QUOTE(astulia @ 2008 09 16, 22:17)
noriu jums parodyt savo svieziai iskepta (pries 5 minutes) darbeli
Tikrai, vilkiukai labai ju šaunūs. Pirma nesusigaudžiau, kas čia pasikeitė, kad jie lyg pagyvėjo, kol Little_angel nepasakė, kad BS viską padarė
QUOTE(Little angel @ 2008 09 16, 22:24)
Na seniai jau besirodžiau su siuvinėjimo procesais, tad taisausi
Dimple designs "Fuji" zyliukas siuvinėju ant 40ct zweigart lino dviem siūlais per du.
Taip pat tai pirmas mano darbas ant naujų Q-snap's rėmų, ir jų apibintavimo idėja (nes tokio tankumo linas labai greit atsilaisvina)
Foto daryta prieš kelias akimirkas, ti pabaigus darbą, tad sory jei nesimato visų spalvų tikrumo. Iš visų padarytų foto šios buvo normaliausios
Papildyta:
astulia tie vilkai buvo jau gražūs, bet kai padarei backstitch'ą tai visas paveikslas pagyvėjo, o ypač vilkų akys
Dimple designs "Fuji" zyliukas siuvinėju ant 40ct zweigart lino dviem siūlais per du.
Taip pat tai pirmas mano darbas ant naujų Q-snap's rėmų, ir jų apibintavimo idėja (nes tokio tankumo linas labai greit atsilaisvina)
Foto daryta prieš kelias akimirkas, ti pabaigus darbą, tad sory jei nesimato visų spalvų tikrumo. Iš visų padarytų foto šios buvo normaliausios
Papildyta:
astulia tie vilkai buvo jau gražūs, bet kai padarei backstitch'ą tai visas paveikslas pagyvėjo, o ypač vilkų akys
Na va, mano zyliukui draugelis atsirado na ir kaip siuvinėjasi? Šakelė tai suprantu, kad buvo nesunku, bet va kai prieisi krūtinėlę Bent jau aš tai ten vargau kaip turi būti, kol paskui primakaliojau ko norėjau iš nevilties. Bet gavosi visai neblogai