Sveikute,gal ir man galite padeti?! Vis neatsirenku,kokios firmos cia siulai Negaliu ikelti nuorodos kazkodel... Siulu nr.(zinau,kad tik vilnoniai) 5200,775,500,3325,598,3855,167,918
Cacukas, visai nepergyvenk del dovanojamu gelyciu, nes tikrai labai graziai atrodo man tokios nematytos aplamai, tikrai patiko
Rne, as skalbiu darbelius ... bet man kaip ir kitom merginom, rezultatas gal net geresnis buna ... isskalbus as isdziovinu paprastai, tada is blogosios puses purskiu standikliu ir lyginu is blogosios puses ... rezulatas galutinis tikrai tenkina
Aš tai irgi kai skalbiau savo monalizą, pradėjo vėl persišviesti balta medžiaga, o taip tručinau juodą spalvą, kad nepersišviestų. Kai išploviau, tai pamaniau kur mano vargas nuėjo... Gerai, kad įrėmintame variante viskas susilieja į visumą ir tos baltos medžiagos nesimato...
Kas dėl medžiagų - man linas daug maloniau nei evenweave. Nežinau, kaip DMC linas, nes siuvinėju tik ant Zweigart, kuris man patinka. Kas dėl stambumo, man optimalus 32 ct. Bet čia gal nuo įpratimo priklauso
Aš pabandymui nusipirkau nedidelį gabalą DMC lino, tai jis kažkoks kreivuojantis biškį. Nedrįstu siuvinėt, nes bijau, kad ir paveiksliukas bus kreivas. Kažin kam nors taip yra buvę?
Aš pabandymui nusipirkau nedidelį gabalą DMC lino, tai jis kažkoks kreivuojantis biškį. Nedrįstu siuvinėt, nes bijau, kad ir paveiksliukas bus kreivas. Kažin kam nors taip yra buvę?
Man teko siuvinėt ant paprasto lino, kuris sukirptas atrodė kreivokas. Kai išskalbiau išsitiesino. Gal pamėgink išskalpti pirma, o paskui žiūrėk ar verta ant jo siuvinėt
Mano rankdarbiai Kiekvienas žmogus kala sau likimą pats ir veikia realybę.
Pradejau sita siuvineti is to puslapio, bet nesu labai patenkinta schema. Matosi, kad ji neapgalvota ir nesutvarkyta. Rezultato dar teks ilgokai palaukti.. o nezinau, nezinau.. pradeda nepatinti, o issiuvinejau jau nemazai