Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

panos, reminkit pacios ax.gif ir pasidarysit kaip jum reikia, ir isireminsit lygiai graziai, pas koki dieduka uzsisakykit medinius paprastus remelius, nusipirkit dazu - ir liuks blush2.gif , na kol kas as reminau tik pati, bet jei reiktu pirkciau tik remus, o namuose pasidaryciau kaip reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 17, 16:09)
panos, reminkit pacios ax.gif ir pasidarysit kaip jum reikia, ir isireminsit lygiai graziai, pas koki dieduka uzsisakykit medinius paprastus remelius, nusipirkit dazu - ir liuks blush2.gif , na kol kas as reminau tik pati, bet jei reiktu pirkciau tik remus, o namuose pasidaryciau kaip reik doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat viska pati rėminu
pilį taip pat rėminau pati, tik rėma užsisakiau, bet darbo jiem nepalikau ax.gif
Atsakyti
sutinku, kad paciai reminti - tai pasidaryti taip kaip pati nori. saunuoles jus thumbup.gif
na, kadangi pati to nedarau, tai nesu,kas geriau uz mane padaro. ir tai neturetu reiksti, kad turi kenteti mano reminamu darbu kokye wink.gif

o gal jus norit bizniuka reminimo padaryt g.gif as cia labai rimtai!
Atsakyti
išsiuvinėjau dar vieną skirtuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 17, 19:17)
išsiuvinėjau dar vieną skirtuką  ax.gif

Labai mielas wub.gif O kaip užbaigei? Klijavai ar siuvai? Kas kitoj pusėj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 17, 18:17)
išsiuvinėjau dar vieną skirtuką  ax.gif

labai thumbup.gif toks pavasariškas man
o kaip kita puse padarei?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 17, 18:32)
Labai mielas wub.gif O kaip užbaigei? Klijavai ar siuvai? Kas kitoj pusėj? blush2.gif

šiaip vis dar eksperimentuoju su skirtukais, vienąkart siuvau dirbtinį veltinį vietoj nugarėlės, kitąkart klijavau ant popieriaus, o šįkart bandžiau prisiūti medžiagą mirksiukas.gif bet manau, kad dar reikia atrasti tą tobuląjį būdą hihihi.gif
Atsakyti
aš labai noriu skirtuka išsisiuvinėt, bet atbaido kitos pusės vaizdas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 17, 18:46)
aš labai noriu skirtuka išsisiuvinėt, bet atbaido kitos pusės vaizdas...  ax.gif

kaip jau rašiau, aš visada kaip nors tą vaizdą paslepiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Winia, man rėmeliai irgi užkliuvo... Nors tie kvadratukai sueitų viens su kitu, o dabar nei du nei pusantro... doh.gif Šalia viens kito tikrai ne kaip žiūrisi, nors paveiksliukai išsiuvinėti tai superiniški.

O dėl skirtukų... Pati nebandžiau, bet sugalvojau, kad galima siuvinėti vieną juostelę ilgą, lenkti ją pusiau ir kraštukus dekrotyvia siūle apsiūti ar kokia juostele. Abi pusės bus siuvinėtos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 17, 20:02)
O dėl skirtukų... Pati nebandžiau, bet sugalvojau, kad galima siuvinėti vieną juostelę ilgą, lenkti ją pusiau ir kraštukus dekrotyvia siūle apsiūti ar kokia juostele. Abi pusės bus siuvinėtos  blush2.gif

Storokas gaunasi ax.gif Knyga "žiojasi" smile.gif Nebent ant lino unsure.gif Atliko man siaura juostelė, tai galvoju pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 17, 19:13)
Storokas gaunasi ax.gif Knyga "žiojasi" smile.gif Nebent ant lino  unsure.gif  Atliko man siaura juostelė, tai galvoju pabandyti ax.gif

žinok bet kokiu atveju storokas gaunasi, jei kaip nors apdirbi nugarėlę irnesakyk.gif šiaip tokie skirtukai, manau, labiau dekoratyvus daiktas mastau.gif
Atsakyti