Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 14:38)
As viska perku kasiulai.lt ir pigiau ir paprasciau  mirksiukas.gif

Kad ten ne pigiau.... DMC siulai 1.80 - GA taip pat 1.80, ir nereikia moketi uz atsiuntima. Jeigu dar busi pastovus klientas gauni nuolaidu kortele visoms prekems. Tad nereikia reklamos wink.gif
Atsakyti
merginos, reikia patarimo ax.gif esu nusiziurejus viena darbeli siuvinet, o jis rekomenduojamas siuvinet ant Wichelt Country French Linen Chocolate 28 ct jis atrodo taip user posted image gal kas gali patart, koks kitas butu panasus? nes tokio pirkt tai tikrai nerasiu parduotuvej
Atsakyti
Labutis 4u.gif

As jau viska nusipirkau ir bandysiu pradeti siuvinet siuos batukus, tikiuosi problemu nebus blush2.gif

user posted image

tai va, vaikas miega , mamka eina dirbt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 09 15, 14:41)
jeigu tik angliškai supranti, tai viskas bus aišku po kelių mygtukų paspaudimų. Daug funkcijų ten nėra, tai tik minkai ir žiūri kas vyksta thumbup.gif

Nesuprantu, bet pas mane daug kas vyksta "metodom tyka", taip kad ne naujiena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 15, 14:53)
Kad ten ne pigiau.... DMC siulai 1.80 -  GA taip pat 1.80, ir nereikia moketi uz atsiuntima. Jeigu dar busi pastovus klientas gauni nuolaidu kortele visoms prekems. Tad nereikia reklamos wink.gif

Kur taip GA DMC siūlai po 1,80Lt? g.gif
Vilniuj berots paskutinį kartą buvo 1,90Lt ax.gif Casa Lanoj 1.99Lt
O iš tos kortelės tai kol 20proc. nuoaidos nėra, tai ir nėra jokios naudos, po kelis centus tik nubraukia. Juolab paskaičiuokim, kad ir benzinas iki parduotuvės kainuoja, (jei važiuot su mašina), kur dar sugaištas laikas....

Manau dirbančiam žmogui greičiau ir patogiau apsipirkt internetu, na nebent norisi pasicekavot po pačią parduotuvę apskritai, bet čia jau kita kalba.
Man patogiau pirkt internetu, o ir MB neburba kai reik išsiprašyt, kad nuvežtų thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, dedu nuorodą į savo siuvinių tinklalapį. Paskutiniai du darbeliai tai zuikis (dovana puseserės dukrytei) ir krokai (papuoš vonios kambarį). Šokėjus išsiuvinėjau prieš puse metų. tongue.gif

nauji darbai
Atsakyti
Nu ir as dirbu.... mirksiukas.gif ... ir galiu prisiekti, kad VCUP'e po 1.80 paskutini karta mokejau, dar nusidyvijau, kad Casa Lano'oje po 1.90 g.gif . O 7Lt uz parsiuntima, tai ir kura padengia. Beja.... nuejus idomu ir i mezgimo siulus pasidairyti.. tai va megstu pasivaikscioti. Kazkada is emar pirkau juos tai pas ja labai pigiai gavosi. Galejo testi ta bizni...
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 14:38)
As viska perku kasiulai.lt ir pigiau ir paprasciau  mirksiukas.gif

dėl pigiau negaliu nieko pasakyti, neskaičiavau blush2.gif paprasčiau taip, bet laukti 2-4 savaites norimo audinio plius savaitė siuntimas per paštą tai doh.gif kitą kartą turbūt eisiu gyvai pasižvalgyti ir grįžusi galėsiu iškarto imtis darbo unsure.gif
arba iš anksto užsisakynėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 09 15, 15:25)
Kur taip GA DMC siūlai po 1,80Lt? g.gif
Vilniuj berots paskutinį kartą buvo 1,90Lt ax.gif  Casa Lanoj 1.99Lt
O iš tos kortelės tai kol 20proc. nuoaidos nėra, tai ir nėra jokios naudos, po kelis centus tik nubraukia. Juolab paskaičiuokim, kad ir benzinas iki parduotuvės kainuoja, (jei važiuot su mašina), kur dar sugaištas laikas....

Manau dirbančiam žmogui greičiau ir patogiau apsipirkt internetu, na nebent norisi pasicekavot po pačią parduotuvę apskritai, bet čia jau kita kalba.
Man patogiau pirkt internetu, o ir MB neburba kai reik išsiprašyt, kad nuvežtų thumbup.gif

Mano mintis parasei mirksiukas.gif Neginu ir nereklamuoju tikrai kasiulai. lt , bet galiu pasakyti , kad man i namus atveza savaites begy, o del geru audiniu, na tai normalu, kad ju reikia palaukti ilgiau, juk kitose parduotuvese ju is viso nera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 15, 16:27)
dėl pigiau negaliu nieko pasakyti, neskaičiavau blush2.gif  paprasčiau taip, bet laukti 2-4 savaites norimo audinio plius savaitė siuntimas per paštą tai  doh.gif  kitą kartą turbūt eisiu gyvai pasižvalgyti ir grįžusi galėsiu iškarto imtis darbo unsure.gif
arba iš anksto užsisakynėsiu  blush2.gif

nė vieno iš kasiulai parduodamo lino lietuvoje pirkti nėra, na išskyrus tą vieną baltą Burdoje. jei tave domina tik kanva, tada ok, eini ir perki. bet gero siuvinėjimui skirto lino Lietuvoje negausi išėjus apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 09 15, 19:05)
nė vieno iš kasiulai parduodamo lino lietuvoje pirkti nėra, na išskyrus tą vieną baltą Burdoje. jei tave domina tik kanva, tada ok, eini ir perki. bet gero siuvinėjimui skirto lino Lietuvoje negausi išėjus apsipirkti.

Būtent, aš internete apsipirkinėju daugiausia todėl, kad pardėse rasi trijų rūšių daiktų ir psio, o dar ir kainos didesnės tikrai. O ar matėte, kokių nuostabių naujų spalvų ewenveave yra kasiūluose? Nors tikrai čia aš nieko nereklamuoju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 15, 19:14)
Būtent, aš internete apsipirkinėju daugiausia todėl, kad pardėse rasi trijų rūšių daiktų ir psio, o dar ir kainos didesnės tikrai. O ar matėte, kokių nuostabių naujų spalvų ewenveave yra kasiūluose? Nors tikrai čia aš nieko nereklamuoju  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif   mirksiukas.gif

tai va, man irgi patiktų eiti į parduotuvę, kur visko daug ir įdomu:) bet Geros akys tikrai nėra tokia parduotuvė, ten tik dmc medvilninių ir madeiros šilkinių siūlų randu, daugiau ten nieko, net mezgimui siūlų nerandu smile.gif

Žuvyce, o tu bandei Zweigart evenweave Quaker (28), spalva Osh rose? Pabandyk, jei kąsmile.gif na spalva tik ružava, bet medžiaga labai labai faina visokiems niekams siūti smile.gif ir sudėtis 50 proc. linas, 50 proc. medvilnėsmile.gif

Man jos Loretoidas buvo davus, tai nuo to karto jos visad nusiperku, kad būtų, jei netyčia-man-jos-prireiktų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 15 rugsėjo 2008 - 18:20