Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

merginos, o kiek kainuoja siuntimas is sewandso? susigundziau uzsakyma is ten pasidaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kiek gražių darbelių.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 13, 21:14)
merginos, o kiek kainuoja siuntimas is sewandso? susigundziau uzsakyma is ten pasidaryt  bigsmile.gif

priklausomai nuo svorio. kazkur nuo 3svaru. apie kg gal kokius 5 -6 svarus
Atsakyti
O aš vis norėjau pasidžiaugti, kad pirmą kartą siuvinėju ant Zweigarto 25 ewenveavo po vieną siūliuką - nu malonumas ir grožis neišpasakytas. Kažin, ar dar kokią kitą medžiagą galėsiu paimti į rankas. Ankščiau labai mėgdavau smulkiausią Aidą, bet dabar ant jos pabandžiau ir schmoll.gif nebepatinka visai blink.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif

patarkit kur Vilniuje pirkti medziaga siuvinejimui blush2.gif

O gal kas galit atsiusti metriku shemu berniukui blush2.gif druskyte@gmail.com

gal as cia ir kvailai viska klausiu ir prasau, bet jau kai man uzsidega tai negaliu sustot kol neisbandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2008 09 13, 17:13)
Sveikos, reikia pagalbos.  4u.gif Turiu parsisiuntusi programa PUNTOTEK. Pasidarau schemute su ja, bet man rodo tik spalvas, o kai daug atspalviu ant kompo sunku atrinkti kur kokia spalva paveikslelyje yra. Ar galima ten kazkaip tas spalvas suzymeti sutartiniais kokiais zenklais. Sunus labai nori Makvyno, o raudonos atspalviu ten belenkiek doh.gif

Labutis mamadonata,
Puntotek programeles nezinau- patart ta tema nieko negaliu. verysad.gif Jei nerasi iseities, galiu pasiulyt jau padaryta Makvyno schemute (turiu net kelias). smile.gif

Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 09 14, 00:32)
Labutis mamadonata,
Puntotek programeles nezinau- patart ta tema nieko negaliu.  verysad.gif  Jei nerasi iseities, galiu pasiulyt jau padaryta Makvyno schemute (turiu net kelias).  smile.gif

Aš taip pat labai norėčiau Makvyno schemos, bučiau labai dėkinga jei atsiųstumėte į giedraura@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 09 13, 23:48)
labas vakarelis  4u.gif

patarkit kur Vilniuje pirkti medziaga siuvinejimui  blush2.gif

O gal kas galit atsiusti metriku shemu berniukui  blush2.gif  druskyte@gmail.com

gal as cia ir kvailai viska klausiu ir prasau, bet jau kai man uzsidega tai negaliu sustot kol neisbandau  blush2.gif

http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-0oK
http://picasaweb.goo...com/soniagponto

Papildyta:
Ruci mielos balerinos
Atsakyti
taciau man atrodo jog ant pacios smulkiausios medzegytes siuvinejant paveiksliukas ir bus mazytis, as nelabai megstu mazycius paveiksliukus, mane dideli traukia - kai pamatau dideli darba taip ir norisi sakyti OHO thumbup.gif ax.gif o stambi medzegyte man visiskai Ne schmoll.gif
ir dar klausimelis - jei siuvinejate su karoliukais - taip pat paveiksleli kisate po stiklu, ar islieka tas pats grazumas ax.gif
Atsakyti
Neblogas puslapiukas užrašų generavimui:
http://crossstitch.a...2Ffontform.html

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 14, 08:21)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū už pagyrimus aciuks.gif
Atsakyti