Įdomus tas paveiksliukas. Bet jau smulkumas ar tik taip man pasirodė
Vakar buvau užbėgus prie stoties į tokią mažikę parduotuvikę rankdarbių. Tai aidą siūlė kažkokią. Pigi jinai, 1,6 pločio po 15 Lt metras. Balta ir kreminė buvo, bet labai minkšta, skudurinukė tokia. Man reikia šeštokėms technologijų pamokai. Kaži, gal pirmam kartui ant šitos bandyt? Ką patariat? Juk vistiek darytume gal kokius skirtukus knygoms, tai būtų tokie darbeliai "sugadinimui"
Dar lino mačiau ten visokių spalvų ir tankumų, bet kadangi pati ant lino nesu siuvinėjus, tai irgi nežinau, bet jaučiu susigundysiu gabaliuką nusičiupsiu raudono, nes sekantis darbelis kaip tik toks turėtų būt
Misty, ne viskas, kas praktiška gražu, o kas gražu, nebūtinai panaudojama. Bet vistiek labai gražu
QUOTE(libaja @ 2008 09 09, 07:54)
Pigi jinai, 1,6 pločio po 15 Lt metras. Balta ir kreminė buvo, bet labai minkšta, skudurinukė tokia. Man reikia šeštokėms technologijų pamokai. Kaži, gal pirmam kartui ant šitos bandyt? Ką patariat?
man atrodo kad geriau jau DMC aida bandyt, nes skirtukams nedaug reik, o ant "skuduro" netaip smagu siuvinet, o ir rezultatas siaip sau gaunasi
Misty pritariu, labai gražios spalvos . Kokiai vaikiškai knygai viršelis būtų gražus
ačiū mergaitės truputį įpūtėt man noro kažką su tuo "rėmeliu" padaryti Pasidemonstruosiu, jei kažką sugalvosiu
vakar ant smugio stai ka pavariau
mini paveiksliukas
cia lb mazas, ir seip gan kvailokas bet lb norejau ta akimirka kazka pasiuvinet kad greit rezultata matyciau, kur desiu tai tikrai nzn
mini paveiksliukas
cia lb mazas, ir seip gan kvailokas bet lb norejau ta akimirka kazka pasiuvinet kad greit rezultata matyciau, kur desiu tai tikrai nzn
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 09, 09:46)
o keliomis gijomis siuvinėta?
Misty, jau spalvu grozis, o ir pats darbelis
del silkiniu siulu, kaip tik isbandziau Thread Gatherer: Silk 'N Colors ir is Caron collection: Waterlilies. gal todel, kad spalvos i raudonuma tai dazo Silk 'N Colors daze tik po pirmo plovimo. todel jei darbelis didelis ir gresia plovimas, geriau pries siuvinejima isplauti siula. Waterlilies - irgi daze (kai padejau nusausintaa gija ant audinio, tai nudaze ta audini). dar, antra, kart nebandziau skalbti. tai tokia patirtis su siais silkiniais siulais.
pirkausi melanzinius, tai is Silk 'N Colors melanzas labai konrtrastingas, o is Waterlilies - ne taip smarkiai jauciamas nusviesejimas. na, bent tokia mano patirtis.
del silkiniu siulu, kaip tik isbandziau Thread Gatherer: Silk 'N Colors ir is Caron collection: Waterlilies. gal todel, kad spalvos i raudonuma tai dazo Silk 'N Colors daze tik po pirmo plovimo. todel jei darbelis didelis ir gresia plovimas, geriau pries siuvinejima isplauti siula. Waterlilies - irgi daze (kai padejau nusausintaa gija ant audinio, tai nudaze ta audini). dar, antra, kart nebandziau skalbti. tai tokia patirtis su siais silkiniais siulais.
pirkausi melanzinius, tai is Silk 'N Colors melanzas labai konrtrastingas, o is Waterlilies - ne taip smarkiai jauciamas nusviesejimas. na, bent tokia mano patirtis.
QUOTE(giedress @ 2008 09 09, 10:55)
o keliomis gijomis siuvinėta?
triejom, skeliau siula pusiau,mat medzegele neispaciu smulkiausiu, tad ja svaistau tokiem sudeliukam.
AGORIA, tavo viršutinis kryžiukas / ? Mano tai visada \.
O kaip kitos siuvinėjat?
O kaip kitos siuvinėjat?
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 09, 10:14)
mano viršutinis irgi \ O yra skirtumas?
Aš kiek pamenu, kažkas esat pakomentavusios, kad siuvinio viršutinis kryžiukas turi būti dedamas taip, kad būtų į tą pusę, kaip kad tame siuvinyje nurodyta pusės kryžiuko kryptis (jeigu yra tokių).
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 09, 09:14)
O kaip kitos siuvinėjat?
Skirtingai. Priklauso nuo kur pradedu siuvineti arba nuo pusiniu kryzeliu krypties.