Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

astulia bigsmile.gif vilkai tikrai gražūs

o paukščiukai tokie mieli, pavasariu dvelkia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 17, 08:15)
norėčiau ir aš užduoti klausimą blush2.gif  merginos, siūvinėjusios nimue la papilon, iš kur jus gavot whisper siūliuką? ar visos jį naudojot? kaip suprantu pagal schemą jį kartu su DMC naudot g.gif
ačiū toms, kurios atsakys 4u.gif

Aš tiek Le papillon, tiek dabar Žiedadulkių fėjai naudoju paprastą ploną mezgimo moherinį siūlą. Pirmą kartą man Loretoidas davė siūliuko (ačiū jai), antram darbui pati pirkau. Bet šiaip labai neapsimoka pirkti visą mezgimo matkutį, kai tereikia kelių metrų. Juo labiau, kad tas matkutis kainuoja baisiai daug doh.gif Sumokėjau gal 22 Lt... doh.gif Tai vat, jei kuriai reikia šviesiai rudos (a la karamelės spalvos) moheros žiedadulkių fėjai, galiu atvynioti ir duoti smile.gif Manau, mano matukučio užtektų kokioms šimtui fėjų lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Gerai, kad pasakėt, jog yra kažkokie Whisper siūlai, nes nežinojau, reikės atsisiųsti kitam kartui, manau, bus kelis kartus pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 17, 10:40)
Aš tiek Le papillon, tiek dabar Žiedadulkių fėjai naudoju paprastą ploną mezgimo moherinį siūlą. Pirmą kartą man Loretoidas davė siūliuko (ačiū jai), antram darbui pati pirkau. Bet šiaip labai neapsimoka pirkti visą mezgimo matkutį, kai tereikia kelių metrų. Juo labiau, kad tas matkutis kainuoja baisiai daug  doh.gif Sumokėjau gal 22 Lt...  doh.gif Tai vat, jei kuriai reikia šviesiai rudos (a la karamelės spalvos) moheros žiedadulkių fėjai, galiu atvynioti ir duoti smile.gif Manau, mano matukučio užtektų kokioms šimtui fėjų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Gerai, kad pasakėt, jog yra kažkokie Whisper siūlai, nes nežinojau, reikės atsisiųsti kitam kartui, manau, bus kelis kartus pigiau  ax.gif

man tamsiai rudų reikia doh.gif jei siuvinėsiu žiedadulkių feją, žinosiu į ką kreiptis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi siuvineti mirksiukas.gif kazkas rase jog dekupazas - kazkas nesuprantamo ir paslaptingo - kol neuzejau i jusu foruma, siuvinejimas man buvo tas pats - manau uzejus pas dekupazisciu, paskaitinejus greitai viskas taptu aisku kaip ir cia mirksiukas.gif

astulia vilkai superiniai, sveikinu pabaigus 4u.gif

Pauksteliai labai grazus wub.gif wub.gif

O tos zuvytes musu naujokes, man labai labai patiko thumbup.gif kaip sakant skonio reikalas - bet man grazu

ir labai noriu pasigirti clap.gif , pagaliau savo vyro "iscesinau"kad padarytu dezute siulam, nes as naudoju uzspaudziamus maiselius, tad tos pirktines tiesiog man per zemos, tokio pacio stiliaus tik ant virsaus dezutes dar desisi mano siuvinetas paveikslas wub.gif wub.gif kai bus baigta pasigirsiu thumbup.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 10, 12:20)
o kur dingo musu panos su dideliais paveikslais g.gif labai jau pasigedau procesu blush2.gif

Aš tai vasario mėnesį pradėjau didelį darbą - siuvinėju rožę, bet dar tik kažkur ketvirtadalį tepadariau blush2.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 16, 23:31)

Kur būtų galima rasti šios zylutės schemutę? rolleyes.gif Gal dar kokių schemučių yra iš šios serijos?
Atsakyti
Little angel, Zhuvycia, gida, Čerčikas, laisveja, pauksciukas, Mur mur, Džeine aciu jums labai uz grazius zodzius aciuks.gif

QUOTE(laisveja @ 2008 09 17, 07:20)
Jau pabaigei  bigsmile.gif Kaip akys - nepavargo į juodą foną žiūrėt?  rolleyes.gif

is pradziu buvo sunku, akys paskausdavo ir nieko nebematydavau, daznai reikedavo pertraukos, bet kai du menesius vos nekasdien ziurejau i ta medziaga, tai pripratau mirksiukas.gif

