Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 09 16, 22:17)
noriu jums parodyt savo svieziai iskepta (pries 5 minutes) darbeli  bigsmile.gif

Tikrai, vilkiukai labai ju šaunūs. Pirma nesusigaudžiau, kas čia pasikeitė, kad jie lyg pagyvėjo, kol Little_angel nepasakė, kad BS viską padarė thumbup.gif

QUOTE(Little angel @ 2008 09 16, 22:24)
Na seniai jau besirodžiau su siuvinėjimo procesais, tad taisausi
Dimple designs "Fuji" zyliukas siuvinėju ant 40ct zweigart lino dviem siūlais per du.
Taip pat tai pirmas mano darbas ant naujų Q-snap's rėmų, ir jų apibintavimo idėja (nes tokio tankumo linas labai greit atsilaisvina)
Foto daryta prieš kelias  akimirkas, ti pabaigus darbą, tad sory jei nesimato visų spalvų tikrumo. blush2.gif  Iš visų padarytų foto šios buvo normaliausios doh.gif
Papildyta:
astulia tie vilkai buvo jau gražūs, bet kai padarei backstitch'ą tai visas paveikslas pagyvėjo, o ypač vilkų akys bigsmile.gif

Na va, mano zyliukui draugelis atsirado thumbup.gif na ir kaip siuvinėjasi? Šakelė tai suprantu, kad buvo nesunku, bet va kai prieisi krūtinėlę doh.gif doh.gif doh.gif Bent jau aš tai ten vargau kaip turi būti, kol paskui primakaliojau ko norėjau iš nevilties. Bet gavosi visai neblogai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
siuvinėjasi gan lengvai, tik wisper moherinis siūlas kačiukams, šiam audiniui per storas, tai ir siuvinėt sunkiau ir siūlas greit sutriūšta į skutelius doh.gif . Kas dėl klaidų, tai tas gabaliukas dešinėj pusėj, buvo per kelis langelius ne vietoj, tai teko ardyt doh.gif tai šį vakarą po darbo ir cackinaus su juo... Košmaras, niekad negalvojau, kad taip sunku ardyt. Dabar stengsiuos taip neapsižioplint, nes laiko sugaištama gerokai daugiau nei pačiam siuvinėjimui. O dėl pavienių kryželių, tai turiu skirtingų spalvų flomasterius ir išsiuvinėtus simbolius skirtingom spalvom užsispalvinu, tai tokiu būdu tikrai nepasimetu tarp tų kryžiukų thumbup.gif .

O taviškis tai ir super atrodo, laukiu nesulaukiu kol savo baigsiu, bo laukia naujas ir didelis projektas bigsmile.gif
Atsakyti
oi kokiu groziu cia prirodet... tik labai zalia as tame siuvinejime. tai net geda klaust pradinuko lygio klausimu smile.gif kokia parduotuve galit parekomenduot klaipedoj? kazkotai sukito noras pradet visa sita reikala smile.gif
Atsakyti
noriu jums parodyt savo svieziai iskepta (pries 5 minutes) darbeli  bigsmile.gif

laabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Astulia, vilkai puikūs 4u.gif

norėčiau ir aš užduoti klausimą blush2.gif merginos, siūvinėjusios nimue la papilon, iš kur jus gavot whisper siūliuką? ar visos jį naudojot? kaip suprantu pagal schemą jį kartu su DMC naudot g.gif
ačiū toms, kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti

Jau pabaigei bigsmile.gif Kaip akys - nepavargo į juodą foną žiūrėt? rolleyes.gif

QUOTE(tvikse @ 2008 09 17, 06:14)
oi kokiu groziu cia prirodet... tik labai zalia as tame siuvinejime. tai net geda klaust pradinuko lygio klausimu smile.gif kokia parduotuve galit parekomenduot klaipedoj? kazkotai sukito noras pradet visa sita reikala smile.gif

Prie Debreceno, kur buvęs Vaikų pasaulis (o gal ir tebėra), tai apačioj yra siuvinėjimo reikmenų parduotuvikė. Paskui yra Žardės IKI, šalia Eurokos, irgi parduotuvikė. Dar Burdos parduotuvė (prie senojo turgaus) yra - bet siūliukai ten tik Anchor, DMC nėra. Gal ir dar kur yra, bet lankytis teko tik šitose kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 17, 08:15)

norėčiau ir aš užduoti klausimą blush2.gif  merginos, siūvinėjusios nimue la papilon, iš kur jus gavot whisper siūliuką? ar visos jį naudojot? kaip suprantu pagal schemą jį kartu su DMC naudot g.gif

parsisiunciau is uzsienio, bet galima pasiieskot ir musu mezgimo siulu parduotuvese plonytes macheros
nors sio pavekslelio nesiuvinejau, bet sis siulas storokas ir uzteks vienos gijos, schemoj lyg parasyta kad 1gija siuvinejama g.gif
ir nurodyta kokie pusiniai kryzeliai ir tt...
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 17, 08:15)

norėčiau ir aš užduoti klausimą blush2.gif  merginos, siūvinėjusios nimue la papilon, iš kur jus gavot whisper siūliuką? ar visos jį naudojot? kaip suprantu pagal schemą jį kartu su DMC naudot g.gif

As nusipirkau mezgimui skirtos ploniausios macheros. Ir viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 16, 20:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na, gali siuvinėti gal ne tokius tamsius  mirksiukas.gif

Kai atsispausdinsiu schemą ir susirinksiu spalvas, reiks įvertinti būsimų nagiukų spalvą

bigsmile.gif Liuks atrodo thumbup.gif
Dimple designs "Fuji" zyliukas siuvinėju ant 40ct zweigart lino dviem siūlais per du.
Taip pat tai pirmas mano darbas ant naujų Q-snap's rėmų, ir jų apibintavimo idėja (

Koks gražus man šis paukščiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 17, 08:53)
parsisiunciau is uzsienio, bet galima pasiieskot ir musu mezgimo siulu parduotuvese plonytes macheros
nors sio pavekslelio nesiuvinejau, bet sis siulas storokas ir uzteks vienos gijos, schemoj lyg parasyta kad 1gija siuvinejama g.gif
ir nurodyta kokie pusiniai kryzeliai ir tt...

QUOTE(etaeta @ 2008 09 17, 08:57)
As nusipirkau mezgimui skirtos ploniausios macheros. Ir viskas tvarkoj  4u.gif

ačiū 4u.gif bandysiu ieškoti ir dar kartą schemą išsinagrinėti 4u.gif
Atsakyti

Kur taip dingusi buvai? O tavo zyliukas isties bus grazus rolleyes.gif
Atsakyti

Astulia,

thumbup.gif na, ispudingai ir bauginanciai atrodo vilkai....bet ir darbelio ideta 4u.gif

Zuvycia, Little angel,

jusu paukstukai labai mieli thumbup.gif o is sios serijos, kokiu dar schemuciu yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 17 rugsėjo 2008 - 09:26