Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 12, 15:01)
746 lengvai gelsva, o perlas man daugiau į rusvą pusę neša. Tai gal 712 labiau tiktų g.gif

ačiū 4u.gif kažkuria iš tu spalvų taikisiu prie kitu, kuri labiau derės, ta ir siuvinėsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Rne @ 2008 09 12, 15:21)
pearl gray - 415

bet ji tamsokai pilka, turiu aš ja, man i perla visai nepanašu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 12, 17:20)
ačiū  4u.gif kažkuria iš tu spalvų taikisiu prie kitu, kuri labiau derės, ta ir siuvinėsiu  mirksiukas.gif
bet ji tamsokai pilka, turiu aš ja, man i perla visai nepanašu butu  smile.gif

o kaip 762, raso jog labai sviesi perl - o kokios spalvos perlai as visiskai nenutuokiu, kaip parasyta taip ir tau rasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 12, 16:28)
o kaip 762, raso jog labai sviesi perl - o kokios spalvos perlai as visiskai nenutuokiu, kaip parasyta taip ir tau rasau blush2.gif

tai va, kad ir aš tikro perlo nemačius doh.gif

katik gavau dovanu nuo vyro DMC spalvų kataloga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
va nufotkinau tas spalvas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
OI kaip saunu o is kur jis tokia dovana gavo gal zinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 12, 18:04)
tai va, kad ir aš tikro perlo nemačius  doh.gif

visagalis google rodo tokias spalvas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 12, 08:54)
Palaukit, merginos... Man regis imam prieštarauti pačios sau. Prieš kelias temas čia kažkas skundėsi, kad negauna jokių komentarų, kai įdeda darbelį. Dabar, kai komentarai yra, pasirodo kad jau per daug... Nei vieno nebuvo žmogų įžeidžiančio komentaro. Kaip tik visos stengiasi pridėti tą disclaimerį, kad čia skonio reikalas, ir stengiasi patarti. Taigi nereikia priimti asmeniškai, kalbėkim apie konkrečius darbus ir nesipykim  4u.gif

Ar tu turi galvoje mane g.gif Jei taip-tikrai klysti.Jokio savo darbelio šiam forume nerodžiau jau gal kokius metus. Taigi-sau neprieštarauju mirksiukas.gif
O įžeidžiančių komentarų (bent jau aš už tokius įsižeiždžiau) aš mačiau,bet tai mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 12 rugsėjo 2008 - 18:20
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 09 12, 19:16)
Ar tu turi galvoje mane  g.gif  Jei taip-tikrai klysti.Jokio savo darbelio šiam forume nerodžiau jau gal kokius metus. Taigi-sau neprieštarauju  mirksiukas.gif
O įžeidžiančių komentarų (bent jau aš už tokius įsižeiždžiau) aš mačiau,bet tai mano nuomonė  mirksiukas.gif

Gal ir ne tave omenyje turėjo, buvo čia gi kažkokios naujokės, kurios verkė, ad niekas nieko nesako apie jų darbelius. mirksiukas.gif Bet ta tema - patinka nepatinka tikrai labai nedėkinga, jeigu nesate apsisprendusios dėl savo kokių darbelių, tai geriau čia ir neklauskit, tikėdamosi, kad sulauksit vien pagyrų ir padrasinimų. Tegul tai daro mamos, draugės, kaimynės ar pan. Čia gi, forume, nesėdi kažkokios etatinės gyrėjos, kurios už tai gauna pinigus ar pan. Negalima už tai priekaištauti, kad jos blogai atlieka savo darbą. Ai, fui, bjauri tema, nenoriu ir kalbėti.

Geriau jūs man padėkit: gal kuri ur nors turite pasidėjusi ar atsimenate, kur galima būtų rasti tokių žinot, patchworkinio stiliaus schemučių. Jos labai amerikonietiškos, žinau, kažkokie angeliukai yra buvę, širdelės kažkokios. Man reikėtų kokio vieno nedidelio paveikslėlio, bet būtent "skiautininio". Na, jei kuri kur nors užmatytumėt - būčiau labai dėkinga. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 12, 19:25)
Man reikėtų kokio vieno nedidelio paveikslėlio, bet būtent "skiautininio". Na, jei kuri kur nors užmatytumėt - būčiau labai dėkinga. aciuks.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 12, 17:10)
OI kaip saunu o is kur jis tokia dovana gavo gal zinai? ax.gif

taigi parduotuvėj "Geros akys" nupirko, kad daugiau galvos neužčiau su prašimu padėt paligint kompe spalvas biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(laisveja @ 2008 09 12, 17:11)
visagalis google rodo tokias spalvas

blink.gif orginalai... nu gėda, reik vadinas daugiau domėtis bižuterija blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 12 rugsėjo 2008 - 18:52
O gal tokie tiks? Karve Angelai
Atsakyti
Dzeine, o tam kataloge tik spalva nupiesta ar ir siuliuku yra ideti kaip pvz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2008 09 12, 20:06)
O gal tokie tiks? Karve Angelai

Uoj, kaip greitai atsiliepėt, ačiū labai, karvytė fainuolytė
Atsakyti