QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 13:56)
wioletukas super labai grazus metrikiukai
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 13:56)
Pagaliau įkeliu jums savo siuvinėtus metrikus:
labai grazu, dar niekur sitokio nemaciau
Ačiū ačiū.
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 14:56)
Saunuole, smagu kad nematytas
[quote=cacukas,2008 09 14, 14:40]
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų...
Patys siuvinejimai saunus bet pasportai mano akiai visiskai nevyke
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų...
Patys siuvinejimai saunus bet pasportai mano akiai visiskai nevyke
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.
QUOTE(etaeta @ 2008 09 14, 19:38)
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.
labai saunus darbas kiek laiko uztrukai ji siuvinet?
aciu uz ivertinimas, siuvinejau gal kokias 3 savaites. Siaip jis ne mano skonio, bet sesuo labai norejo , tai issiuvinejau, o kai issiuvinejau, tai ir pasigirti noras atsirado
tai labai greit issiuvinejai
QUOTE(viktem @ 2008 09 14, 02:32)
Labutis mamadonata,
Puntotek programeles nezinau- patart ta tema nieko negaliu. Jei nerasi iseities, galiu pasiulyt jau padaryta Makvyno schemute (turiu net kelias).
Puntotek programeles nezinau- patart ta tema nieko negaliu. Jei nerasi iseities, galiu pasiulyt jau padaryta Makvyno schemute (turiu net kelias).
Aciu, jau parsisiunciau kita programa, kuri spalvas pazymi dar ir zenklais, taigi jau pasidariau makvyno schemute
Merginos - kiek kartų prašyta... Nedėkit nežmoniško dydžio nuotraukų, nes dėl jų skaitant tekstą, reikia jį slinkti į šoną ir necituokit paveikslėlių
Kas dėl medžiagų - man linas daug maloniau nei evenweave. Nežinau, kaip DMC linas, nes siuvinėju tik ant Zweigart, kuris man patinka. Kas dėl stambumo, man optimalus 32 ct. Bet čia gal nuo įpratimo priklauso
Kas dėl medžiagų - man linas daug maloniau nei evenweave. Nežinau, kaip DMC linas, nes siuvinėju tik ant Zweigart, kuris man patinka. Kas dėl stambumo, man optimalus 32 ct. Bet čia gal nuo įpratimo priklauso