Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 15, 08:53)
Šiuos batukus geriausia siuvinėt su DMC siūlais, su kitais neišgausi norimo vaizdo smile.gif  Aš ne vilnietė, bet internete pasieškok ' Geros akys' parduotuvės adresų, ten nusipirksi visko ko tau reikia 4u.gif
wioletuk, etaeta, rugsėje šaunūs darbeliai  4u.gif

aciu 4u.gif jau vaziuoju pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 15, 09:16)
as iki siol darbus savo reminau be stiklo, bet jau vyra kalbinu perdaryti remus ir desiu po stiklu doh.gif

O darbar klausimas nuo manes ax.gif , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?

o kodėl dėsi po stiklu? g.gif man tai labai gražu be stiklo rėminimas, nes tada visa faktūra, kiekvienas kryžiukas savo gyvenimą gyvena didis.gif

jei siuvinėju mažą darbelį ir jo neišteplioju, tai ir neplaunu irnesakyk.gif bet kiek kartų ploviau, tai išlyginus tie kryželiai gal net dar gražesni gaunasi, puresni g.gif nes siuvinėjant vis tiek apsitrina bečiupinėjant, o išplauni ir jie atsigauna. Bet aš savo siuvinius plaunu tik reikalui esant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 15, 10:16)
Cacukaslabai graziai man tos geles atrodo wub.gif  wub.gif

Ačiū... 4u.gif Ačiū visoms...

Gėlės ketvirtiadienį keliauja dovanų. Labai nervinausi, kaip jis man čia gausis, man atrodė, jog persišviečia medžiaga per siūlus. Na dabar jau kitaip nebus, tiks ir toks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 14, 20:38)
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.  cool.gif
user posted image

labai fainas wub.gif ir greitai issiuvinejai as tai turbut toki siuvineciau 3 men lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 15, 08:16)
dar vienas darbeliukas
user posted image

Nuotrauka ne kokia, bet labai svariai ir graziai padaryta. O kas cia bus?... nes isiziurejusi pamaciau kazka panasaus i albumo virseli.

Atsakyti
Mergaitės, tikiu, kad jau buvo apie tai kalbėta... blush2.gif Bet kiek centimetrų laisvos medžiagos jūs paliekate iki siuvinio krašto?
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 15, 10:35)
Mergaitės, tikiu, kad jau buvo apie tai kalbėta...  blush2.gif Bet kiek centimetrų laisvos medžiagos jūs paliekate iki siuvinio krašto?

Is akies 4u.gif
Papildyta:
O darbar klausimas nuo manes ax.gif , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?

As neplaunu, stengiuosi siuvineti taip, kad po to nereiktu plauti, pabaigusi tik islyginu, bet ir lyginu is kitos puses 4u.gif
Atsakyti
Palieku apie 5cm
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 15, 10:32)
labai fainas wub.gif  ir greitai issiuvinejai as tai turbut toki siuvineciau 3 men lotuliukas.gif  doh.gif

Aciu uz pagyrima, siuvineju greitai, nes , kaip sako mano pusbrolis, pas mane jau "idirbis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siuvineju greitai ypac tuos, kurie nera man labai prie sirdies, nes labai norisi greiciau pabaigti ir imtis savu darbeliu. rolleyes.gif
Atsakyti

schmoll.gif . Aš iškart išplovus suvynioju į rankšluostį ir leidžiu ramiai pabūt jam kokias 5 minutes. O po to dedu gerąja puse ant frotinio rankšluosčio ir per marlę lyginu karštoku lygintuvu. Manau, kad nieko čia naujo nepasakiau, bet kažkaip problemų nebuvo.

Bet ir grožių prirodėt. Net pavydas sukilo. PERKU KIBIRĄ LAIKO. NA NORS PORA VALANDŲ PAPILDOMŲ. MOKĖSIU BRANGIAI, KAD TIK MAČYTŲ mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
help.gif Galk jūs žinote kokios firmos čia siūlai, radau labai gražią gėlių širdelę, tai tikrai kažkada bus išsiuvinėta blush2.gif , tik nesuprantu kokie čia siūlai, lyg čia nei DMC, nei Anchor, nei Madeira pagal numerius, tai kas tada? doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 15, 10:35)
Mergaitės, tikiu, kad jau buvo apie tai kalbėta...  blush2.gif Bet kiek centimetrų laisvos medžiagos jūs paliekate iki siuvinio krašto?

APIE 4-5 CM.
Atsakyti