Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 09 12, 12:19)
aisku, jei kas ima visus is karto, tai saunu  biggrin.gif  bet jei nepaims, butinai cia skelbk garsiai, ciupsim tada mes  bigsmile.gif  o beje, kiek spalvu turi, kad puse nakties teko rinkt?  blink.gif

ax.gif Visi siūliukai atiteko man, viso 90 spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 12, 11:24)
ax.gif Visi siūliukai atiteko man, viso 90 spalvų smile.gif

ot kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 12, 12:27)
ot kokia  lotuliukas.gif

liezuvis.gif lotuliukas.gif

jei kam reikia galiu po 1,50lt parduoti lotuliukas.gif (juokauju blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 12, 12:35)
liezuvis.gif  lotuliukas.gif

jei kam reikia galiu po 1,50lt parduoti lotuliukas.gif  (juokauju blush2.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geras verslas lotuliukas.gif

Sandrulia bus grazu, ir esme ta, kad cia kaip priedas prie vokelio, ir tas paveikslas bus unikalus vardais bei data - antro tokio tikrai negaus thumbup.gif
as vertinu tai jog zmogus ideda sirdi i darba, o ne seip nueina nupirkti ir viskas ax.gif o man asmeniskai patinka paveikslai, kuriuose daug vienos spalvos atspalviu, tokie ale sendinti blush2.gif ar nespalvoti, todel siulyciau skaicius derinti prie ranku, o seseli truputeli tamsesni uz rankas - na bet cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 12, 13:43)
Sandrulia bus grazu, ir esme ta, kad cia kaip priedas prie vokelio, ir tas paveikslas bus unikalus vardais bei data - antro tokio tikrai negaus thumbup.gif
as vertinu tai jog zmogus ideda sirdi i darba, o ne seip nueina nupirkti ir viskas ax.gif o man asmeniskai patinka paveikslai, kuriuose daug vienos spalvos atspalviu, tokie ale sendinti  blush2.gif ar nespalvoti, todel siulyciau skaicius derinti prie ranku, o seseli truputeli tamsesni uz rankas - na bet cia mano nuomone ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
už tai first.gif Vervaco
Atsakyti
http://show.7ya.ru/p...?...888230&ob=0

Jei kas sito paveiksliuko schema turite tai pasidalinkite.. smile.gif... gal kada issiuvinesiu smile.gif
Papildyta:
http://show.7ya.ru/p...?...854121&ob=0
Pasidalinu nuoroda... labai graziai mergina siuvineja.. dar nespejau perziureti, bet ka pamaciau suzavejo. Manau, kad visoms bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 15:13)
http://show.7ya.ru/p...?...888230&ob=0

Jei kas sito paveiksliuko schema turite tai pasidalinkite.. smile.gif... gal kada issiuvinesiu smile.gif

Prašom čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 12, 08:26)
Pabandyk pažiūrėti į šitą lentelę, gal rasi pagal spalvos paveiksliuką  ax.gif

tai kad ten parašyta perlo spalva ir nėk kur paligint doh.gif
kaip manot, gak DMC 746 arba 712 g.gif g.gif

neturiu perlu namuose, neturiu su kuo paligint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 12, 15:52)
tai kad ten parašyta perlo spalva ir nėk kur paligint  doh.gif
kaip manot, gak DMC 746 arba 712  g.gif  g.gif

neturiu perlu namuose, neturiu su kuo paligint  doh.gif  lotuliukas.gif

746 lengvai gelsva, o perlas man daugiau į rusvą pusę neša. Tai gal 712 labiau tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 rugsėjo 2008 - 15:03

Ačiū visoms už pagyras aciuks.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 22:46)
O kieno čia dizainas?  ax.gif

Žinok neįsivaizduoju, kieno čia dizainas g.gif čia kažkokios kiniškos schemos laikrodžiams buvo... bet aš laikrodžio nenorėjau hihihi.gif tai dar pasikeičiau tekstą į lietuvišką ir pasidariau taip, kaip man pačiai norėjosi. Ir spalvas derinausi pati iš turimų siūlų, nors, aišku, į spalvų raktą akį užmečiau hihihi.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 09 12, 07:04)
Sizike darbas puikus  didis.gif O remelis ispiestas  ar dekupazas?  4u.gif

Rėmelis dekupažintas. Pirma norėjau piešt tokiom pačiom a la siuvinėtom gėlytėm, bet po to servetėlių kolekcijoj radau tas raudonas gėles ir nusprendžiau nerizikuot savo dailininkės sugebėjimų nedemonstruot hihihi.gif
Atsakyti
pearl gray - 415
pearl gray vy lt - 762

o 746 - off white
o 712 - cream

pas mane konvertavimo lenteleje tai tik sitokie pavadinimai DMC spalvom
Papildyta:
Sizike, is mano puses auksciausias ivertinimas uz meninius sugebejimus biggrin.gif - 10 balu arba first.gif thumbup.gif
Atsakyti
Astulia, atrinkau 90, bet turiu tikrai daugiau ... tai ziurejau, kad pati neapsigauciau (ir kitu neapgauciau) su skaicium biggrin.gif ir kad nesidubliuotu spalvos, va ir nuejo puse nakties lotuliukas.gif na, gerai, maziau uztrukau truputi biggrin.gif
Atsakyti