sveikos mamytes labai groziuosi visu mamyciu issiuvinetais darbeleis,jus visos tikros saunuoles labai noriu siuvineti ir as,bet nezinau is kur parsisiusti nemokamai schemytes,ar dar reikia specelia programa parisiusti? visiskai zalia esu gal galite padeti?
ir labai atsiprasau,jei kur nors yra parasyta apie visa tai,ir as kartojuosi su savo klausimais bet temeliu tiek daug,kad net nzn kur ieskoti
QUOTE(braskyte15 @ 2008 09 14, 23:15)
sveikos mamytes labai groziuosi visu mamyciu issiuvinetais darbeleis,jus visos tikros saunuoles labai noriu siuvineti ir as,bet nezinau is kur parsisiusti nemokamai schemytes,ar dar reikia specelia programa parisiusti? visiskai zalia esu gal galite padeti?
ir labai atsiprasau,jei kur nors yra parasyta apie visa tai,ir as kartojuosi su savo klausimais bet temeliu tiek daug,kad net nzn kur ieskoti
[B][COLOR=green]Labutis,
Sita temute ir yra ta, kurios tau reikia (del schemuciu ir kitu patarimu). Jei tu perzvelgtum visus ankstesnius puslapiukus, rastum gana nemazai schemuciu nuorodu. Pabandyk jas. Jei ieskai teminiu schemuciu, tai parasyk, kas tave domina. Gal galeciau nukreipt?
labai atsiprasau,kad kartojuosi
mane domintu aguonu laukas arba angeliukai na kas nors kas tiktu miegamajam kambari
dekui is anksto
mane domintu aguonu laukas arba angeliukai na kas nors kas tiktu miegamajam kambari
dekui is anksto
QUOTE(GieNa @ 2008 09 14, 08:50)
Aš taip pat labai norėčiau Makvyno schemos, bučiau labai dėkinga jei atsiųstumėte į giedraura@yahoo.com
Issiunciau
Papildyta:
QUOTE(braskyte15 @ 2008 09 14, 23:51)
labai atsiprasau,kad kartojuosi
dekui is anksto
dekui is anksto
Labutis,
Angeliuku nuorodu neturiu (niekad nekreipiau i juos demesio), bet aguonu kelias nuorodeles parasysiu (yra ir daugiau. daug daugiau)
Pabandyk - http://babochka1966....watch?a=uXj-5BJ
ir - http://stitchfanclub...utterfly.html-2
Antruoju adresiuku gali rast daugiau (desinej, diagramos sugrupuotos pagal temas, o temose ju labai daug).
Jei nerasi nieko tinkamo - rasyk.
QUOTE(etaeta @ 2008 09 14, 20:38)
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.
Kaip greitai išsiuvinėjai Šitą aš pradėjau šeštadienį tik, bus dovana, tikiuosi spėt O čia su DMC siūlais siuvinėjai, nes man rods atspalviai truputį kitokie pas mane
QUOTE(laisveja @ 2008 09 15, 08:10)
Kaip greitai išsiuvinėjai Šitą aš pradėjau šeštadienį tik, bus dovana, tikiuosi spėt O čia su DMC siūlais siuvinėjai, nes man rods atspalviai truputį kitokie pas mane
Siuvinejau DMC spalvos realiai gal kiek kitokios gaunasi, neesu fotomenininke , tai nuotraukos nekokybiskos dazniausiai gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 15, 08:16)
dar vienas darbeliukas
Mielas Cia kaip ir musu forumo logo turetu buti
etaeta, saunus darbas ... ir spartus tempai pas pacia, faina
as dabar draugei pradejau siuvineti vaza su gelemis ... tik kad laiko stoka
braskyte15, sveika prisijungusi klausei schemu su angelais ... cia yra nuoroda angelu ...sakyciau visai neblogu
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-3wY
o sitam tinklapy aplamai daug visko rasi ... sone yra nuorodos - natiurmortai, geles, zmones ir pan ...na, jei supranti rusiskai, tikrai susigaudysi
jei ne - klausk, kas neaisku
http://stitchfanclub.com
as dabar draugei pradejau siuvineti vaza su gelemis ... tik kad laiko stoka
braskyte15, sveika prisijungusi klausei schemu su angelais ... cia yra nuoroda angelu ...sakyciau visai neblogu
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-3wY
o sitam tinklapy aplamai daug visko rasi ... sone yra nuorodos - natiurmortai, geles, zmones ir pan ...na, jei supranti rusiskai, tikrai susigaudysi
jei ne - klausk, kas neaisku
http://stitchfanclub.com
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 15, 08:16)
dar vienas darbeliukas
o schemute tai tikriausia atsiunte internetine parduotuve SBB kartu su siunta
kai tokia schema gavau, galvojau, kad reik ikelti i foruma, labai jau temine ir skirta dovanai-draugei siuvinetojai (yra raideles duotos) bet taip ir neprisiruosiau, o dabar galvoju, tikriausia, visoms siuncia ta pacia schemute
QUOTE(Pasaka. @ 2008 09 14, 14:18)
Sveikutes
dar prasau pagalbos , noriu issiuvineti siuos batukus, patarkit kokia reikalinga medziaga, kiek ir kur visa tai galima nupirkti Vilniuje, ir dar ar butina siuvineti DMC siulais, ar yra kitokiu
dar prasau pagalbos , noriu issiuvineti siuos batukus, patarkit kokia reikalinga medziaga, kiek ir kur visa tai galima nupirkti Vilniuje, ir dar ar butina siuvineti DMC siulais, ar yra kitokiu
Šiuos batukus geriausia siuvinėt su DMC siūlais, su kitais neišgausi norimo vaizdo Aš ne vilnietė, bet internete pasieškok ' Geros akys' parduotuvės adresų, ten nusipirksi visko ko tau reikia
wioletuk, etaeta, rugsėje šaunūs darbeliai
Sveikos kryzavotojos,
[/QUOTE]Aš ramiau jaučiuosi, kai darbas pakištas po stiklu Kažkada klausiau rėminimo dirbtuvėse apie tai, ką daro tokiais atvejais (karoliukų), sakė, kad jei ką, jie gali ir batus įrėminti po stiklu [QUOTE]
as iki siol darbus savo reminau be stiklo, bet jau vyra kalbinu perdaryti remus ir desiu po stiklu
Cacukaslabai graziai man tos geles atrodo
etaeta nepatikesi bet mano sese taip pat sito paveikslo uzsiprase
O darbar klausimas nuo manes , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?
[/QUOTE]Aš ramiau jaučiuosi, kai darbas pakištas po stiklu Kažkada klausiau rėminimo dirbtuvėse apie tai, ką daro tokiais atvejais (karoliukų), sakė, kad jei ką, jie gali ir batus įrėminti po stiklu [QUOTE]
as iki siol darbus savo reminau be stiklo, bet jau vyra kalbinu perdaryti remus ir desiu po stiklu
Cacukaslabai graziai man tos geles atrodo
etaeta nepatikesi bet mano sese taip pat sito paveikslo uzsiprase
O darbar klausimas nuo manes , jus kai isplaunate savo isiuvinetus darbelius ar kryziukai neatrodo nelygus - na zodziu blogiau nei pries plaunant?
QUOTE(Rne @ 2008 09 15, 10:16)
atrodo nors ir netrinu rankomis, su šepetėliu neužkabinu siūlų (su šepetėliu nuo lankelio likusias žymes ploviau), o darbelis vis tiek kažkaip nebe taip atrodo