QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 09 12, 19:16)
Ar tu turi galvoje mane
Jei taip-tikrai klysti.Jokio savo darbelio šiam forume nerodžiau jau gal kokius metus. Taigi-sau neprieštarauju
O įžeidžiančių komentarų (bent jau aš už tokius įsižeiždžiau) aš mačiau,bet tai mano nuomonė
Gal ir ne tave omenyje turėjo, buvo čia gi kažkokios naujokės, kurios verkė, ad niekas nieko nesako apie jų darbelius.
Bet ta tema - patinka nepatinka tikrai labai nedėkinga, jeigu nesate apsisprendusios dėl savo kokių darbelių, tai geriau čia ir neklauskit, tikėdamosi, kad sulauksit vien pagyrų ir padrasinimų. Tegul tai daro mamos, draugės, kaimynės ar pan. Čia gi, forume, nesėdi kažkokios etatinės gyrėjos, kurios už tai gauna pinigus ar pan. Negalima už tai priekaištauti, kad jos blogai atlieka savo darbą. Ai, fui, bjauri tema, nenoriu ir kalbėti.
Geriau jūs man padėkit: gal kuri ur nors turite pasidėjusi ar atsimenate, kur galima būtų rasti tokių žinot, patchworkinio stiliaus schemučių. Jos labai amerikonietiškos, žinau, kažkokie angeliukai yra buvę, širdelės kažkokios. Man reikėtų kokio vieno nedidelio paveikslėlio, bet būtent "skiautininio". Na, jei kuri kur nors užmatytumėt - būčiau labai dėkinga.