Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mur mur @ 2008 09 16, 11:59)
kaip subtilu. pamenu ir pirmaja tavo gelyte ant tokio audinio. labai grazu.
o sakyk, kur tu sias gelytes veliau dedi  mirksiukas.gif kaip apipavidalini?

dėkui, šios dvi gėlytės jau kaip ir turi šeimininkę, rėmins ir kabins ant sienos, tikiuosi galutinį rezultatą pavyks ir jums parodyti g.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 16, 12:11)
Labai gražios tavo gėlės man, ir ta medžiaga... Iš kur tu ir tas schemas tokias gražias trauki? Turbūt pati aš tai nebūčiau pirkusi nei tokios medžiagos, nei tokių schemų išsirinkusi, bet kai pas kitą išsivinėta - nu laaaabai gražu  thumbup.gif

schemas radau Jūsų nuorodose,gal vasaros pradžioj,nežinau kuri ten tema buvo. ir medžiagą,mano akimis tinkančią šioms gėlėms,visai atsitiktinai užtikau parduotuvėj smile.gif
Atsakyti
Gida, tavo gelyte labai grazi thumbup.gif

as turiu tokia pat medziaga, tik su melsvu atspalviu, tai galvoju kazkoki ziemos motyva ten issiuvinet, nes kaip sniegas atodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 16, 11:41)
pasirodau su dar viena gėle:

labai gražu wub.gif
turiu kažkur nuorodą su šių gėlių schemomis, čia buvo skelbta ax.gif bet kai ten žiūrėjau ne taip gražiai atrodė ir visai neviliojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 16, 12:56)
labai gražu wub.gif
turiu kažkur nuorodą su šių gėlių schemomis, čia buvo skelbta ax.gif  bet kai ten žiūrėjau ne taip gražiai atrodė ir visai neviliojo blush2.gif

Va būtent, dažnai ta pati schema visai nevilioja, kol jos nepamatai tinkamoje vietoje tikamu laiku smile.gif
Atsakyti
gida, labai graži ir ši gėlytė, labai rūpi kuo griečiau pamatyti įrėmintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 09 15, 22:52)
klausimas: mano turimas plastikinis rėmas yra mažesnis už siuvinį. Ar galiu jį uždėti ant jau išsiuvinėtos vietos, ar nesugadins, neiškraipys man kryželių  g.gif ?

Patarkit, ką ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 09 16, 13:42)
Patarkit, ką  ax.gif ...

tu kalbi apie lankelį/siuvinėjimo rėmą? Ar jau apie rėmą, kuriame rėminsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 16 rugsėjo 2008 - 12:46
QUOTE(Kaštonė @ 2008 09 16, 13:42)
Patarkit, ką  ax.gif ...

na aš taip arklį siuvinėjau, ant plastikinio rėmo ir jis toli gražu ten netilpo visas:)
niekas ten man visiškai neišsikraipė g.gif bet kad man niekad neikas neiskraipo, aš ir lankelį tą labai suspaudžiantį naudoju, bet kryželiai tikrai nenukenčia mano manymu .... tai gal mano manymas koks sutrikęs lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbu apie siuvinėjimo rėmą, aišku.
winia, ačiū, nebijosiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 09 16, 13:49)
kalbu apie siuvinėjimo rėmą, aišku.
winia, ačiū, nebijosiu  biggrin.gif .

tai tada, manau, tikrai gali nebijot dėt jo ant kryžiukų irnesakyk.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
va mano paskutiniai darbeliai....
daryti ant uždarbio blush2.gif atidaviau nerėmintus
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 09 16, 12:42)
Patarkit, ką  ax.gif ...

tikrai ne. Jei čia tas plastikinis snap rėmas, tai įtempiant medžiagą aš visada lygiai uždedu ant medžiagos, kaip kad rėminčiau, kad neištempčiau kryželių.
Atsakyti