Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sveikos mamytes 4u.gif labai groziuosi visu mamyciu issiuvinetais darbeleis,jus visos tikros saunuoles wub.gif labai noriu siuvineti ir as,bet nezinau is kur parsisiusti nemokamai schemytes,ar dar reikia specelia programa parisiusti? blush2.gif visiskai zalia esu doh.gif gal galite padeti?
ir labai atsiprasau,jei kur nors yra parasyta apie visa tai,ir as kartojuosi su savo klausimais doh.gif bet temeliu tiek daug,kad net nzn kur ieskoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskyte15 @ 2008 09 14, 23:15)
sveikos mamytes  4u.gif  labai groziuosi visu mamyciu issiuvinetais darbeleis,jus visos tikros saunuoles  wub.gif   labai noriu siuvineti ir as,bet nezinau is kur parsisiusti nemokamai  schemytes,ar dar reikia specelia programa parisiusti?  blush2.gif visiskai zalia esu  doh.gif gal galite padeti?
ir labai atsiprasau,jei kur nors yra parasyta apie visa tai,ir as kartojuosi su savo klausimais  doh.gif bet temeliu tiek daug,kad net nzn kur ieskoti  blush2.gif

[B][COLOR=green]Labutis,
Sita temute ir yra ta, kurios tau reikia (del schemuciu ir kitu patarimu). Jei tu perzvelgtum visus ankstesnius puslapiukus, rastum gana nemazai schemuciu nuorodu. Pabandyk jas. Jei ieskai teminiu schemuciu, tai parasyk, kas tave domina. Gal galeciau nukreipt? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 14 rugsėjo 2008 - 22:48
labai atsiprasau,kad kartojuosi blush2.gif
mane domintu aguonu laukas arba angeliukai na kas nors kas tiktu miegamajam kambari g.gif
dekui is anksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2008 09 14, 08:50)
Aš taip pat labai norėčiau Makvyno schemos, bučiau labai dėkinga jei atsiųstumėte į giedraura@yahoo.com

Issiunciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(braskyte15 @ 2008 09 14, 23:51)
labai atsiprasau,kad kartojuosi  blush2.gif
mane domintu aguonu laukas arba angeliukai na kas nors kas tiktu miegamajam kambari  g.gif
dekui is anksto  wub.gif

Labutis,
Angeliuku nuorodu neturiu (niekad nekreipiau i juos demesio), bet aguonu kelias nuorodeles parasysiu (yra ir daugiau. daug daugiau)
Pabandyk - http://babochka1966....watch?a=uXj-5BJ
ir - http://stitchfanclub...utterfly.html-2
Antruoju adresiuku gali rast daugiau (desinej, diagramos sugrupuotos pagal temas, o temose ju labai daug).

Jei nerasi nieko tinkamo - rasyk.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 14, 20:38)
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.  cool.gif

Kaip greitai išsiuvinėjai bigsmile.gif Šitą aš pradėjau šeštadienį tik, bus dovana, tikiuosi spėt ax.gif O čia su DMC siūlais siuvinėjai, nes man rods atspalviai truputį kitokie pas mane g.gif
Atsakyti
dar vienas darbeliukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 15, 08:10)
Kaip greitai išsiuvinėjai  bigsmile.gif Šitą aš pradėjau šeštadienį tik, bus dovana, tikiuosi spėt  ax.gif O čia su DMC siūlais siuvinėjai, nes man rods atspalviai truputį kitokie pas mane  g.gif

Siuvinejau DMC spalvos realiai gal kiek kitokios gaunasi, neesu fotomenininke mirksiukas.gif , tai nuotraukos nekokybiskos dazniausiai gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 15, 08:16)
dar vienas darbeliukas

Mielas wub.gif Cia kaip ir musu forumo logo turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 rugsėjo 2008 - 07:39
etaeta, saunus darbas ... 4u.gif ir spartus tempai pas pacia, faina biggrin.gif mirksiukas.gif

as dabar draugei pradejau siuvineti vaza su gelemis ... tik kad laiko stoka doh.gif

braskyte15, sveika prisijungusi 4u.gif klausei schemu su angelais ... cia yra nuoroda angelu ...sakyciau visai neblogu smile.gif

http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-3wY

o sitam tinklapy aplamai daug visko rasi ... sone yra nuorodos - natiurmortai, geles, zmones ir pan ...na, jei supranti rusiskai, tikrai susigaudysi mirksiukas.gif
jei ne - klausk, kas neaisku 4u.gif

http://stitchfanclub.com
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 15, 08:16)
dar vienas darbeliukas

o schemute tai tikriausia atsiunte internetine parduotuve SBB kartu su siunta biggrin.gif
kai tokia schema gavau, galvojau, kad reik ikelti i foruma, labai jau temine ir skirta dovanai-draugei siuvinetojai (yra raideles duotos) smile.gif bet taip ir neprisiruosiau, o dabar galvoju, tikriausia, visoms siuncia ta pacia schemute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 09 14, 14:18)
Sveikutes 4u.gif

dar prasau pagalbos blush-anim-cl.gif , noriu issiuvineti siuos batukus, patarkit kokia reikalinga medziaga, kiek ir kur visa tai galima nupirkti Vilniuje, ir dar ar butina siuvineti DMC siulais, ar yra kitokiu rolleyes.gif

Šiuos batukus geriausia siuvinėt su DMC siūlais, su kitais neišgausi norimo vaizdo smile.gif Aš ne vilnietė, bet internete pasieškok ' Geros akys' parduotuvės adresų, ten nusipirksi visko ko tau reikia 4u.gif

wioletuk, etaeta, rugsėje šaunūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kryzavotojos, biggrin.gif
[/QUOTE]Aš ramiau jaučiuosi, kai darbas pakištas po stiklu Kažkada klausiau rėminimo dirbtuvėse apie tai, ką daro tokiais atvejais (karoliukų), sakė, kad jei ką, jie gali ir batus įrėminti po stiklu [QUOTE]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif as iki siol darbus savo reminau be stiklo, bet jau vyra kalbinu perdaryti remus ir desiu po stiklu doh.gif

Cacukaslabai graziai man tos geles atrodo wub.gif wub.gif

etaeta nepatikesi bet mano sese taip pat sito paveikslo uzsiprase doh.gif lotuliukas.gif

O darbar klausimas nuo manes ax.gif , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 15, 10:16)
O darbar klausimas nuo manes ax.gif , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?

atrodo unsure.gif nors ir netrinu rankomis, su šepetėliu neužkabinu siūlų (su šepetėliu nuo lankelio likusias žymes ploviau), o darbelis vis tiek kažkaip nebe taip atrodo verysad.gif
Atsakyti