Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(winia @ 2008 09 15, 19:16)
tai va, man irgi patiktų eiti į parduotuvę, kur visko daug ir įdomu:) bet Geros akys tikrai nėra tokia parduotuvė, ten tik dmc medvilninių ir madeiros šilkinių siūlų randu, daugiau ten nieko, net mezgimui siūlų nerandu smile.gif

Žuvyce, o tu bandei Zweigart evenweave Quaker (28), spalva Osh rose? Pabandyk, jei kąsmile.gif na spalva tik ružava, bet medžiaga labai labai faina visokiems niekams siūti smile.gif ir sudėtis 50 proc. linas, 50 proc. medvilnėsmile.gif

Man jos Loretoidas buvo davus, tai nuo to karto jos visad nusiperku, kad būtų, jei netyčia-man-jos-prireiktų  cool.gif

Būtent, šitos ir turiu. Kažkada buvo nukainavimas kasiuluose, tai kur aš nenusipirksiu lotuliukas.gif Ji toki ablizganti, ir spalvelė ne taip kad jau labai rūžava, padūmavusi tokia, man kaip tik thumbup.gif Ir dar labai patinka dabar siuvinėti ant 25 ewenveave, po vieną siūliuką siuvinėju, labai jau gražiai ir lygiai viskas gaunasi.
Bet gundausi nusipirkti ir kokių rudų, oranžinių medžiagėlių, labai gražios man jos, tikr eiks pritaikyti, ką siuvinėti. Bet turėti juk smagu, kuo pilnesnė mano spinta, tuo man ramiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 09 15, 15:02)
As jau viska nusipirkau ir bandysiu pradeti siuvinet siuos batukus, tikiuosi problemu nebus  blush2.gif

Na bet kokie populiarūs tie batukai... g.gif O juk tiek visokių įvairiausių ir dailiausių schemų pilna...

QUOTE(tesulka @ 2008 09 15, 15:41)
Kaip ir žadėjau, dedu nuorodą į savo siuvinių tinklalapį. Paskutiniai du darbeliai tai zuikis (dovana puseserės dukrytei) ir krokai (papuoš vonios kambarį). Šokėjus išsiuvinėjau prieš puse metų.  tongue.gif

Dailūs tavo darbeliai. Itin patiko rėmeliai, turbūt jie "dekupažinti". Mistika man totali, kas tas dekupažas, bet labai gražūs tokie rėmeliai, ot būtų gerai mokėti pačiai pasidaryti tokius. Ale tik kad net nežinočiau nuo ko pradėt doh.gif
Beje, pastebėjau, kad krokai lyg truputį kreivai įrėminti. Gal pabandyk patiesinti, man regis norėtųsi truputį tiesiai. Lygiai kaip ir zuikis - dešinėj pusėj truputį daugiau laisvos medžiagos palikta, o šiaip norėtųsi, kad zuikutis būtų per vidurį. Beje, puikus zuikis thumbup.gif Ar tik ne Natasha Mlodeski? g.gif

QUOTE(winia @ 2008 09 15, 19:16)
tai va, man irgi patiktų eiti į parduotuvę, kur visko daug <...>
Žuvyce, o tu bandei Zweigart evenweave Quaker (28), spalva Osh rose? Pabandyk, jei kąsmile.gif na spalva tik ružava, bet medžiaga labai labai faina visokiems niekams siūti smile.gif ir sudėtis 50 proc. linas, 50 proc. medvilnėsmile.gif

drinks_cheers.gif Aš į Geras akis irgi nueinu tik iš įpratimo ir kokį vieną kitą siūlą nusiperku. Medžiagų ten visai nieko gero nėr, o ir bet kokių įdomesnių siūlų nerasi doh.gif Negaliu suprasti, kodėl jie negali atsivežti normalaus lino, bo tai reikia žvejoti po pusę pasaulio rolleyes.gif
Tos Zweigart evenweave Osh rose aš irgi turiu atsargą biggrin.gif Baisiai maloni medžiagėlė. Nepamenu kur pirkau, gal kasiuluose... Reiks kada prasiuvinėti ant jos ką nors thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 15 rugsėjo 2008 - 20:21
Sveikutės 4u.gif , senokai čia besilankiau, buvau ir savo darbelį gerokai užmetus blush2.gif , bet dabar vėl darbuojuos. Iškilo klausimas: mano turimas plastikinis rėmas yra mažesnis už siuvinį. Ar galiu jį uždėti ant jau išsiuvinėtos vietos, ar nesugadins, neiškraipys man kryželių g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 09 15, 19:05)
nė vieno iš kasiulai parduodamo lino lietuvoje pirkti nėra, na išskyrus tą vieną baltą Burdoje. jei tave domina tik kanva, tada ok, eini ir perki. bet gero siuvinėjimui skirto lino Lietuvoje negausi išėjus apsipirkti.

