Winia, man rėmeliai irgi užkliuvo... Nors tie kvadratukai sueitų viens su kitu, o dabar nei du nei pusantro... Šalia viens kito tikrai ne kaip žiūrisi, nors paveiksliukai išsiuvinėti tai superiniški.
nelabai supratau to "irgi" man tai niekas nekliūna, viskas labai gerai ir gražu man, ir šalia vienas kito man labai gražiai žiūrisi aš labai patenkinta tuo savo darbu ir rėmais
Sizike - net labai dailus skirtukas Winia - puikūs žolynėliai Nebuvau mačiusi įrėmintų... Astulia - tavo vilkai labai labai gražūs. Ir pikti, atrodo... Zyliukės irgi labai gražios Mur mur - aš tai neįžiūriu jokio blogio tavo įrėmintame darbelyje. Na bet nuotraukoje pusės reikalų nesimato visada, taigi tau geriau matyt. Šiaip darbelis labai dailus Čia vardinu dabar ką pamačiau, nes kai dieną darbe atsiverčiu forumą, man paveikslėlių nerodo Serveriai matyt kažkokiom apsaugom aplipinti
nelabai supratau to "irgi" man tai niekas nekliūna, viskas labai gerai ir gražu man, ir šalia vienas kito man labai gražiai žiūrisi aš labai patenkinta tuo savo darbu ir rėmais
Ojjj, del Sesuciu tai irgi turiu ka pasakyti. Esu laaabai priekabi, bet man reminime svarbiausia yra dailus rastuotas remas. Tuo metu, kai namuose turejau kalna ivairiu tapybos ir grafikos darbu, tinkamiausius remus nusiziurejau tik Sesutese. Suviliojo ir nugarines puses sutvarkymo kokybe. Tada vienakart jiems nunesiau reminti dvi veduokles - viena buvo pirkta Maskvoj per labdaringa muge indonezietiska, o kita buvau nusipirkusi Kipre, neriniuota. Viska isaiskinau, kaip, ka, kuria puse, be stiklo ir pora savaiciu sapnavau savo remelius. Kai atejau atsiimti - apsiblioviau kaip vaikas, nors tokia jau nebesu. Raudojau pasikukciodama, nes mano neriniuota veduokle buvo priklijuota karstais klijais blogaja puse i isore, o neriniai prilipdyti ant pasparto. Sokas buvo absoliutus, nes smegenine neisnese remintojo bukumo. Kodel reikia silka demonstruoti, o nerinius priklijuoti? Skandalo nekeliau, nes nesugebejau. Bet - viskas buvo perreminta, aisku, neriniai buvo sudraskyti, kai zinau, kaip atrode veduokle, dabar liudna ziureti, nes vis tiek matosi, kaip sukabinta ir bandyta paslepti tuos sudraskymus, antroji veduokle irgi taip priklijuota, kad matai kliju vieta...Realiai galejau mustis stipriai, bet atslugau kai pasiule nuolatine 30 proc nuolaida, kuria naudojuosi iki siol. Bet neseniai irgi buvau nudziuginta remintojo savivaliavimu, nes grafikos triptika buvau pasakius reminti du vienodai, trecia mazesni, tai jis vis tiek savo nuoziura padare tris vienodus. Daznai kai duodu po 6 darbus reminti, bet vienas buna matinio stiklo, nors jo neuzsakineju, kad kiti darbai nesiskirtu. Zodziu, turi jie problemu, yra itikeje savo vardu, bet gerai parasinejus, gali netekti daug klientu, nes nekokybe pradeda imti virsu...
Oho, kaip pasistengė jie ten dėl tavo vėduoklės Beje, kas dėl stiklų, man irgi buvo pas juos "pasisekę". Nunešiau rėminti dvi dideles nuotraukas vienodai. Pasakiau, kad dėtų matinį stiklą, tai vieną padarė matinį, kitą ne. Nu koks besmegenis turi būti kad taip padaryt
Jo, cia mane Vilniuje Europoje nudziugino...Nemanau, kad jie galetu uzsidaryti, nes man tada moteriske ten sake, kad jie ir prezidenturai remina, taui turint tokius uzsakymus, bankrotas negresia... Bandau ideti savo paskutini iiiilgai baigineta darbeli...gal kas pasiulys, koki pasparta deti?
vakar pradejau siuvineti "summer time" macxiau kad kazkuri irgi ji siuvinejate,butu saunu jeigu galetu pamatyti nuotraukele,nes kazko man pradzia nepatinka...gal net neverta jo siuvinet?