panos, reminkit pacios ir pasidarysit kaip jum reikia, ir isireminsit lygiai graziai, pas koki dieduka uzsisakykit medinius paprastus remelius, nusipirkit dazu - ir liuks , na kol kas as reminau tik pati, bet jei reiktu pirkciau tik remus, o namuose pasidaryciau kaip reik
QUOTE(Rne @ 2008 09 17, 16:09)
panos, reminkit pacios ir pasidarysit kaip jum reikia, ir isireminsit lygiai graziai, pas koki dieduka uzsisakykit medinius paprastus remelius, nusipirkit dazu - ir liuks , na kol kas as reminau tik pati, bet jei reiktu pirkciau tik remus, o namuose pasidaryciau kaip reik
aš taip pat viska pati rėminu
pilį taip pat rėminau pati, tik rėma užsisakiau, bet darbo jiem nepalikau
sutinku, kad paciai reminti - tai pasidaryti taip kaip pati nori. saunuoles jus
na, kadangi pati to nedarau, tai nesu,kas geriau uz mane padaro. ir tai neturetu reiksti, kad turi kenteti mano reminamu darbu kokye
o gal jus norit bizniuka reminimo padaryt as cia labai rimtai!
na, kadangi pati to nedarau, tai nesu,kas geriau uz mane padaro. ir tai neturetu reiksti, kad turi kenteti mano reminamu darbu kokye
o gal jus norit bizniuka reminimo padaryt as cia labai rimtai!
išsiuvinėjau dar vieną skirtuką
QUOTE(sizike @ 2008 09 17, 19:17)
Labai mielas O kaip užbaigei? Klijavai ar siuvai? Kas kitoj pusėj?
QUOTE(sizike @ 2008 09 17, 18:17)
labai toks pavasariškas man
o kaip kita puse padarei??
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 17, 18:32)
Labai mielas O kaip užbaigei? Klijavai ar siuvai? Kas kitoj pusėj?
šiaip vis dar eksperimentuoju su skirtukais, vienąkart siuvau dirbtinį veltinį vietoj nugarėlės, kitąkart klijavau ant popieriaus, o šįkart bandžiau prisiūti medžiagą bet manau, kad dar reikia atrasti tą tobuląjį būdą
aš labai noriu skirtuka išsisiuvinėt, bet atbaido kitos pusės vaizdas...
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 17, 18:46)
aš labai noriu skirtuka išsisiuvinėt, bet atbaido kitos pusės vaizdas...
kaip jau rašiau, aš visada kaip nors tą vaizdą paslepiu
Winia, man rėmeliai irgi užkliuvo... Nors tie kvadratukai sueitų viens su kitu, o dabar nei du nei pusantro... Šalia viens kito tikrai ne kaip žiūrisi, nors paveiksliukai išsiuvinėti tai superiniški.
O dėl skirtukų... Pati nebandžiau, bet sugalvojau, kad galima siuvinėti vieną juostelę ilgą, lenkti ją pusiau ir kraštukus dekrotyvia siūle apsiūti ar kokia juostele. Abi pusės bus siuvinėtos
O dėl skirtukų... Pati nebandžiau, bet sugalvojau, kad galima siuvinėti vieną juostelę ilgą, lenkti ją pusiau ir kraštukus dekrotyvia siūle apsiūti ar kokia juostele. Abi pusės bus siuvinėtos
QUOTE(libaja @ 2008 09 17, 20:02)
Storokas gaunasi Knyga "žiojasi" Nebent ant lino Atliko man siaura juostelė, tai galvoju pabandyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 17, 19:13)
Storokas gaunasi Knyga "žiojasi" Nebent ant lino Atliko man siaura juostelė, tai galvoju pabandyti
žinok bet kokiu atveju storokas gaunasi, jei kaip nors apdirbi nugarėlę šiaip tokie skirtukai, manau, labiau dekoratyvus daiktas