Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 15, 12:01)
Man teko siuvinėt ant paprasto lino, kuris sukirptas atrodė kreivokas. Kai išskalbiau išsitiesino. Gal pamėgink išskalpti pirma, o paskui žiūrėk ar verta ant jo siuvinėt g.gif

reiks pabandyt, nes dabar žiūrint kreivuoja nemažai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 09 15, 13:43)
o man atsisiuntė, gal tavo kompas blokuoja atsiuntimą, tai tu tuomet kartu spausk Ctrl kai noresi spaust ant atsisiuntimo

schmoll.gif nepadeda. ai, gal reik programos, kuri xsd failus atidaro?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 13:53)
schmoll.gif nepadeda. ai, gal reik programos, kuri xsd failus atidaro?

tai tau atsisiųsti neleidžia ar atsisiuntus neatsidaro? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 09 15, 13:56)

man atsisiųst eina, bet neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 09 15, 13:56)

neatidaro schmoll.gif paveiksliuką rodo, o kitas failas vien raidės ir skaičiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 15, 13:42)
user posted image
Pradejau sita siuvineti is to puslapio, bet nesu labai patenkinta schema. Matosi, kad ji neapgalvota ir nesutvarkyta. Rezultato dar teks ilgokai palaukti.. o nezinau, nezinau.. pradeda nepatinti, o issiuvinejau jau nemazai  doh.gif

va va ir as sita ruosiuosi siuvinet,tik dar neatsispausdinau schemos.man butu visi pastebejimai idomus.bet sakai kad jau esi nemazai issiuvinejus,kaip spalvos ar atitinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 15 rugsėjo 2008 - 13:03
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 15, 12:58)
man atsisiųst eina, bet neatidaro verysad.gif

nes šios schemos atsidaro su Pattern Maker, jei šios programos neturite tai gal todėl ir neatsidaro
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 14:02)
neatidaro  schmoll.gif paveiksliuką rodo, o kitas failas vien raidės ir skaičiai  verysad.gif

man atidaro su Pattern Maker Viewer mastau.gif Susiinstaliuok ją, nes *.xsd failiukas bent jau mano atsisiųstoj kopijoj nesugadintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2008 09 15, 14:03)
va va ir as sita ruosiuosi siuvinet,tik dar neatsispausdinau  schemos.man butu visi pastebejimai idomus.bet sakai kad jau esi  nemazai issiuvinejus,kaip spalvos ar atitinka?

Nezinau nezinau.... pirmi pastebejimai, kur figuros.. tai krastuose nesamoningu pavieniu kryziuku nemazai.. kuriu gerai apgalvotoje schemoje nebutu. Po to pirmos moteriskes veidas ir rankos kazkokiu nesuderintu atspalviu kratinys.. silta ruda, derinama su salta, ir dar violetine doh.gif ardyti kaip ir neiseis.. ziuresiu kas gausis toliau. Va del tu seseliniu zmoniu.. nezinau ar matysis biggrin.gif... zodziu pokolkas nerekomenduoju. Ziuresiu kas gausis toliau. Nu pirma suknele gaunasi panasi, fonas irgi panasus... g.gif

Papildyta:
Nu ne Lenarte.. ne Lenarte ar koks dimensions.. kur viskas taip korektiska ir isbaigta.
Papildyta:
Pabandysiu nufotografuoti, kai kur nors gausiu fotoaparata..
Atsakyti
Ačiū, giedress, pasidariau. Bet kol aš tą programą išsinarpliosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 09 15, 13:24)
Tikraaaai?! O geras! Vadinasi,reik susirasyti spalvas, ir GA ziuretis g.gif  Aciu uz informacija 4u.gif

As viska perku kasiulai.lt ir pigiau ir paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 14:36)
Ačiū, giedress, pasidariau. Bet kol aš tą programą išsinarpliosiu  doh.gif

jeigu tik angliškai supranti, tai viskas bus aišku po kelių mygtukų paspaudimų. Daug funkcijų ten nėra, tai tik minkai ir žiūri kas vyksta thumbup.gif
Atsakyti