Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(cacukas @ 2008 09 15, 10:50)
help.gif Galk jūs žinote kokios firmos čia siūlai, radau labai gražią gėlių širdelę, tai tikrai kažkada bus išsiuvinėta  blush2.gif , tik nesuprantu kokie čia siūlai, lyg čia nei DMC, nei Anchor, nei Madeira pagal numerius, tai kas tada?  doh.gif

Zinau kokie cia siulai. pala tuoj surasiu mirksiukas.gif
Va jau radau cia Bucilla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 rugsėjo 2008 - 10:00
QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 10:52)
Zinau  kokie cia siulai. pala tuoj surasiu  mirksiukas.gif
Va jau radau cia Bucilla

Dėkui už vargą. Tau 4u.gif
Vajė blink.gif Pirmą kartą apie tokius girdžiu. Ir kur tokių gauti? g.gif O gal konvertuoti geriau į kažkuriuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 15, 11:10)
Dėkui už vargą. Tau  4u.gif
Vajė  blink.gif Pirmą kartą apie tokius girdžiu. Ir kur tokių gauti?  g.gif O gal konvertuoti geriau į kažkuriuos?  g.gif

Stai tau ir konvertavimo lentele 4u.gif
http://www.plaidonli...p;articleID=107
Atsakyti
Ir as pridesiu konverteri 4u.gif

http://www.cyberstit...p?processForm=0
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 15, 11:12)
Stai tau ir konvertavimo lentele  4u.gif
http://www.plaidonli...p;articleID=107

Vajė ačiū tau, labai padėjai... clap.gif aciuks.gif notworthy.gif first.gif
Papildyta:
QUOTE(aiduliuke @ 2008 09 15, 11:15)

Ačiū 4u.gif , ką be jūsų reikėtų daryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 15, 11:18)
Vajė ačiū tau, labai padėjai...  clap.gif  aciuks.gif  notworthy.gif  first.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif , ką be jūsų reikėtų daryti?  mirksiukas.gif

Be musu reiktu paciai ieskotis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 rugsėjo 2008 - 10:22

Sveikute,gal ir man galite padeti?! Vis neatsirenku,kokios firmos cia siulai blush2.gif Negaliu ikelti nuorodos kazkodel... Siulu nr.(zinau,kad tik vilnoniai) 5200,775,500,3325,598,3855,167,918
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 15 rugsėjo 2008 - 10:39
QUOTE(juratere @ 2008 09 15, 11:24)
[URL=974_Riolis.rar - RAR архив, размер исходных файлов 4.053.656 байт]My Webpage[/URL]
Sveikute,gal ir man galite padeti?! Vis neatsirenku,kokios firmos cia siulai blush2.gif

Nerodo siulu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 15, 10:29)
o kodėl dėsi po stiklu?  g.gif man tai labai gražu be stiklo rėminimas, nes tada visa faktūra, kiekvienas kryžiukas savo gyvenimą gyvena didis.gif

jei siuvinėju mažą darbelį ir jo neišteplioju, tai ir neplaunu irnesakyk.gif bet kiek kartų ploviau, tai išlyginus tie kryželiai gal net dar gražesni gaunasi, puresni  g.gif nes siuvinėjant vis tiek apsitrina bečiupinėjant, o išplauni ir jie atsigauna. Bet aš savo siuvinius plaunu tik reikalui esant  mirksiukas.gif

Na po stiklu nedulka, su pirstais nenuciupineja, nes jei kas ateina i svecius butinai reikia paliesti,paziureti kaip padaryta doh.gif ir nuo saules nenublunka.
Kai as savo darbus isplaunu , man labai nepatinka pasikeitimai, nes siuvinejant taikau kiekviena kryzeli, kad graziai guletu. doh.gif
Atsakyti
Cacukas, visai nepergyvenk del dovanojamu gelyciu, nes tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif man tokios nematytos aplamai, tikrai patiko mirksiukas.gif

Rne, as skalbiu darbelius ... bet man kaip ir kitom merginom, rezultatas gal net geresnis buna ... isskalbus as isdziovinu paprastai, tada is blogosios puses purskiu standikliu ir lyginu is blogosios puses ... smile.gif rezulatas galutinis tikrai tenkina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 15, 10:39)
Na po stiklu nedulka, su pirstais nenuciupineja, nes jei kas ateina i svecius butinai reikia paliesti,paziureti kaip padaryta doh.gif ir nuo saules nenublunka.

Kokie svečiai nesupratlyvi rolleyes.gif kažkodėl kai pas mane kas ateina, niekas nečiupinėja ir nebaksnoja hihihi.gif ryškiai aš ne taip gražiai siuvinėju, kad kam nors rūpėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 15, 11:56)
Kokie svečiai nesupratlyvi  rolleyes.gif kažkodėl kai pas mane kas ateina, niekas nečiupinėja ir nebaksnoja hihihi.gif ryškiai aš ne taip gražiai siuvinėju, kad kam nors rūpėtų  lotuliukas.gif

Sizike,, tavo darbeliai turbut auksti pakabinti, nepatogu paciupinti. Kol kas visi paveikslai pas mane nepakabinti, nes namai tik irenginejami ir seip toks stilius man patinka kai paveikslai stovi o ne kabo, tai po gimines apsilankimo, belieka tik plauti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti