti mirksiukas.gif
kempiniuko negaliu komentuot, nes vaizdas labai išplaukęs,

Jie visiškai nelaisvi, matyt taip tik atrodo, nes realybej gėlė visiškai juoda. O akį rėžia kempiniuko spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 18 rugsėjo 2008 - 14:44
pabandyk daryt foto iš toliau, jei liejasi iš arti fotografuojant, bei pasistenk nedrebint rankos, nes labai sunku įvertinti bei apžiūrėti darbą, kai foto ant tiek prasta. mirksiukas.gif
Beje su kuo fotografavai ir kokiu režimu?
Atsakyti
Forografavau so fotiku ir closeup rėžimu. Nž kodėl taip gavosi. Pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 12:35)
Mergytės, gal kuri po ranka turit mažytę frezijos žiedelio schemą? Na tas mažumas kokių 20x20, aišku, sunkiai tikėtina, tai kiek įmanoma mažesnę.

radau internete frezijų puokštę-gal naudinga bus rolleyes.gif

http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-hoM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muza: 18 rugsėjo 2008 - 18:30