užsisakiau lino, ir kelis vnt į ateitį blush2.gif kitą kartą reiks iš anksto planuotis ir užsisakynėti. parduotuvėse nebuvau ir jų asortimento nemačiau, bet jei sakote kad ten pasirinkimas mažas, tada nieko tokio kad ir palauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pumpurelis: krokai įrėminti tiesiai, manau, kad patį darbą truputį kreivai pastačiau prie sienos tai gavosi kaip ir optinė apgaulė tongue.gif Na o dėl zuikio, niekaip nebegaliu jo per vidurį padaryti. Kaži ko apsiskaičiavau su medžiaga. Kairiame šone ir taip jau vos vos liko kur įtempti. Kitą kartą teks labiau skaičiuoti smile.gif

Beje, rytoj išvažiuoju į Londoną. Jau nusižiūrėjau kelias parduotuves. Gal rasiu kokios įdomesnės aidos nusipirkti ir šiaip ko nors įdomiau nei turime Lietuvoje g.gif
Atsakyti
Ieškau šios schemos,gal kuri turite? ausragai@yaho.comuser posted image

tiesiog3gavau siuntinuką, didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 rugsėjo 2008 - 09:39
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 16, 10:37)
Ieškau šios schemos,gal kuri turite?

tiesiog3gavau siuntinuką, didelis ačiū 4u.gif

parasyk man i a/z kur siusti 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,aš pirmą kartą gyvenime siuvinėju blush2.gif dar nebaigtas darbelis blush2.gif http://img228.images...08104838ei7.jpg
Papildyta:
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 16, 11:56)
sveikutės,aš pirmą kartą gyvenime siuvinėju blush2.gif dar nebaigtas darbelis blush2.gif http://img228.images...08104838ei7.jpg

gal,kuri galėtų atsiusti shemą ką nors su kūdikiu,kad rašytusi gimimo data ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 16 rugsėjo 2008 - 09:57
Kol apsipirkinėjau GA galvojau, kad aida būna tik juoda, balta ir kreminė blush2.gif (dabar jau ir daugiau spavų užsakė), siūlų mandresnių dar ir dabar nėra, ir visada atėjus su sąrašiuku siūlams pirkti, bent trečdalio spalvų nebūna. Ką jau kalbėt apie tai, kad dažnai būna problemos perkant didesnį gabalą 18ct aidos (nes jo tiesiog nėra doh.gif ).
Pardavėja kaip visad sako, kad užsakys ir bus po poros savaičių...

Tai man geriau jau netu užsakinėt yra, nes ir linai nuostabūs, ir adatos ir kiti dalykai būna įvairiausi. Aišku tenka ir palaukt, jei nėra tų prekių, bet dabar užsakinėju iš anksto. Jei reikia "STAIGIAI" kokios vienos spalvos tai tik tada į GA lekiu.

Dėl siuntimo kainos... Na nežinau už kiek jūs perkat, bet pati nors užsisakinėju ir nedažnai, bet jau kai užsisakau, tai jau virš 100 litų, kad siuntimas būtų nemokamas, man taip ir taupiau ir paprasčiau.

Būtų daugiau tokio tipo parduotuvių Lietuvoj tai gal pirkčiau ir kitur, bet ką daryt jei kol kas jie siūlo didžiausią asortimentą MAN reikalingų prekių? g.gif

Nemanau, kad parduotuvės viešinimas šioje temoje yra kažkokia reklama (man už tai jokios materialinės ar kitokios naudos tikrai nėra), tai tiesiog informacija tom siuvinėtojom, kurios nežino, kad apart parduotuvių "Geros akys" ir "Siuvimo reikmenys" yra ir internetinės parduotuvės kaip "Auksarankė", "Viskas rankdarbiams" na ir žinoma "Kasiulai". thumbup.gif

Ir kiekvienai asmeniškai spręst kuri parduotuvė joms yra geriausia. mirksiukas.gif

Tai tiek šia tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 16 rugsėjo 2008 - 10:26
Laba,
pritariu merginoms,kiekviena renkamės sau patogesnį variantą,ar parduotuvę ar internetinę parduotuvę 4u.gif

pasirodau su dar viena gėle:
user posted image

tik spalvos nelabai realios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 16, 11:41)
Laba,
pritariu merginoms,kiekviena renkamės sau patogesnį variantą,ar parduotuvę ar internetinę parduotuvę  4u.gif

kaip subtilu. pamenu ir pirmaja tavo gelyte ant tokio audinio. labai grazu.
o sakyk, kur tu sias gelytes veliau dedi mirksiukas.gif kaip apipavidalini?
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 16, 11:41)
Laba,
pritariu merginoms,kiekviena renkamės sau patogesnį variantą,ar parduotuvę ar internetinę parduotuvę  4u.gif

color=yellow]tik spalvos nelabai realios  blush2.gif [/color]

Labai gražios tavo gėlės man, ir ta medžiaga... Iš kur tu ir tas schemas tokias gražias trauki? Turbūt pati aš tai nebūčiau pirkusi nei tokios medžiagos, nei tokių schemų išsirinkusi, bet kai pas kitą išsivinėta - nu laaaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 16 rugsėjo 2008 - 11:33