Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

toks klausimas del jusu diskusijos kilo- kaip suderint rasta, kad sutaptu vienodai visuose kampuose, jei duodat konkrecius ismatavimus g.gif , suprantu, jei prasot remu ir kad suderintu kampus+- kokia 5cm, tada galima prasyt kad sutaikytu ir visuose 4kampuose vienoda rasta
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 17, 22:22)
toks klausimas del jusu diskusijos kilo- kaip suderint rasta, kad sutaptu vienodai visuose kampuose, jei duodat konkrecius ismatavimus g.gif , suprantu, jei prasot remu ir kad suderintu kampus+- kokia 5cm, tada galima prasyt kad sutaikytu ir visuose 4kampuose vienoda rasta

As kai nesu reminti, labai tiksliai paaiskinu, kai turi atrodyti krastuose, tiek kuria linja istempti ir t.t.
Siaip gristant prie reminimo, kazkada ir as guodziausi, kad man 6 paveikslus SAVEX'as buvo sugadines, kazkaip paskaiciau apie jusu bedas ir prisiminiau, daugiau ten nesireminu. As pagalvojau, gal cia ta pati kompanija ? g.gif Nes Savex, visoje Lietuvoje atlieka turi savo dirbtuves. Bet realiai kiek man teko aiskintis, jie visus uzsakymus veza i vienas dirbtuves ir ten visas darbas vyksta konvejeriu, nes per diena reikia ireminti labai daug paveikslu, todel ir remina bet kaip, visiskai nesaugodami paveikslu ir nesigilindami i uzsakovo reikalavimus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 17 rugsėjo 2008 - 21:30
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 17, 22:22)

nebutinai visuose kampuose ta pati gelyte, bet bent jau kiekviename kampe, ornamentai sutaptu. tai galima padaryti ir neduodant +/- 5cm. tik jiems reikes ismesti kelis cm nepanaudoto remo. t.y. nupjauti kito remo pradzia prie to paties motyvo, kaip ankstesnis smile.gif tikiuosi cia suprantamai parasiau....o kadangi moku, atsiprasau, biesinus pinigus, tai man visiskai vienodai, kiek cm jiem teks remelio ismesti. tegul padaro kokybiskai ir tiek....arba ima 20lt biggrin.gif + neturetu matytis klijai ar kas ten, kuom jie remu kampelius suleidei suklijuoja.
na, bet cia yra smulkmena pries kuria dar galima prisimerkti. bet kai darbas sutepamas, o nuskelto remelio krastas nuzulinamas ir vis tiek ireminima ir dar isukama i plevele ir su sypsena atiduodamas darbas, tai man sioje vietoje yra nesuvokiamas dalykas.

man Vokieciu g. kai kurios konsultantes tikrai kurybingos ir ju idejos buna thumbup.gif nekalbu apie ju igyvendinima.
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 17, 21:20)

Mur mur - aš tai neįžiūriu jokio blogio tavo įrėmintame darbelyje. Na bet nuotraukoje pusės reikalų nesimato visada, taigi tau geriau matyt. Šiaip darbelis labai dailus smile.gif

Aciu mirksiukas.gif nuotraukoje ir nuskelimas vos matomas, o realybeje, tai visos kliurkos kaip ant delno verysad.gif
Atsakyti
1 marketingo taisykle: klientas visada teisus
2 marketingo taisykle:Jei klientas neteisus, ziureti i 1 marketingo taisykle

lotuliukas.gif viskas tuo turetu buti pasakyta, man taip iremintu - tai nezinau kas ten ..........pyp........pyp........butu, o del tu veduokliu, vaziuotu kaip dideli pirkti nauju ir dar i teisma buciau padavusi, asmeninio turto suniokojimas mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Vat kad uzkuriau pekla apie Sesutes...net mano katei komplimentu nebeliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 17, 22:08)
Vadinasi Art house Sesutės. Yra Vilniuje Europos PC trečiam aukšte ir Vokiečių g. priešais ŠMC. Gal yra ir dar kur, bet daugiau aš nežinau  rolleyes.gif
Papildyta:
Kodėl taip manai? Va gi - vis dar rėmina žmonės ten... Ir išties labai gaila, kad nesėkmingai - tik žmogui nuotaiką sugadina ir tiek naudos iš jų...  doh.gif

Europoje užsidarė, o Vokiečių g. išpardavė visas tas virtinos spintas, išpardavinėja rėmus ir kitus dalykus g.gif tai nežinau, man panašu į veiklos pabaigą g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 09 17, 22:17)
Bandau ideti savo paskutini iiiilgai baigineta darbeli...gal kas pasiulys, koki pasparta deti?
Aš šiaip katinų nemėgėja, bet šis labai gražus. Super! yahoo.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 09 17, 22:17)
Jo, cia mane Vilniuje Europoje nudziugino...Nemanau, kad jie galetu uzsidaryti, nes man tada moteriske ten sake, kad jie ir prezidenturai remina, taui turint tokius uzsakymus, bankrotas negresia...
Bandau ideti savo paskutini iiiilgai baigineta darbeli...gal kas pasiulys, koki pasparta deti?