QUOTE(Mur mur @ 2008 09 17, 09:23)
Astulia, thumbup.gif  na, ispudingai ir bauginanciai atrodo vilkai....bet ir darbelio ideta  4u.gif

o man tie vilkai jau visai mieli pasidare, mano augintiniai, tiek laiko isdraugavom, o dabar reiks kuriam laikui i stalciu kist tongue.gif
Atsakyti
darbeliai tikrai visu labai gražus wub.gif thumbup.gif pati tai tik mažiukus dabar išsiuvinejau,pabandžiau biskorniuka padaryti kuris mamai atiteko ir sau adatine knygute.
gal galetumet man kvailutei paaiškinti kas yra backstitch'ą ?
Atsakyti
Dėkui už gražius žodžius mano Fudžiukui wub.gif 4u.gif

QUOTE(babyface @ 2008 09 17, 11:12)

Kur būtų galima rasti šios zylutės schemutę?  rolleyes.gif Gal dar kokių schemučių yra iš šios serijos?

parašyk meilą atsiųsiu smile.gif
Dimple design yra du paukštukai "FUJI" ir "HAIKU"
Tas paukštukas, kurį dabar matei yra Fuji, o šis mano pabaigtas ir laukiantis rėminimo Haiku 4u.gif
user posted image

juratere, niekur nedingau, tiesiog lindau pogrindin ir tyliai siuvinėjau lotuliukas.gif
na bet visas jūsų diskusijas stebėjau, tad neatsilikau nuo ritmo, manau
o be to forumuos sėdžiu tik darbe, nes namie laisvą laiką skiriu siuvinėjimui. Na nebent tik foto įkelt trumpam prisijungiu. O kai daug darbų tai taip ir gaunas, doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif
Jus visos tokios šaunuolės. Aš irgi siuvinėju jau gana seniai, bet dabar norėčiau išsiuvinėti didelę savo šeimos nuotrauką. Atsisiunčiau aš tą programą, bet nieko gero man ten neišeina padaryti, o kadangi paveiklas bus didelis, bus gaila darbo. Todėl turiu prašymą, gal atsilieps merginos kurios moka gerai dirbti su ta programa ir galėtų už pinigėlius padaryti schemą.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pauksciukas, i sveikata 4u.gif dziaugiuos, kad gavai mirksiukas.gif

zhuvycia, fainulkos tie tavo pauksciukai ... dar priderinus reminima, na kad ir kazka idomiau, pvz i ta pati rema kelis, super thumbup.gif

astulia, o cia tai darbelis doh.gif thumbup.gif tikrai labai naturaliai vilkai atrodo ... grazus paveikslas, o kas liecia diduma dar ir pagarbos vertas thumbup.gif drinks_cheers.gif

little angel, ir taviskis paukstelis labai mielas ... va taip ir buna, atrodo nelabai patiktu, bet pamatai padaryta darbeli, nu tikrai miela thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2008 09 17, 11:56)
Sveikos merginos.  4u.gif
Jus visos tokios šaunuolės. Aš irgi siuvinėju jau gana seniai, bet dabar norėčiau išsiuvinėti didelę savo šeimos nuotrauką. Atsisiunčiau aš tą programą, bet nieko gero man ten neišeina padaryti, o kadangi paveiklas bus didelis, bus gaila darbo. Todėl turiu prašymą, gal atsilieps merginos kurios moka gerai dirbti su ta programa ir galėtų už pinigėlius padaryti schemą.

Ačiū 4u.gif

O kokia programa tu parsisiuntei? Jeigu Pattern Maker for cross stitch, tai as galiu tau atsiusti aprasyma kaip pasidaryti schema, kur ka spausti. As nuotrauku schemas darausi sitos programos pagalba. Jau trecia siuvineju ir man graziai gaunasi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 17, 10:58)
astulia, o cia tai darbelis  doh.gif  thumbup.gif tikrai labai naturaliai vilkai atrodo ... grazus paveikslas, o kas liecia diduma dar ir pagarbos vertas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aciu aciuks.gif su paciais vilkais ir buvo daugiausia darbo, nes daug spalvu maisalynes, bet rezultatas atperka visa varga rolleyes.gif
Atsakyti