Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Rne @ 2008 09 12, 19:07)
Dzeine, o tam kataloge tik spalva nupiesta ar ir siuliuku yra ideti kaip pvz ax.gif

ne, siuliukai vynioti, čia visa DMC paletė, net metalizuoti sudėti sudėti, vyras juokavo, jei prituksi gabaliuko siūlo, iš čia galėsi atsiviniot biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 12, 21:51)
Perlas yra beveik baltas, toks kaip pienas, ir truputį blizgus biggrin.gif Mano supratimu artimiausia perlo spalvai būtų 3865, matau ir tavo nuotraukoj ji yra, o aš turiu matkutį tai pridėjus prie perlo man atrodo labai labai panašu  ax.gif Kur spalva 762, tai būna ir tokių perlų, bet tai jau pilkieji perlai.

4u.gif ačiū, dabar jau viskas aišku thumbup.gif

man vyras nupirko panašu rėma pardėj "geros akys", o pastatomas kojeles padarė pats, tai turiu puiku rėma, vėliau foto ikelsiu ir savojo
user posted image
Atsakyti
o kam pirkt jei galima paprasyt ir padarys ax.gif kokio nori aukscio ir plocio, nors jei nera kas padaro, belieka pirkt mirksiukas.gif
[/quote]

Tai astulia gi guodėsi, kad niekur neranda pirkti, tai ir pamaniau, kad nori pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 13, 06:50)
yra gi atskira tema apie siuvinejimo remus, ten prifotografuota ir pirktiniu ir namu darbo remu http://www.supermama...showtopic=35631

oj, aciu labai, einu ten ju tyrinet lens.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Džeinė,2008 09 13, 08:53]
ne, siuliukai vynioti, čia visa DMC paletė, net metalizuoti sudėti sudėti, vyras juokavo, jei prituksi gabaliuko siūlo, iš čia galėsi atsiviniot biggrin.gif

kaip fainiai, ir as tokios paletes uzsimaniau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Esu mačiusi "blatną rėmą", kurį padarė pagal internete rastus paveikslus, gal dar šį bei tą tuo pačiu ir pakeitė. O gavosi taip, kad siuvinėjant rankos trynėsi į veržles, rėmas buvo per didelis, darbelis išsitempdavo per aukštai, todėl tekdavo iškėlus rankas siuvinėti ir t.t. ir pan.
Todėl gaminant rėmą patartina atsižvelgti į daugelį dalykų ir juos apgalvoti. Nes dažnai nepagalvojama, arba nepamini tų dalykų siuvinėtojos, kurios pačios darėsi tuos rėmus, laikydamos tai smulkmenomis. Be to, visos siuvinėja skirtingai, turi skirtingus įpročius (siuvinėja lovoje, fotelyje prieš televizorių, prie rašomo stalo ir t.t. ir pan.) Taigi, manau, kad tai nėra taip paprasta. Galbūt ir gerai, kai pasidaro vieną "bandomąjį", o tada daro rimtą ir pritaikytą.
Atsakyti
Pasirodau aš:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos. 4u.gif Turiu parsisiuntusi programa PUNTOTEK. Pasidarau schemute su ja, bet man rodo tik spalvas, o kai daug atspalviu ant kompo sunku atrinkti kur kokia spalva paveikslelyje yra. Ar galima ten kazkaip tas spalvas suzymeti sutartiniais kokiais zenklais. Sunus labai nori Makvyno, o raudonos atspalviu ten belenkiek doh.gif
Atsakyti
Rucitavo balerinos labai jau thumbup.gif wub.gif

As pas jumi dar su klausimu, ant kokio tankumo lino ar evenweave geriausia ir graziausia siuvineti - tankumas ir atspalviai - patarkit kas galit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 13, 16:30)
Rucitavo balerinos labai jau thumbup.gif  wub.gif

As pas jumi dar su klausimu, ant kokio tankumo lino ar evenweave geriausia ir graziausia siuvineti - tankumas ir atspalviai - patarkit kas galit ax.gif  4u.gif

Jei DMC linas ir evenweave, man evenweave gražiau už liną rolleyes.gif O dėl tankumo, geriausiai žiūrėti į schemos aprašymą, ten geriausiai pataria.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 13, 17:34)
Jei DMC linas ir evenweave, man evenweave gražiau už liną  rolleyes.gif O dėl tankumo, geriausiai žiūrėti į schemos aprašymą, ten geriausiai pataria.

drinks_cheers.gif linas "skystesnis" už evenweave būna. Ir labiau "permatomas". Bet DMC evenweave, kur GA pardavinėja, labai jau prastas cool.gif
Atsakyti
aciuks.gif dekui merginos uz pagalba, as noriu siuvineti paveiksliukus kurie nera skirti siuvineti ant evenweave, nes man labiau patinka, kai i paveiksla idedu kazka savo, ar spalvos mano rinktos ar medzegyte kitokia - "stampofkiu"nelebai noriu - jei bus viskas is schemos tai nuejus kur nors galiu pamatyti toki pati, tas nelabai patinka schmoll.gif kad dizainas ir tas pat, bet varijantu galima ivairiu prigalvoti ir suderinti thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš nespjaunu ir į Aidą, tik gal renkuosi smulkesnę. Tiesiog jei paveikslėliai skirti siuvinėti ant lino, dizaine numatyti karoliukai, arba kokie spec. dygsniai, tai pasirinkus smulkesnę kanvą karoliukai gali grūstis, o spec. dygsniai išsidėlioti šiek tiek kitaip, kad nebelieka tikėtino efekto.

Iš DMC man patinka tik 25 evenweave'as siuvinėjimui per 1 siūlą lotuliukas.gif DMC evenweave'as storesnis už liną, bet jo skystumas irgi labai jaučiasi. Ir nervina.
Žodžiu, jei gali - pirk Zweigartą. O ten jau labai didelio skirtumo nėra. Ar linas, ar evenweave'as. Gal labiau priklauso nuo tavęs: kai kuriems žmonėms nepatinka nelabai lygūs kryžiukai (nu jie taip laaaaabai menkai nelygūs, bet yra šitas), jei tu priklausai šiai kategorijai, rinkis evenweave'ą: jobelan, lugana ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 13 rugsėjo 2008 - 17:27