Kačiukas gražus, toks paslaptingas wub.gif Paspartus dėčiau du, švelniai rūžavą ir pilkšvą, eiliškumą paderinčiau vietoje, o rėmelį tamsesnį, kad viską paryškintu smile.gif

MERY jau gavo siūliukų, kam reikia kreipkitės jai į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 rugsėjo 2008 - 07:41
QUOTE(etaeta @ 2008 09 17, 22:30)
Siaip gristant prie reminimo, kazkada ir as guodziausi, kad man 6 paveikslus SAVEX'as buvo sugadines, kazkaip paskaiciau apie jusu bedas ir prisiminiau, daugiau ten nesireminu. As pagalvojau, gal cia ta pati kompanija ?  g.gif Nes Savex, visoje Lietuvoje atlieka turi savo dirbtuves. Bet realiai kiek man teko aiskintis, jie visus uzsakymus veza i vienas dirbtuves ir ten visas darbas vyksta konvejeriu, nes per diena reikia ireminti labai daug paveikslu, todel ir remina bet kaip, visiskai nesaugodami paveikslu ir nesigilindami i uzsakovo reikalavimus.  doh.gif

Jo, Savex man atrodo į Kėdainius ar Kaišiadoris veža, ten jų dirbtuvės. Šiaip vieną paveikslą rėminau Savexe, o kitą Žukausko gatvėje tokioj mažoj dirbtuvėlėj. Nebepamenu kaip vadinas, bet atrodo, kad kažkas su "x" irgi. Na gal ir toj mažojoj labiau patiko. Kažkaip fantazija merginos lakesnė buvo g.gif O Savexe, bent jau Domus galerijoj labai maža spalvų gama paspartams, tai mano vestuviniam vos radom kažką panašaus.

Kiskiene, paspartus dėčiau kaip Paukščiukas. Ružavą ir pilkutį. 4u.gif Bet katinėlis tai tikrai labai mielas wub.gif
Atsakyti
sveikos gal kas galit parasyt koki adresiuka siuvinejimo brezinuku su leliuko gimimu.laukiuosi trecio sako gydytoja kad sunus.tai mergytem savo senei esu issisiuvinejus o kleckiukui kazkaip nerandu niekur breziniu.gal kas kokiu minciu turit? o gal kuri zinot is kur parsisiust programa brezinukam pasidaryt paciai ?
Atsakyti
http://cafe-noir.gal...ms=1&parent=0oD
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 17, 22:30)
As kai nesu reminti, labai tiksliai paaiskinu, kai turi atrodyti krastuose, tiek kuria linja istempti ir t.t.
Siaip gristant prie reminimo, kazkada ir as guodziausi, kad man 6 paveikslus SAVEX'as buvo sugadines, kazkaip paskaiciau apie jusu bedas ir prisiminiau, daugiau ten nesireminu. As pagalvojau, gal cia ta pati kompanija ?  g.gif Nes Savex, visoje Lietuvoje atlieka turi savo dirbtuves. Bet realiai kiek man teko aiskintis, jie visus uzsakymus veza i vienas dirbtuves ir ten visas darbas vyksta konvejeriu, nes per diena reikia ireminti labai daug paveikslu, todel ir remina bet kaip, visiskai nesaugodami paveikslu ir nesigilindami i uzsakovo reikalavimus.  doh.gif

Aš vieną kartą buvau "Savex" galerijoje Vilniaus Akropolyje, tai man labai nepatiko bendravimo maniera... Tipo kodėl neiškrakmolintas darbelis... blink.gif Dabar visada rėminu tik Jasinkio g. 1 rėminimo centre, ir man tiesiog liepė nekrakmolinti, nes bus sunku tiesiai ištempti. Savex'e dar sakė, kad jie rėmina ir maždaug tipo nežiūri ar kreivai įsirėmino ar ne. Jei paveikslas kreivas, tai pats siuvinėtas darbas buvo kreivas... blink.gif Be to pas mus ukmergėje irgi atsidarė Savex galerija, todėl tada buvau sumaniusi paduoti į Vilnių darbelį bet atsiimti Ukmegėje, tai liepė būtinai sumokėti visus pinigus paduodant darbelį. O jei bus pretenzijų, pamaniau sau galvoje g.gif Tai ko gero pretenzijas reikia sau ir pasilaikyti... Maždaug jei bus blogai, niekas jo nebetaisys. Taigi niekada daugiau ten ir kojo nekėliau... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 18 rugsėjo 2008 - 08:50