Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(juratere @ 2008 09 15, 11:24)
Sveikute,gal ir man galite padeti?! Vis neatsirenku,kokios firmos cia siulai blush2.gif Negaliu ikelti nuorodos kazkodel... Siulu nr.(zinau,kad tik vilnoniai) 5200,775,500,3325,598,3855,167,918

Pagal numerius tai cia DMC 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 15, 11:47)
Cacukas, visai nepergyvenk del dovanojamu gelyciu, nes tikrai labai graziai atrodo  thumbup.gif man tokios nematytos aplamai, tikrai patiko  mirksiukas.gif

Rne, as skalbiu darbelius ... bet man kaip ir kitom merginom, rezultatas gal net geresnis buna ... isskalbus as isdziovinu paprastai, tada is blogosios puses purskiu standikliu ir lyginu is blogosios puses ...  smile.gif rezulatas galutinis tikrai tenkina  biggrin.gif

Ačiū blush2.gif

Aš tai irgi kai skalbiau savo monalizą, pradėjo vėl persišviesti balta medžiaga, o taip tručinau juodą spalvą, kad nepersišviestų. Kai išploviau, tai pamaniau kur mano vargas nuėjo... doh.gif Gerai, kad įrėmintame variante viskas susilieja į visumą ir tos baltos medžiagos nesimato... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 12:39)
Pagal numerius tai cia DMC  4u.gif

Nu velnias,kad parasyta vilnoniai,ir be to 167 nr. DMC nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 14, 22:10)
Kas dėl medžiagų - man linas daug maloniau nei evenweave. Nežinau, kaip DMC linas, nes siuvinėju tik ant Zweigart, kuris man patinka. Kas dėl stambumo, man optimalus 32 ct. Bet čia gal nuo įpratimo priklauso  ax.gif

Aš pabandymui nusipirkau nedidelį gabalą DMC lino, tai jis kažkoks kreivuojantis biškį. Nedrįstu siuvinėt, nes bijau, kad ir paveiksliukas bus kreivas. unsure.gif Kažin kam nors taip yra buvę?
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 09 15, 12:43)
Nu velnias,kad parasyta vilnoniai,ir be to 167 nr. DMC nera g.gif

167 DMC yra tikrai, nes as namuose turiu sia spalva. Spalva vadinasi Dark mustard brown
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 rugsėjo 2008 - 12:01
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 15, 12:53)
Aš pabandymui nusipirkau nedidelį gabalą DMC lino, tai jis kažkoks kreivuojantis biškį. Nedrįstu siuvinėt, nes bijau, kad ir paveiksliukas bus kreivas. unsure.gif Kažin kam nors taip yra buvę?

Man teko siuvinėt ant paprasto lino, kuris sukirptas atrodė kreivokas. Kai išskalbiau išsitiesino. Gal pamėgink išskalpti pirma, o paskui žiūrėk ar verta ant jo siuvinėt g.gif
Atsakyti
Merginos, o jum iš to rusiško tinklapio visas schemas leidžia atsisiųst? Man schmoll.gif. Kai kurias atsisiunčiau, o vat pvz. šitos neleidžia. Gal nori piginų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 12:59)
167 DMC yra tikrai, nes as namuose turiu sia spalva. Spalva vadinasi Dark mustard brown

Tikraaaai?! O geras! Vadinasi,reik susirasyti spalvas, ir GA ziuretis g.gif Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, gal kuri po ranka turit mažytę frezijos žiedelio schemą? Na tas mažumas kokių 20x20, aišku, sunkiai tikėtina, tai kiek įmanoma mažesnę.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 13:17)
Merginos, o jum iš to rusiško tinklapio visas schemas leidžia atsisiųst? Man  schmoll.gif. Kai kurias atsisiunčiau, o vat pvz. šitos neleidžia. Gal nori piginų?  blink.gif

man šitą leidžia atsisųsti ax.gif
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 13:35)
Mergytės, gal kuri po ranka turit mažytę frezijos žiedelio schemą? Na tas mažumas kokių 20x20, aišku, sunkiai tikėtina, tai kiek įmanoma mažesnę.

kažkada susisiunčiau tiek gėlių schemų bigsmile.gif bet ten anei vienos frezijos doh.gif verysad.gif kažkaip su jomis problemos mastau.gif
Atsakyti
user posted image
Pradejau sita siuvineti is to puslapio, bet nesu labai patenkinta schema. Matosi, kad ji neapgalvota ir nesutvarkyta. Rezultato dar teks ilgokai palaukti.. o nezinau, nezinau.. pradeda nepatinti, o issiuvinejau jau nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 09 15, 12:17)
Merginos, o jum iš to rusiško tinklapio visas schemas leidžia atsisiųst? Man  schmoll.gif. Kai kurias atsisiunčiau, o vat pvz. šitos neleidžia. Gal nori piginų?  blink.gif

o man atsisiuntė, gal tavo kompas blokuoja atsiuntimą, tai tu tuomet kartu spausk Ctrl kai noresi spaust ant atsisiuntimo
Atsakyti