Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 13:56)
Pagaliau įkeliu jums savo siuvinėtus metrikus:

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
wioletukas super labai grazus metrikiukai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 13:56)

labai grazu, dar niekur sitokio nemaciau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 14:56)

Saunuole, smagu kad nematytas 4u.gif
Atsakyti
[quote=cacukas,2008 09 14, 14:40]
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų... wub.gif
Patys siuvinejimai saunus thumbup.gif bet pasportai mano akiai visiskai nevyke smile.gif
Atsakyti
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu. cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 14, 19:38)
Na va ir as saviski paveiksla ikeliu.  cool.gif

labai saunus darbas thumbup.gif kiek laiko uztrukai ji siuvinet?
Atsakyti

aciu uz ivertinimas, siuvinejau gal kokias 3 savaites. Siaip jis ne mano skonio, bet sesuo labai norejo , tai issiuvinejau, o kai issiuvinejau, tai ir pasigirti noras atsirado
hihihi.gif
Atsakyti
tai labai greit issiuvinejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 09 14, 02:32)
Labutis mamadonata,
Puntotek programeles nezinau- patart ta tema nieko negaliu.  verysad.gif  Jei nerasi iseities, galiu pasiulyt jau padaryta Makvyno schemute (turiu net kelias).  smile.gif

Aciu, jau parsisiunciau kita programa, kuri spalvas pazymi dar ir zenklais, taigi jau pasidariau makvyno schemute mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos - kiek kartų prašyta... Nedėkit nežmoniško dydžio nuotraukų, nes dėl jų skaitant tekstą, reikia jį slinkti į šoną doh.gif ir necituokit paveikslėlių doh.gif doh.gif

Kas dėl medžiagų - man linas daug maloniau nei evenweave. Nežinau, kaip DMC linas, nes siuvinėju tik ant Zweigart, kuris man patinka. Kas dėl stambumo, man optimalus 32 ct. Bet čia gal nuo įpratimo priklauso ax.gif
Atsakyti