Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(gida @ 2008 09 16, 10:41)
pasirodau su dar viena gėle:
tik spalvos nelabai realios  blush2.gif

bigsmile.gif labai gražu, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 16, 10:37)
Ieškau šios schemos,gal kuri turite? ausragai@yaho.comuser posted image

tiesiog3gavau siuntinuką, didelis ačiū 4u.gif

as turiu tik namie smile.gif tai siandien vakare galiu atsiust
=]
Atsakyti
na aš tikriausiai baisiai siuvinėju cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 16, 14:50)

kodel taip galvoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 16, 15:50)

Gal pasirodydiu labai bjauri, bet man karts nuo karto iskyla klausimas: kada pagaliau baigsis forume vaiku darzelis ? doh.gif Jau begales kartu buvo kalbeta apie tai... doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 16 rugsėjo 2008 - 15:19

Na, ne tai kad labai baisiai, bet kad nelabai ten ką dar išeina pamatyti, kažkokios lyg žuvytės ar kas ten, o kryžiukai tai kaip kryžiukai, ką ten juos girsi g.gif
Va, kai turėsi ką daugiau parodyti, tada ir rodykis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amiyra @ 2008 09 16, 15:18)
as turiu tik namie smile.gif tai siandien vakare galiu atsiust
=]

Jūs tik pažiūrėkite į to angeliuko kojyčių nagiukus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tai taip juokinga tkie rudi, kaip kokio grybelio suėsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Išvis man rankų ir kojų nagai toks dalykas, akd siuviniuose jie atrodo beveik visada labai negražiai, geriau jau vengti jų, man atrodo... Bet čia tik šiaip samprotauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 16, 16:03)
Na, ne tai kad labai baisiai, bet kad nelabai ten ką dar išeina pamatyti, kažkokios lyg žuvytės ar kas ten, o kryžiukai tai kaip kryžiukai, ką ten juos girsi  g.gif
Va, kai turėsi ką daugiau parodyti, tada ir rodykis smile.gif

drinks_cheers.gif ir dar, kai rodaisi, nuimk lankeli, nes dabar po juo puse darbo pasislepe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 16, 10:59)
sveikutės,aš pirmą kartą gyvenime siuvinėju  dar nebaigtas darbelis

Kaip pirmą kartą visai neblogai, tik blogai matosi blink.gif , bet lyg tavo kryžiukai ne į vieną pusę žiūri g.gif O turėtų visi gražiai į vieną pusę gulti 4u.gif
Su laiku geriau seksis mirksiukas.gif

QUOTE(gida @ 2008 09 16, 11:41)

Gražu wub.gif

QUOTE(amiyra @ 2008 09 16, 15:18)
as turiu tik namie  tai siandien vakare galiu atsiust

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 16, 17:03)

Jūs tik pažiūrėkite į to angeliuko kojyčių nagiukus  doh.gif  :  Man tai taip juokinga tkie rudi, kaip kokio grybelio suėsti  Išvis man rankų ir kojų nagai toks dalykas, akd siuviniuose jie atrodo beveik visada labai negražiai, geriau jau vengti jų, man atrodo... Bet čia tik šiaip samprotauju  mirksiukas.gif

Paprašyčiau blink.gif , man šį angeliuką reiks siuvinėti. Jei išpeiksi, man visas noras dings doh.gif 4u.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nei tai baisiai nei tai ką... Normalus mažas siuvinukas. Iš tokio nebaisiai kažką išlauši rolleyes.gif Bet manau, kad mes kiekviena turim savo kolekcijoje tokių paprastučių darbelių.
Kitą kartą nuimk lankelį ir pabandyk sufokusuoti tiksliau, kai fotografuoji. Jei tavo fotoaparatas gan paprastas ir neturi kintamo fokuso, tai fotografuok tiesiog iš toliau, nes jei bandai fotografuoti per daug iš arti, tada toks išplaukęs vaizdas ir gaunasi.
Ir dar patarimas - į forumą dėk nuotrauką, o ne nuorodą, nes kai kurios merginos nuorodos net neatsidaro, ypač jei neturi daug laiko (šiandien ir aš buvau prie tokių smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 16, 19:32)
Paprašyčiau  blink.gif , man šį angeliuką reiks siuvinėti. Jei išpeiksi, man visas noras dings doh.gif  4u.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, gali siuvinėti gal ne tokius tamsius mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu jums parodyt savo svieziai iskepta (pries 5 minutes) darbeli bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Na seniai jau besirodžiau su siuvinėjimo procesais, tad taisausi
Dimple designs "Fuji" zyliukas siuvinėju ant 40ct zweigart lino dviem siūlais per du.
Taip pat tai pirmas mano darbas ant naujų Q-snap's rėmų, ir jų apibintavimo idėja (nes tokio tankumo linas labai greit atsilaisvina)
user posted image
user posted image

Foto daryta prieš kelias akimirkas, ti pabaigus darbą, tad sory jei nesimato visų spalvų tikrumo. blush2.gif Iš visų padarytų foto šios buvo normaliausios doh.gif
Papildyta:
astulia tie vilkai buvo jau gražūs, bet kai padarei backstitch'ą tai visas paveikslas pagyvėjo, o ypač vilkų akys bigsmile.gif

P.S. ***** tik dabar pamačiau, kad antroj foto ir šunius bandė mano kadran lįst, bet tik čiubas matosi lotuliukas.gif , ot padėjėjas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 16 rugsėjo 2008 - 21:30