Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 13, 08:53)
ne, siuliukai vynioti, čia visa DMC paletė, net metalizuoti  sudėti sudėti, vyras juokavo, jei prituksi gabaliuko siūlo, iš čia galėsi atsiviniot  biggrin.gif
4u.gif  ačiū, dabar jau viskas aišku  thumbup.gif

man vyras nupirko panašu rėma pardėj "geros akys", o pastatomas kojeles padarė pats, tai turiu puiku rėma, vėliau foto ikelsiu ir savojo
user posted image

Dziene kartais ne is Panevezio Ga pirko? mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai situo susigundziau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 14, 12:18)
as tai situo susigundziau  bigsmile.gif

user posted image

kokia kaina šio rėmo?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 14, 11:47)
kokia kaina šio rėmo?

beveik 30 svaru
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 14, 08:37)
taciau man atrodo jog ant pacios smulkiausios medzegytes siuvinejant paveiksliukas ir bus mazytis, as nelabai megstu mazycius paveiksliukus, mane dideli traukia - kai pamatau dideli darba taip ir norisi sakyti OHO thumbup.gif  ax.gif o stambi  medzegyte man visiskai Ne schmoll.gif
ir dar klausimelis - jei siuvinejate su karoliukais  - taip pat paveiksleli kisate po stiklu, ar islieka tas pats grazumas ax.gif

Taip, ant smulkios medžiagytės siuvinėjant didelį paveikslą, jis atrodo "oho" biggrin.gif Tik tiek, kad gabaritai didelio paveikslo siuvinėjant ant smulkios medžiagėlės yra kitokie biggrin.gif Laiko taip pat.
Na, kai kurie sako, kad geriau rėminti be stiklo apskritai smile.gif
Aš ramiau jaučiuosi, kai darbas pakištas po stiklu lotuliukas.gif Kažkada klausiau rėminimo dirbtuvėse apie tai, ką daro tokiais atvejais (karoliukų), sakė, kad jei ką, jie gali ir batus įrėminti po stiklu rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų... wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 14, 12:40)
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų...  wub.gif

saunus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 09 14, 10:47)
Dziene kartais ne is Panevezio Ga pirko?  mirksiukas.gif

aha smile.gif
va kaip jis reguliojas mirksiukas.gif ir ant stalo pasidėjus siuvinėt galiu, ir ant sofos sedėdama pasistatau, ir labai patogu...
user posted image

QUOTE(cacukas @ 2008 09 14, 12:40)
Na va, vakar parsivežiau savo darbelius: namelį ir gėles. Gėlės ketvirtadienį keliauja dovanų...  wub.gif

bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif Labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 14 rugsėjo 2008 - 13:10
Cacukas: puikūs darbeliai. Aš pati labiau mėgstu modernesnį stilių, bet tavo darbeliai labai kruopščiai atlikti ir tikrai papuoš tavo ar tavo draugų namus smile.gif

Pati mėgstu siuvinėti ant 14 aidos jei kryželiu padengiu visą plotą. Jei ne, tai renkuosi smulkiasnę aidą. Baigiau siuvinėti kelis darbelius. Kai nufotografuosiu, sukelsiu jūsų kritikai tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

dar prasau pagalbos blush-anim-cl.gif , noriu issiuvineti siuos batukus, patarkit kokia reikalinga medziaga, kiek ir kur visa tai galima nupirkti Vilniuje, ir dar ar butina siuvineti DMC siulais, ar yra kitokiu rolleyes.gif

http://cafe-noir.gal...tch?ph=eI3-ozJQ
http://cafe-noir.gal...ature=topscroll
http://cafe-noir.gal...ature=topscroll
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 14, 13:40)

Gražūs darbeliai.
Atsakyti
Pagaliau įkeliu jums savo siuvinėtus metrikus:

user posted image
Atsakyti